azalia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Oby maleńka miała wspaniały domek i była zawsze..najedzona. Quote
Isadora7 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='yunona']Matko! czytałam na fb o Dzince i też mało mnie szlag nie trafił. Ona taka chudzieńka i wystraszona jak było tyle psów to pewnie wyżerały wsio a ona głodna. Mam nadzieję, że Dzinka trafi we wspaniałe ręce. Tylko ten transport. A Pani chętna nie wsiadła by w pociąg i sama przywiozła? Co prawda to cały dzień w pociągu ale ja po swoje pojechałam, choć jadąc po Harutka miałam kontuzję nogi. Ja też popytam o transport.[/QUOTE] Rozmawiałam z Panią (jestem z nia w kontakcie), absolutnie poniesie koszty transportu, sama nie może przyjechać (naprawdę nie może) [quote name='azalia']Oby maleńka miała wspaniały domek i była zawsze..najedzona.[/QUOTE] sądzę ze tak będzie. Quote
sonek666 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A ja sobie zaproszę na bazarek dla Podopiecznych Giselle :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217188-Dla-Podopiecznych-Giselle4-Prosimy-o-Pomoc-do-12.11.2011r[/url]. Quote
Ola164 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Aż miło czytać, że taki domek się dla Dzinki szykuje... Trzymam również swoje kciuki. Psy (wszystkie 3 i kot, który wewnętrznie czuje się psem) też zaciskają łapy :loveu: Quote
yunona Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 I co z transportem? Nic nie piszecie? A mnie już kciuki bolą ;) Quote
giselle4 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='yunona']I co z transportem? Nic nie piszecie? A mnie już kciuki bolą ;)[/QUOTE] pani powiedziaola ze dalej szuka i sama by przyjechala wtedy po nia.... ale to moze potrwac wiec pusc na chwilke te kciuki:):) Quote
yunona Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='giselle4']pani powiedziaola ze dalej szuka i sama by przyjechala wtedy po nia.... ale to moze potrwac wiec pusc na chwilke te kciuki:):)[/QUOTE] Ja też próbowałam, bo mój brat często z Wrocka jeździł do Warszawy, ale rozmawiałam z nim wczoraj i jeździ już tylko na trasach zagranicznych , niestety.:( Quote
basia34 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dzinka poczeka na domek jej sie krzywda nie dzieje .W sobote byla na spacerku. Quote
dorota k. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wiemy Basiu, wiemy. Ciepło pozdrawiam. A kciuki potrzymam :) Quote
giselle4 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dzinka ,tak bym chciala bys juz byla w domku.... dzisiaj napisze do pani jak transport Quote
giselle4 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [B]ciotki [/B] [B]idzie dlugi weekend[/B] [B]czy nikt nie jedzie do stolicy?:)[/B] Quote
giselle4 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Dzinka szukam szukam dzisiaj popytam wsrod znajomych ktos musi jechac do Wawy Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 To taki mały psiaczek - można przecież zabrać pociągiem... Quote
giselle4 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 kochane ma niedziele potrzebuje tylko transportu do Wroclawia na 15,00 kto pomoze pani dojedzie do Wroclawia:_) Quote
Isadora7 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='giselle4']kochane ma niedziele potrzebuje tylko transportu do Wroclawia na 15,00 kto pomoze pani dojedzie do Wroclawia:_)[/QUOTE] Napisz mozę do iwa77 może nie ona sama ale kogoś podpowie Quote
2010 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='giselle4']kochane ma niedziele potrzebuje tylko transportu do Wroclawia na 15,00 kto pomoze pani dojedzie do Wroclawia:_)[/QUOTE] Może zapytaj na wątku transportowym.... Trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Takiego psiaka można przeecież zabrać pod pachę i na kocyk do pociągu.. Quote
giselle4 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 zapytam fiorke lub adke moze ktoras jedzie do Wroclawia na weekemd:) Quote
giselle4 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='Isadora7']Napisz mozę do iwa77 może nie ona sama ale kogoś podpowie[/QUOTE] dziekuje zaraz napisze to tylko 70km Quote
Recommended Posts