krakowianka.fr Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Malgoska'] cudna fotka jaka Natalka już duża :) wiecej wiecej wiecej !!! Quote
iwoniam Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Maluchy po szczepieniu mają się dobrze. Wkrótce pierwsza operacja łapki i kastracje. Czekamy na powrót doktora z wakacji. Quote
iwoniam Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Odświeżyłam i zmieniłam zdjęcia wszystkim olkuszakom i wszystkim innym pieskom, które mam u siebie na tablicy i w ogłosznenia.pl wieczorem dokończę dzieła z pozostałymi stronami, które mogę edytować, ale piesków jest ponad 20 więc tak szybko to nie idzie. Nio. kilka tych stronek jest, a i wiecie co odkryłam? Loxi i Gaja są na tablicy, ale....... te ogłoszenia nie są ani na moim koncie(iwoniam), ani na missieek tylko na osoby o nazwie "angelika" i to na pewno nie jest ani missia ani missieek Czy ktoś może je usunąć?? Plizzzzz Quote
krakowianka.fr Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 poprawiony plakat szceniaczkow: Uploaded with ImageShack.us Quote
barb Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 iwoniam;19443092[COLOR=#222222 napisał(a): a i wiecie co odkryłam? Loxi i Gaja są na tablicy, ale....... te ogłoszenia nie są ani na moim koncie(iwoniam), ani na missieek tylko na osoby o nazwie "angelika" i to na pewno nie jest ani missia ani missieek Czy ktoś może je usunąć?? Plizzzzz Powtorzę wpis z olkuskiego wątku ; missieek przecież ma na imię Angelika. To nie o nią chodzi ? Loxi i Gaji robilam tablicę i aktywowałam na siebie ale jako osoba do kontaktu była wpisana Iwona. Quote
iwoniam Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 nie nie,tona 100% nie ona. rozmawialysmy nie wiem na kogo jest aktywacja Quote
zerduszko Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jak robię ogłoszenia psów z Bukowna, to wpisuję jako osobę kontaktową Angelika, ale tych psiaków nie ogłaszałam. Quote
barb Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 To dlatego Iwonka pisała, ze jakiś aniołek pomaga ? :angel: To może poprosić o usunięcie poprzez formularz kontaktowy na tablicy ? Quote
iwoniam Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 może zostawmy, aż same wygasną :) jak będą o nie telefony to może inny piesek pójdzie zamiast nich :) Quote
krakowianka.fr Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 iwoniam napisał(a):może zostawmy, aż same wygasną :) jak będą o nie telefony to może inny piesek pójdzie zamiast nich :) dobry pomysl mysle ;0) Quote
iwoniam Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 wróciłam ze stolicy, co nieco sie udało, do tego Nutusia uratowała zdrowie psychiczne Pchełki. Tylko w powrotnej drodze było gorzej ;/ dotarłyśmy ! to najważniejsze ! Quote
Malgoska Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 iwoniam napisał(a):wróciłam ze stolicy, co nieco sie udało, do tego Nutusia uratowała zdrowie psychiczne Pchełki. Tylko w powrotnej drodze było gorzej ;/ dotarłyśmy ! to najważniejsze ! Jechałas po Pchełkę? Quote
Lili8522 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/230136-Dla-dzieci-dorosłych-zwierzaka-ciuchy-biżutki-i-wiele-innych-ZAPRASZAM-do-16-08-2012r Zapraszam na bazarek który ma na celu wsparcie Skarbonki BALONIAREK!!! Quote
barb Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Malgoska napisał(a):Jechałas po Pchełkę? Zapytam o to samo ? Quote
iwoniam Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Malgoska']Jechałas po Pchełkę? nie, jechałam nie tylko po Pchełkę choć istniało spore prawdopodobieństwo, że ze mną wróci. Na razie jest na DT z być może opcją DS w domu, w którym zostaje Muszka, ale na razie jeszcze nic pewnego Kilka najbliższych dni będzie decydujące. poprzedni dom Pchełki okazał się absolutnie nieodpowiedni. [quote name='Lili8522']http://www.dogomania.pl/forum/threads/230136-Dla-dzieci-dorosłych-zwierzaka-ciuchy-biżutki-i-wiele-innych-ZAPRASZAM-do-16-08-2012r Zapraszam na bazarek który ma na celu wsparcie Skarbonki BALONIAREK!!! Dzięki za informacje ! Wskoczę zaraz oglądać. [quote name='barb']Zapytam o to samo ? Pozdrowienia :) ps. piesinki mają się dobrze, będę wyróżniać "moim" maluchom kilka stron, bo niestety od dobrych kilku tygodni żaden telefon nie był o pieski będące u mnie w domu. Szczęśliwie o inne pieski (poza moim domem) telefony są. Quote
barb Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 iwoniam napisał(a): ps. piesinki mają się dobrze, będę wyróżniać "moim" maluchom kilka stron, bo niestety od dobrych kilku tygodni żaden telefon nie był o pieski będące u mnie w domu. Szczęśliwie o inne pieski (poza moim domem) telefony są. Z tych, ktore są aktualnie u Ciebie nikogo nie oglaszalam. Pan, ktoremu zamiast Mikrusa zaproponowalam Sarenkę lub Korę więcej sie nie odezwał. O inne psiaki tez nie mam żadnych maili. Iwoniam wyroźnij w moim imieniu tablicę na tydzień najbardziej potrzebującej psince z Twojego dt. Pieniązki wyślę jutro. Konto powinnam mieć. Quote
barb Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 barb napisał(a):Iwoniam wyroźnij w moim imieniu tablicę na tydzień najbardziej potrzebującej psince z Twojego dt. Pieniązki wyślę jutro. Konto powinnam mieć. Czy konto jest to samo co na olkuszaki ? Quote
iwoniam Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Kochana, zgłosila się fajna pani z zapytaniem o Sarcię jak się uda... to Sarcia będzie mieszkać 1 km ode mnie w linii prostej ;) Oby Dom super, historię ich pieska opowiem jak adopcja się uda Barb - dziękuję Ci za wsparcie, nie musisz wysyłać pieniędzy, I tak bardzo bardzo nam pomagasz a z piesków, które tu zamieściłam - z 3 suczek małych 2 mają już dom z 5 szczeniaków - 1 w domu, drugi na dniach pójdzie do domku, mus Nio i cała masa kolejnych podrzuconych piesinek. Ogłaszam je na bieżąco, ale powolutku, bo za dużo ich jest Dziś zamieszczę je na stronie. barb napisał(a):Z tych, ktore są aktualnie u Ciebie nikogo nie oglaszalam. Pan, ktoremu zamiast Mikrusa zaproponowalam Sarenkę lub Korę więcej sie nie odezwał. O inne psiaki tez nie mam żadnych maili. Iwoniam wyroźnij w moim imieniu tablicę na tydzień najbardziej potrzebującej psince z Twojego dt. Pieniązki wyślę jutro. Konto powinnam mieć. Quote
iwoniam Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr']poprawiony plakat szceniaczkow: Uploaded with ImageShack.us domu nie ma ta kudłata sunia i ta malutka na środku plakatu. Jej rodzeństwo tez czeka (3 z 5ciu) maluszek po lewej i ta malunia stojąca obok nóg mają dom :) Quote
barb Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 iwoniam napisał(a):Kochana, zgłosila się fajna pani z zapytaniem o Sarcię jak się uda... to Sarcia będzie mieszkać 1 km ode mnie w linii prostej ;) Oby Dom super, historię ich pieska opowiem jak adopcja się uda Barb - dziękuję Ci za wsparcie, nie musisz wysyłać pieniędzy, I tak bardzo bardzo nam pomagasz Przed chwila wyslalam na wyroznienie jednego pieska :lol: Za Sarcię trzymam kciuki z calych sil. Quote
krakowianka.fr Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 barb napisał(a):Przed chwila wyslalam na wyroznienie jednego pieska :lol: Za Sarcię trzymam kciuki z calych sil. fajnie byloby zeby wlasnie Sara i Kora znalazly jakis wspanialy dom. One tak sie odmienily u Iwoni, ze wiadomo ze byle komu ich nie odda, ale nie trace nadziei, ze znajdzie sie jakis super domek dla kazdej z nich (razem czy osobno) Quote
barb Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ale najmocniej musimy trzymać kciuki za Ciebie, Krakowianko :lol: Quote
Recommended Posts