krakowianka.fr Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Tu jest plakat dla szczeniakow: Uploaded with ImageShack.us osobno robie mamie Tuni Czy sa inne zdjecia psinki 8-9 miesiecznej, tej w wiekszosci bialej, najlepiej bylyby bez nikogo innego na nich ;) Iwoniam - sprawdz prosze numery telefonow na plakacie !!! Quote
krakowianka.fr Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 poniewaz Mama Tuni nie miala imienia, to nazwalam ja Munia (Mama + Tunia = Munia ;) ) oto plakat. napisalam wymyslony tekst, mozna pozmieniac iwoniam, raz jeszcze sprawdz dane kontaktowe.. Uploaded with ImageShack.us Quote
krakowianka.fr Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 poniewaz Tunia jest juz w DS, zrobilam nowy banerek - swiezsze dane do tego watku. Jest podlinkowany i znajdziecie go w moim podpisie. Quote
Justyna Lipicka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 krakowianka.fr napisał(a):ja wiem ze malo kto je rozwiesza, ale zrobie im plakaty... moze akurat ktos powiesi 1-2 gdzies i jakis telefon bedzie i jakis piesek znajdzie domek jak kiedys bede jachala do PL to wezme ze soba stara drukarke (w sumie to jest urzdzenie Lexmarka 3 w 1, calkiem sprawne choc kilka lat juz ma), mam w niej nowe tusze i dam jakies osobie ktora bedzie chciala drukowac/rozglaszac plakaty... ciagle ludzie mi odpisuja, ze nie maja drukarek... ja za to w pracy mam drukarke i choć czarno-białe bym mogła drukować, ale ode mnie za daleko do Krk bo wieszać plakaty:( Quote
barb Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 krakowianka.fr napisał(a):poniewaz Tunia jest juz w DS, zrobilam nowy banerek - swiezsze dane do tego watku. Jest podlinkowany i znajdziecie go w moim podpisie. Piękny, można się częstować ? Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):ja za to w pracy mam drukarke i choć czarno-białe bym mogła drukować, ale ode mnie za daleko do Krk bo wieszać plakaty:( Drukuj nie jest powiedziane, ze one muszą byc w Krk Wazne, aby miały dobre domy, a ew. ja Ciebie poproszę przed adopcją o wizyte przed-adopcyjna, ok?? Plizzz. drukuj, Mama Tuni i tak jest czarna, może by się jej poszczęściło.. barb napisał(a):Piękny, można się częstować ? Częstuj się :) bardzo proszę Krakowianka - plizzz. zrób wiesz co... z moim banerkiem. bo ja nie mogę... Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ps. plakaty super, tylko zamiast jet nas wielu zrób na nast. plakacie - zrób nas wiele:) Quote
krakowianka.fr Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 barb napisał(a):Piękny, można się częstować ? jasne iwoniam napisał(a):ps. plakaty super, tylko zamiast jet nas wielu zrób na nast. plakacie - zrób nas wiele:) zrobie poprawke jutro bo z tego kompa nie dam rady a telefony sa OK? Quote
krakowianka.fr Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 iwoniam napisał(a): Krakowianka - plizzz. zrób wiesz co... z moim banerkiem. bo ja nie mogę... kliknij sobie teraz :) Quote
krakowianka.fr Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):ja za to w pracy mam drukarke i choć czarno-białe bym mogła drukować, ale ode mnie za daleko do Krk bo wieszać plakaty:( rozwiescie plakaty gdzie sie da, ona ma bardzo male szanse na adopcje, stara sunia, krzywy nos i zepsute (jak u Tuni) oczko.... przeszla swoje w zyciu. pomozemy w transporcie psicy do jakiegos wspanialego domku ktory da jej troche milosci i opieki Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 krakowianka.fr napisał(a):kliknij sobie teraz :) Dzięki ! dziaaaaaaaaaaaaała ! :) telefony - okay - dziękuję Tych plakatów już nie poprawiaj, tylko w kolejnych ta jedna literka :) nareszcie !!! udało nam się załadować zdjęcia (mój komputerek jest poważnie chory i przechodzi "leczenie" połączone z metamorfozą - stąd te opóźnienia) tak czy inaczej dzięki temu mamy więcej fajnych zdjęć i do tego porządek w ogródku - a ja? hmm mam w stopie dziurę, bo stanęłam na jakiejś puszkowo-kapslowo - gwoździowej pułapce.. Oto on ;) mała drobinka potrzebująca operacji: ->>> Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Diablo-Romeo7 by IwoniaD, on Flickr Diablo-Romeo6 by IwoniaD, on Flickr Diablo-Romeo5 by IwoniaD, on Flickr Diablo-Romeo4 by IwoniaD, on Diablo-Romeo3 by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Diablo-Romeo2 by IwoniaD, on Flickr Diablo-Romeo-1 by IwoniaD, on Flickr Czokuś Czokuś by IwoniaD, on Flickr Gizunia: Giza4 by IwoniaD, on Flickr Giza3 by IwoniaD, on Flickr Giza2 by IwoniaD, on Flickr Giza by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Czokuś: Czokuś by IwoniaD, on Flickr Diablo-Romeo- Diablo-Romeo by IwoniaD, on Flickr Sarcia: ona wazy 5 kg - na zdjęciach tylko wygląda na taka dużą. sarcia by IwoniaD, on Flickr Sarcia śpiewa by IwoniaD, on Flickr Sarcia by IwoniaD, on Flickr Gizunia: DSC_4098 by IwoniaD, on Flickr Mój psi ideał - Kora: Kora by IwoniaD, on Flickr Quote
zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Do ukradnięcie ;) Piękny! http://farm9.staticflickr.com/8028/7664335854_6ffd0051eb_z.jpg Quote
zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Gdybym mogła :D A w ogóle same ładne psy masz. I foty super! :) Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 SKLEJKA WSZYSTKIE 1 by IwoniaD, on Flickr SKLEJKA DOM 1 by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 staramy się:) a co do psów - hm.. nie ma brzydkich piesków :)) zerduszko napisał(a):Gdybym mogła :D A w ogóle same ładne psy masz. I foty super! :) Quote
barb Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='iwoniam']Czokuś: Czokuś by IwoniaD, on Flickr I najmłodsza dogomaniaczka :loveu::loveu::loveu: Iwoniu - Adelcia tez ma dom a nie została zanaczone na sklejce. Quote
Maciek6778 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 barb napisał(a):I najmłodsza dogomaniaczka :loveu::loveu::loveu: Iwoniu - Adelcia tez ma dom a nie została zanaczone na sklejce. Nie mamy jeszcze potwierdzenia stałego domku Adelci, więc woleliśmy się wstrzymać:) Quote
iwoniam Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='Malgoska'] cudna fotka jaka Natalka już duża :) takie "rodzinne" zdjęcie ;) Quote
barb Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Maciek6778 napisał(a):Nie mamy jeszcze potwierdzenia stałego domku Adelci, więc woleliśmy się wstrzymać:) Rozumiem. Lepiej nie zapeszyć. Quote
Recommended Posts