Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
ja wiem ze malo kto je rozwiesza, ale zrobie im plakaty... moze akurat ktos powiesi 1-2 gdzies i jakis telefon bedzie i jakis piesek znajdzie domek

jak kiedys bede jachala do PL to wezme ze soba stara drukarke (w sumie to jest urzdzenie Lexmarka 3 w 1, calkiem sprawne choc kilka lat juz ma), mam w niej nowe tusze i dam jakies osobie ktora bedzie chciala drukowac/rozglaszac plakaty... ciagle ludzie mi odpisuja, ze nie maja drukarek...

ja za to w pracy mam drukarke i choć czarno-białe bym mogła drukować, ale ode mnie za daleko do Krk bo wieszać plakaty:(

Posted

poniewaz Tunia jest juz w DS, zrobilam nowy banerek - swiezsze dane do tego watku. Jest podlinkowany i znajdziecie go w moim podpisie.

Piękny, można się częstować ?

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
ja za to w pracy mam drukarke i choć czarno-białe bym mogła drukować, ale ode mnie za daleko do Krk bo wieszać plakaty:(

Drukuj
nie jest powiedziane, ze one muszą byc w Krk
Wazne, aby miały dobre domy, a ew. ja Ciebie poproszę przed adopcją o wizyte przed-adopcyjna, ok??
Plizzz. drukuj,
Mama Tuni i tak jest czarna, może by się jej poszczęściło..

barb napisał(a):

Częstuj się :)
bardzo proszę

Krakowianka - plizzz. zrób wiesz co...
z moim banerkiem.
bo ja nie mogę...

Posted

barb napisał(a):

jasne

iwoniam napisał(a):
ps. plakaty super, tylko zamiast jet nas wielu zrób na nast. plakacie - zrób nas wiele:)

zrobie poprawke jutro bo z tego kompa nie dam rady
a telefony sa OK?

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):

rozwiescie plakaty gdzie sie da, ona ma bardzo male szanse na adopcje, stara sunia, krzywy nos i zepsute (jak u Tuni) oczko....
przeszla swoje w zyciu.
pomozemy w transporcie psicy do jakiegos wspanialego domku ktory da jej troche milosci i opieki

Posted

kliknij sobie teraz :)

Dzięki ! dziaaaaaaaaaaaaała !

:)

telefony - okay - dziękuję
Tych plakatów już nie poprawiaj, tylko w kolejnych ta jedna literka :)
nareszcie !!!
udało nam się załadować zdjęcia (mój komputerek jest poważnie chory i przechodzi "leczenie" połączone z metamorfozą - stąd te opóźnienia)
tak czy inaczej dzięki temu mamy więcej fajnych zdjęć i do tego porządek w ogródku - a ja? hmm
mam w stopie dziurę, bo stanęłam na jakiejś puszkowo-kapslowo - gwoździowej pułapce..

Oto on ;)
mała drobinka potrzebująca operacji:
->>>

Posted

staramy się:)

a co do psów - hm.. nie ma brzydkich piesków :))

zerduszko napisał(a):
Gdybym mogła :D A w ogóle same ładne psy masz. I foty super! :)

Posted

barb napisał(a):
I najmłodsza dogomaniaczka :loveu::loveu::loveu:

Iwoniu - Adelcia tez ma dom a nie została zanaczone na sklejce.

Nie mamy jeszcze potwierdzenia stałego domku Adelci, więc woleliśmy się wstrzymać:)

Posted

Maciek6778 napisał(a):
Nie mamy jeszcze potwierdzenia stałego domku Adelci, więc woleliśmy się wstrzymać:)

Rozumiem. Lepiej nie zapeszyć.