barb Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 barb napisał(a):Wiesz, być może pisałam o tym na wątku psiaków z Olkusza a nie zoo Iwoniam i dlatego nie możesz tu znaleźć. Jednak tutaj - post 1116. Ale się naszukałam. Quote
iwoniam Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 wellington napisał(a):Czy ja gdzies widzialam ze Seja znalazla domek w Legnicy ? Bo teraz jest napisane ze na Woli Justowskiej . była mowa o Legnicy, ale Seja jest w domku w Krakowie. fizia napisał(a):Cieszę się, że Domki się znajdują - a najbardziej z tego, że takie fajne. Oby tak dalej!! Oj, ja też.. I to bardzo I Seja i Sznufi mają się dobrze :) Sznufi wczoraj była smutna, gdy ją zostawiliśmy ;(, ALE DZIŚ JUŻ PRZYTULA NOWĄ PANIĄ :) Quote
iwoniam Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Próbowałam się do Ciebie dziś Gusiaczku dodzwonić - nie udało mi się. Quote
Gusiaczek Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 iwoniam napisał(a):Próbowałam się do Ciebie dziś Gusiaczku dodzwonić - nie udało mi się. :placz: Byłam z Ovolinką na spacerze i tel. doma został. Teraz nie wiem czy mogę zadzwonić, bo pora przy Natalce i ZOO pewnikiem gorąca. Quote
Maciek6778 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 iwoniam napisał(a):Próbowałam się do Ciebie dziś Gusiaczku dodzwonić - nie udało mi się. Gusiaczek napisał(a)::placz: Byłam z Ovolinką na spacerze i tel. doma został. Teraz nie wiem czy mogę zadzwonić, bo pora przy Natalce i ZOO pewnikiem gorąca. Teraz nie da rady.. "Gadają" sobie z Natalką ;-) Quote
iwoniam Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Jutro do Ciebie zatelefonuję troszkę nie wyrabiam ze wszystkim, Dziękuję za email dla mamy chrzestnej ;))) umykają mi godzinki i jak już jest "spokojnie" to jest właśnie ta godzina.. w Olkuszu źle się dzieje, nie ma co się rozpisywać na wątku. Działamy dalej.. Gusiaczek napisał(a)::placz: Byłam z Ovolinką na spacerze i tel. doma został. Teraz nie wiem czy mogę zadzwonić, bo pora przy Natalce i ZOO pewnikiem gorąca. Quote
iwoniam Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Zdjęcia piesków; wszystkie to szczeniaczki, które także poszukują domków. Są pod opieką jednej pani, której co chwilę ktoś podrzuca pieski. Fabiś jest w DT wraz z Gizą (Niną) u Renatki. Gdyby ktoś szukał szczeniaków - są do adopcji. Wszystkim zrobiłam tablicę. Reszta stron typu gumtree, adopcje psa itp - jutro.. Fabiś (5) by IwoniaD, on Flickr Fabiś (6) by IwoniaD, on Flickr 2-mies szczeniaczki by IwoniaD, on Flickr 2-mies szczeniaczki (3) by IwoniaD, on Flickr 2-mies szczeniaczki (5) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Amorek: amorek by IwoniaD, on Flickr amorek (3) by IwoniaD, on Flickr amorek (4) by IwoniaD, on Flickr Nadia: Nadia (2) by IwoniaD, on Flickr Nadia (3) by IwoniaD, on Flickr Nadia (6) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Teoś: Teoś by IwoniaD, on Flickr Teoś 1 by IwoniaD, on Flickr Teoś (2) by IwoniaD, on Flickr i Trolik: Trolik by IwoniaD, on Flickr Trolik (2) by IwoniaD, on Flickr Trolik (3) by IwoniaD, on Flickr Quote
krakowianka.fr Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 do wyboru (wialkosc) do koloru... strasznie duzo psiakow do srody bedzie mi ciezko cos zrobic, potem moge zrobic plakat moge wykupic ogloszenia dla calosci (tak aby sie komtaktowac w 1 miejce, widzialam ostatnio ogloszenia z plakatem zrobione zamiast po 1 zdjeciu wklejone, to byly sklejki, dobrze to wygladalo) jesli ok to sie tym zajme jak tylko sie zaczne wyrabiac (i jak juz szefa w pracy nie bedzie) Quote
iwoniam Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 ja zrobiłam im ogłoszenia na kilku portalach m.in na ogłoszenia.krakow, na tablicy czekam na telefony i liczę na cud :( chyba już nikt tu nie zagląda :( Quote
Justyna Lipicka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 śliczne te szczeniaczki, jak tylko będę cos słyszeć o chętnych na pieska to pierwsze do Ciebie "uderzę":) Quote
zerduszko Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Teoś, też miałam tymczasa o tym imieniu :D http://farm6.staticflickr.com/5453/7410974568_3d580cdf4a_z.jpg Cukierek do zacałowania :* A ten kawaler http://farm8.staticflickr.com/7274/7410970878_4230a160f3_z.jpg to zjawiskowej urody jest :) To też z O.? Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='iwoniam']Teoś: Ovolince też prawe uszko tak się odwija:) W ogóle podobni. Cudny jest, Kochany:loveu: Quote
iwoniam Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 nie, nie z O szczerze mówiąc - podrzucony..... [quote name='zerduszko']Teoś, też miałam tymczasa o tym imieniu :D http://farm6.staticflickr.com/5453/7410974568_3d580cdf4a_z.jpg Cukierek do zacałowania :* A ten kawaler http://farm8.staticflickr.com/7274/7410970878_4230a160f3_z.jpg to zjawiskowej urody jest :) To też z O.? Quote
iwoniam Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Dzięki:) przekażę mu ;) [quote name='Gusiaczek'][quote name='iwoniam']Teoś: Ovolince też prawe uszko tak się odwija:) W ogóle podobni. Cudny jest, Kochany:loveu: Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dzięki:) Iwonko, Ovolejla zwariowała na punkcie tuńczyka z serkiem (pomieszałam z suchą na kolację) :) Jacek bardzo zadowolony z "diety", bo wykańcza puszeczkę;) Buziole dla Was Wszystkich, RodzinkoZoolionko! :) Quote
iwoniam Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 toż to smaczne dla piesków rzeczy Buziaki dla Was ! Gusiaczek napisał(a):Dzięki:) Iwonko, Ovolejla zwariowała na punkcie tuńczyka z serkiem (pomieszałam z suchą na kolację) :) Jacek bardzo zadowolony z "diety", bo wykańcza puszeczkę;) Buziole dla Was Wszystkich, RodzinkoZoolionko! :) Quote
krakowianka.fr Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kontakt do plakatow dla tych maluchow wszystkich do kogo podac? robie 3 rozne plakaty bo na 1 sie nie zmieszcza... Quote
iwoniam Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Dziś zawiozłam Nadię do adopcji :) :) hurra ! to nasi nowi olkuscy podopieczni: łapki Czoko przed... . by IwoniaD, on Flickr Kora, Sarcia i lokatorka Loxi: . by IwoniaD, on Flickr Czoko po zabiegach.. . by IwoniaD, on Flickr ostatnia sunia = Gaja-mini liska nie chciała ładnych zdjęć więc jutro będą kolejne z resztą - porządne ich wszystkich będą jutro :) kontakt do piesiów napisz taki: stacj: 122733098 kom: 515192985 dzięki ! ps. odnaleziono mamę Tuni nie mam jej dobrych zdjęć, ale jest taka do Tuni podobna - staruszka z niej już ale kochana. wkrótce załączę zdjęcie :), ma taką samą wadę oczka jak miała Tuniasta Quote
Malgoska Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 widzę, że obie 'sarenki się już przytulaja' to dobrze; a gdzie to maleństwo co tak się bało? Quote
krakowianka.fr Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 iwoniam napisał(a):Dziś zawiozłam Nadię do adopcji :) :) hurra ! super, choc ja nie pamietam, ktory to piesek, juz mi sie miesza.... iwoniam napisał(a): ostatnia sunia = Gaja-mini liska nie chciała ładnych zdjęć więc jutro będą kolejne z resztą - porządne ich wszystkich będą jutro :) 5kg psa, to 2/3 wagi moich kotow ;) iwoniam napisał(a): kontakt do piesiów napisz taki: stacj: 122733098 kom: 515192985 dzięki ! dzieki, zaraz wkleje (jesli Dogo mi pozwoli.....) iwoniam napisał(a): ps. odnaleziono mamę Tuni nie mam jej dobrych zdjęć, ale jest taka do Tuni podobna - staruszka z niej już ale kochana. wkrótce załączę zdjęcie :), ma taką samą wadę oczka jak miała Tuniasta a gdzie ona jest? przypuszczam, ze w jej wieku operacja juz nie wchodzi w gre? Quote
krakowianka.fr Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Plakat Fabis: Uploaded with ImageShack.us Quote
krakowianka.fr Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Plakat Bialo-Czarni oraz Trolik: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts