iwoniam Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 oj , tak, trzymamy kciuki za krakowiankę i jej dzieciątko ! :) Quote
barb Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Wklejam z wątku olkuszakow, proszę o pomoc chociaz w rozsyłaniu [quote name='Ikusia']PILNIE POTRZEBNA POMOC W POSZUKIWANIU UCIEKINIERA!!! Trzy godziny temu do nowego domu została wyadoptowana onkowata sunia Szczęściara. Około 20 min temu UCIEKŁA w okolicach ulicy Potrzask. Pobiegła w kierunku cmentarza. Cechy charakterystyczne: nierówno przycięte uszy oraz przycięty ogon. Jeżeli znacie kogoś z okolic Bieżanowa, zwracam się z prośbą o poinformowanie i pomoc w poszukiwaniach. Iwoniam jedzie tam z Natalką. telefon 515192985 Dokładny adres ul Potrzask 63. Tam jest jakiś zakład czy salon "INTER coś tam", Iwoniam sama nie wejdzie w trawy, krzaki, chaszcze, których tam wiele. Druga komórka 606 112-318 POMOCY Edited August 6, 2012 by barb Quote
iwoniam Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 odnalazła się, śpi bezpieczna u mnie. Dzięki Quote
krakowianka.fr Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 iwoniam napisał(a):domu nie ma ta kudłata sunia i ta malutka na środku plakatu. Jej rodzeństwo tez czeka (3 z 5ciu) maluszek po lewej i ta malunia stojąca obok nóg mają dom :) nie do konca chyba rozumiem, wiec dla wyjasnienia napisze tak: zdj: - lewe: ma dom, tu jest jasne - srodek: nie ma domu, tu tez jest jasne - prawa gora: ma czy nie ma domu? - prawa dol: maja czy nie maja domu? nogi sa na obu ostatnich zdj (tych po prawej), wiec nie wiem ktorego wkleic na nowy plakat Dodloze pare malych (braci/siostr) tego srodkowego do nowego plakatu :) ) z gory dzieki za wiesci A tak zupelnie z innego tematu, dzis jestem 7 dni po wyznaczonej dacie porodu, miala przyjsc polozna do mnie do domu i wiecie co...zapomnieli o mnie. Az mi sie przykro zrobilo.... :( Quote
Malgoska Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 krakowianka.fr napisał(a):nie do konca chyba rozumiem, wiec dla wyjasnienia napisze tak: zdj: - lewe: ma dom, tu jest jasne - srodek: nie ma domu, tu tez jest jasne - prawa gora: ma czy nie ma domu? - prawa dol: maja czy nie maja domu? nogi sa na obu ostatnich zdj (tych po prawej), wiec nie wiem ktorego wkleic na nowy plakat Dodloze pare malych (braci/siostr) tego srodkowego do nowego plakatu :) ) z gory dzieki za wiesci A tak zupelnie z innego tematu, dzis jestem 7 dni po wyznaczonej dacie porodu, miala przyjsc polozna do mnie do domu i wiecie co...zapomnieli o mnie. Az mi sie przykro zrobilo.... :( Bidunia :) ale u Was to rodzinne 'po terminie' :) będzie dobrze :) Quote
zerduszko Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 krakowianka.fr napisał(a):nogi sa na obu ostatnich zdj (tych po prawej), wiec nie wiem ktorego wkleic na nowy plakat Ale psiak stoi tylko jeden, drugi siedzi ;) Quote
krakowianka.fr Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) zerduszko napisał(a):Ale psiak stoi tylko jeden, drugi siedzi ;) ale ktora sunia ze zdjecia po prawej stojaca? bo sa dwie stojace, tzn po 1 na kazdym zdj, chyba ze to ta sama psinka jest...? Edited August 7, 2012 by krakowianka.fr Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 wojtuś napisał(a):Dzięki Iwonia :Rose: :) ważne, że jest bezpieczna krakowianka.fr napisał(a):nie do konca chyba rozumiem, wiec dla wyjasnienia napisze tak: zdj: - lewe: ma dom, tu jest jasne - srodek: nie ma domu, tu tez jest jasne - prawa gora: ma czy nie ma domu? - prawa dol: maja czy nie maja domu? nogi sa na obu ostatnich zdj (tych po prawej), wiec nie wiem ktorego wkleic na nowy plakat Dodloze pare malych (braci/siostr) tego srodkowego do nowego plakatu :) A tak zupelnie z innego tematu, dzis jestem 7 dni po wyznaczonej dacie porodu, miala przyjsc polozna do mnie do domu i wiecie co...zapomnieli o mnie. Az mi sie przykro zrobilo.... :( Przykre, że tak Cię zaniedbali... Ta o góry stojąca beżowa nie ma domu ta, na środkowym, która siedzi z tyłu ma dom, ita w centrum plakatu nie ma domu zaraz wkleję aktualne zdjęcia dzięki sister :) z gory dzieki za wiesci zerduszko napisał(a):Ale psiak stoi tylko jeden, drugi siedzi ;) :) taka zgadywanka :) Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Alma (1) by IwoniaD, on Flickr Alma (2) by IwoniaD, on Flickr Apis (1) by IwoniaD, on Flickr Apis (2) by IwoniaD, on Flickr Apis (3) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Apis (4) by IwoniaD, on Flickr Astra (1) by IwoniaD, on Flickr Astra (2) by IwoniaD, on Flickr Atos (1) by IwoniaD, on Flickr Atos (2) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Beza (2) by IwoniaD, on Flickr Beza (1) by IwoniaD, on Flickr Beza (3) by IwoniaD, on Flickr Beza (4) by IwoniaD, on Flickr Beza (5) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Lalunia ma około 9 miesięcy - na tych zdj jest cała :) specjalnie dla krakowianki Lalunia (1) by IwoniaD, on Flickr Lalunia (2) by IwoniaD, on Flickr Sonię przypięto na łańcuchu, przy obroży była inf, że ma ok 1 rok, ten "ktoś" miał jeszcze 2 psy i nie był w stanie się nimi zajac. Sunia bardzo przerażona, ale już jest lepiej Sonia Harb (1) by IwoniaD, on Flickr Sonia Harb (2) by IwoniaD, on Flickr Sonia Harb (3) by IwoniaD, on Flickr Sonia Harb (4) by IwoniaD, on Flickr Żużunia została zabrana z interwencji w Krzeszowicach. Ma teraz 1 rok. żużunia by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 barb - wyróżniam Czokusia dziękuję za wpłatę. ! a teraz zgaduj zgadula co to za pies :)))) DSC_5334 by IwoniaD, on Flickr Quote
Ikusia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Maciek6778 napisał(a):Ja, ja! Ja wiem;) Ja i Kejsi też. Miałyśmy go wczoraj przyjemność poznać. Ale w pierwszym momencie z niedowierzaniem i wieeeeeeelkimi oczami zapytałam "Eryś?????????!!!!!!!!!!!!!!!" PS Czy ktoś jeszcze szczelił taką gafę? Quote
zerduszko Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 krakowianka.fr napisał(a):ale ktora sunia ze zdjecia po prawej stojaca? bo sa dwie stojace, tzn po 1 na kazdym zdj, chyba ze to ta sama psinka jest...? Moim zdaniem jedna i ta sama :D Nie wchodzę tu więcej, bo mi się tak chce czarnego, małego psiaczka, że ppęknę :( Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Nio jak możesz.. zostań z nami, a ja Ci będę co raz nowego podsyłać i się nie będziesz mogła zdecydować :) krakowianka rodzi dzidziusia, trzymajcie za nią kciuki. Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='iwoniam']barb - wyróżniam Czokusia dziękuję za wpłatę. ! Ty wiesz najlepiej komu wyrożnienie najbardziej sie przyda.:lol: a teraz zgaduj zgadula co to za pies :)))) DSC_5334 by IwoniaD, on Flickr Jagoda ??? :roll: [quote name='iwoniam'] krakowianka rodzi dzidziusia, trzymajcie za nią kciuki. :kciuki: Quote
Justyna Lipicka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Faktycznie Beza jak Gufisiątko :):):loveu: Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Malgoska napisał(a):jaka Jagoda? nie znam pieska :) Nie było Cię jeszcze na wątku jak u Iwoni byla Daisy i Jagodka ? Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 na 1stronie jest Jagoda i Daisy :) krakowianka urodziła dzidziusia Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 iwoniam napisał(a): krakowianka urodziła dzidziusia :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts