Awit Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Myślę, że to było więcej gadania, "wzięłabym ją do domu, ale coś tam....." Gdyby ktoś chciał ją wziąć, to po turnusie wróciłby z psem, albo i w trakcie trwania turnusu współmałżonek czy jakiś znajomy by jechał po nią samochodem. Kaja gratuluję udanej akcji. Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kava napisał(a):to niezawodna kombinacja...talent literacki i duchowosc.... z tego mozna zrobic kapital.... fajnie ze jestesliczyć tez umiem :) jakieś cechy charakteru Miśki (oprócz tego , że strachliwa), wiek? Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Moim zdaniem to jest młoda suczka, ale może wetka coś powie? ;) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 mala_czarna napisał(a):Kaja, a jakieś hoteliki w kujawsko-pomorskim są? Ja kompletnie nie znam tamtych stron, zero orientacji w dt. Też sobie nie wyobrażam żeby ją po sterylce tam odwieźć. Wieczorem ciężko Misię było tam spotkać. W budzie nie siedziała, chodziła po okolicznych lasach. W najbiższym sąsiedztwie to chyba nie ma...ale ostatnio malagos miała miejsce,ona tez ma BDT...moze u niej spróbujemy... a jak nie to moze uda mi się w domu odkręcić,że sunia jednak do Wieńca nie wraca,ale mogę tez dach nad głowa stracić przy okazji :) Budę ,to ona ma tam super,ale co z tego jak z niej nie korzysta...u mnie teraz siedzi w klatce,tak jak ja wnieśliśmy...drzwiczki ma otwarte,ale nie wychodzi...potrzebuje czasu a w klatce póki co czuje sie bezpiecznie... Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 MIŚKA z sanatorium Do sanatorium raz przyjechała Panna średniawa i ciemna cała. Karmiły suczkę tam kuracjuszki Dawały wodę, ciepłe poduszki. Na dworze spała w liściach schowana Może czekała na swego pana? W końcu do domu Miśkę zabrano Tam nakarmiono i wykąpano. W tym domu długo mieszkać nie może Nie może także zostać na dworze. Dlatego pilnie domu szukamy I dobrym ludziom suczkę oddamy. Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Bombowy ten tekst jest!!!! :multi::multi: Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nikaragua napisał(a):liczyć tez umiem :) jakieś cechy charakteru Miśki (oprócz tego , że strachliwa), wiek? Z wywiadu w Wieńcu dowiedziałam się ,że jest tam ok 2 lat,po ząbkach tez bym jej dała 2-3 ,zwazywszy na to,ze dostawała tam sporo kości,ząbki sa idealne,nie chce pokazać tych z przodu,jutro z wetkami zajrzymy w paszczę jak bedzie spała...ale tez twierdzę ,ze to młoda sunia... Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nikaragua napisał(a): MIŚKA z sanatorium Do sanatorium raz przyjechała Panna średniawa i ciemna cała. Karmiły suczkę tam kuracjuszki Dawały wodę, ciepłe poduszki. Na dworze spała w liściach schowana Może czekała na swego pana? W końcu do domu Miśkę zabrano Tam nakarmiono i wykąpano. W tym domu długo mieszkać nie może Nie może także zostać na dworze. Dlatego pilnie domu szukamy I dobrym ludziom suczkę oddamy. SUPER!!!!!! Wiedziałam,ze cos stworzysz,ale zeby tak odrazu...toz to szok normalnie... Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kaja69 napisał(a):Z wywiadu w Wieńcu dowiedziałam się ,że jest tam ok 2 lat,po ząbkach tez bym jej dała 2-3 ,zwazywszy na to,ze dostawała tam sporo kości,ząbki sa idealne,nie chce pokazać tych z przodu,jutro z wetkami zajrzymy w paszczę jak bedzie spała...ale tez twierdzę ,ze to młoda sunia... wysłałam Ci PW Quote
bric-a-brac Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 O rany, ale tekst! - rewelacja! Że też mnie nikt nie wyposażył w taki talent :diabloti: Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 O charakterze Miski,wiemy jeszcze to,ze idealnie dogaduje sie z kotami,nie znosi ludzi w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu,poza tym jest bardzo przyjacielsko nastawiona do wszystkich ludzi we wszystkich przedziałach wiekowych...poszczekuje na inne psy na swoim terytorium,ale nie atakuje... Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1948402795 sprawdź czy może być Quote
Justyna Klimek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wg mnie, też jest ok - dzięki wierszykowi nawet bardzo ok :) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nikaragua narzuciła takie tempo,ze nawet moja lampa błykowa strajk zawiesiła na ta okoliczność...zdjęcia do ogłoszeń razczej sie nie nadaja ,ale Misia narazie klatki nie opuszcza...usiadła i obserwowała jak inne psy domagały sie pieszczot... a na jednym zdjęciu z moim Krecikiem...doszło juz do jednej awantury...otóż Cymek chciał się przywitać z Misią i strasznie tym zuchwalstwem zdenerwował Krecika,no i czapnęły sie chłopaki...bo Krecio chyba zakochany,nowa dziewczyna nowa milość... edit Chyba własciwa sunie przywiozłam,co?? Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Tak, to ona :) Nie wiem czy to na zdjęciu nie widać, ale jej chyba zarosła sierścią ta rana na głowie??? Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Chyba zarosła,bo nic nie widać... Czyli oberwała,tak?? Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 2 i 3 zdjęcie dołożyłam do ogłoszenia Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kaja69 napisał(a):Chyba zarosła,bo nic nie widać... Czyli oberwała,tak?? Pojęcia nie mam.Albo ją ktoś uderzył, stąd był ten ślad, albo może od pogryzienia? Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzisiaj nie ma szans zeby wyszła z klatki...dzisiaj ma mega stresa... Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nikaragua napisał(a):2 i 3 zdjęcie dołożyłam do ogłoszenia Działasz jak blyskawica...jeno myk... Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 tu jeszcze umiem ogłaszać: http://www.kupsprzedaj.pl//o/idzie-zima-pomozcie-misi-z-wienca-zdroju-znalezc-dom-bo-grozi-jej-bezdomnosc/1316941 (dajcie znać czy bez logowania widać ogłoszenie) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Widać :) super !!! Misia nadal w klatce :) nie wychodzi...jeść ani pic tez nie chce...troche sie biedna przegłodzi,bo jutro planowana głodówka...co prawda wrabała 3 kiełbaski jak się próbowałysmy blizej zapoznać...jedynie od głasków sie nie broni... Quote
mala_czarna Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 kaja69 napisał(a):Widać :) super !!! Misia nadal w klatce :) nie wychodzi...jeść ani pic tez nie chce...troche sie biedna przegłodzi,bo jutro planowana głodówka...co prawda wrabała 3 kiełbaski jak się próbowałysmy blizej zapoznać...jedynie od głasków sie nie broni... Ona bidna pewnie w ogóle nie wie co się dzieje. Do niedawna na dworze, w stercie liści, a teraz w cieple :( O której dzisiaj sterylka??? Ciekawe, czy to zwykła, czy jednak aborcyjna będzie. Trzymam kciuki mocno! Quote
Recommended Posts