Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że to było więcej gadania, "wzięłabym ją do domu, ale coś tam....."
Gdyby ktoś chciał ją wziąć, to po turnusie wróciłby z psem, albo i w trakcie trwania turnusu współmałżonek czy jakiś znajomy by jechał po nią samochodem.
Kaja gratuluję udanej akcji.

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kava napisał(a):
to niezawodna kombinacja...talent literacki i duchowosc.... z tego mozna zrobic kapital....
fajnie ze jestes
liczyć tez umiem :)

jakieś cechy charakteru Miśki (oprócz tego , że strachliwa), wiek?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kaja, a jakieś hoteliki w kujawsko-pomorskim są?
Ja kompletnie nie znam tamtych stron, zero orientacji w dt. Też sobie nie wyobrażam żeby ją po sterylce tam odwieźć.
Wieczorem ciężko Misię było tam spotkać. W budzie nie siedziała, chodziła po okolicznych lasach.

W najbiższym sąsiedztwie to chyba nie ma...ale ostatnio malagos miała miejsce,ona tez ma BDT...moze u niej spróbujemy...
a jak nie to moze uda mi się w domu odkręcić,że sunia jednak do Wieńca nie wraca,ale mogę tez dach nad głowa stracić przy okazji :)
Budę ,to ona ma tam super,ale co z tego jak z niej nie korzysta...u mnie teraz siedzi w klatce,tak jak ja wnieśliśmy...drzwiczki ma otwarte,ale nie wychodzi...potrzebuje czasu a w klatce póki co czuje sie bezpiecznie...

Posted

MIŚKA z sanatorium

Do sanatorium raz przyjechała
Panna średniawa i ciemna cała.
Karmiły suczkę tam kuracjuszki
Dawały wodę, ciepłe poduszki.

Na dworze spała w liściach schowana
Może czekała na swego pana?
W końcu do domu Miśkę zabrano
Tam nakarmiono i wykąpano.

W tym domu długo mieszkać nie może
Nie może także zostać na dworze.
Dlatego pilnie domu szukamy
I dobrym ludziom suczkę oddamy.

Posted

Nikaragua napisał(a):
liczyć tez umiem :)

jakieś cechy charakteru Miśki (oprócz tego , że strachliwa), wiek?

Z wywiadu w Wieńcu dowiedziałam się ,że jest tam ok 2 lat,po ząbkach tez bym jej dała 2-3 ,zwazywszy na to,ze dostawała tam sporo kości,ząbki sa idealne,nie chce pokazać tych z przodu,jutro z wetkami zajrzymy w paszczę jak bedzie spała...ale tez twierdzę ,ze to młoda sunia...

Posted

Nikaragua napisał(a):

MIŚKA z sanatorium

Do sanatorium raz przyjechała
Panna średniawa i ciemna cała.
Karmiły suczkę tam kuracjuszki
Dawały wodę, ciepłe poduszki.

Na dworze spała w liściach schowana
Może czekała na swego pana?
W końcu do domu Miśkę zabrano
Tam nakarmiono i wykąpano.

W tym domu długo mieszkać nie może
Nie może także zostać na dworze.
Dlatego pilnie domu szukamy
I dobrym ludziom suczkę oddamy.

SUPER!!!!!! Wiedziałam,ze cos stworzysz,ale zeby tak odrazu...toz to szok normalnie...

Posted

kaja69 napisał(a):
Z wywiadu w Wieńcu dowiedziałam się ,że jest tam ok 2 lat,po ząbkach tez bym jej dała 2-3 ,zwazywszy na to,ze dostawała tam sporo kości,ząbki sa idealne,nie chce pokazać tych z przodu,jutro z wetkami zajrzymy w paszczę jak bedzie spała...ale tez twierdzę ,ze to młoda sunia...

wysłałam Ci PW

Posted

O charakterze Miski,wiemy jeszcze to,ze idealnie dogaduje sie z kotami,nie znosi ludzi w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu,poza tym jest bardzo przyjacielsko nastawiona do wszystkich ludzi we wszystkich przedziałach wiekowych...poszczekuje na inne psy na swoim terytorium,ale nie atakuje...

Posted

Nikaragua narzuciła takie tempo,ze nawet moja lampa błykowa strajk zawiesiła na ta okoliczność...zdjęcia do ogłoszeń razczej sie nie nadaja ,ale Misia narazie klatki nie opuszcza...usiadła i obserwowała jak inne psy domagały sie pieszczot...
a na jednym zdjęciu z moim Krecikiem...doszło juz do jednej awantury...otóż Cymek chciał się przywitać z Misią i strasznie tym zuchwalstwem zdenerwował Krecika,no i czapnęły sie chłopaki...bo Krecio chyba zakochany,nowa dziewczyna nowa milość...

edit
Chyba własciwa sunie przywiozłam,co??

Posted

Widać :) super !!!

Misia nadal w klatce :) nie wychodzi...jeść ani pic tez nie chce...troche sie biedna przegłodzi,bo jutro planowana głodówka...co prawda wrabała 3 kiełbaski jak się próbowałysmy blizej zapoznać...jedynie od głasków sie nie broni...

Posted

kaja69 napisał(a):
Widać :) super !!!

Misia nadal w klatce :) nie wychodzi...jeść ani pic tez nie chce...troche sie biedna przegłodzi,bo jutro planowana głodówka...co prawda wrabała 3 kiełbaski jak się próbowałysmy blizej zapoznać...jedynie od głasków sie nie broni...

Ona bidna pewnie w ogóle nie wie co się dzieje. Do niedawna na dworze, w stercie liści, a teraz w cieple :(
O której dzisiaj sterylka??? Ciekawe, czy to zwykła, czy jednak aborcyjna będzie. Trzymam kciuki mocno!