iwoniam Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 oj, tak... zrobic, dzieki... Czoko by IwoniaD, on Flickr [quote name='krakowianka.fr']zrobic plakat? ps. neronek zaczal chorowac, siusia pod siebie.. leki juz podane, zobaczymy co dalej.. i zepsul mi sie komp... jak sie dzieje to wszedzie... trzymajcie kciuki, pliiiiizzzz Quote
barb Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']jestem u was jeśli można;)[/QUOTE] Bardzo dziekuję za przybycie w imieniu Iwoniam - załozycielki wątku. Każda osoba na wątku jest mile widziana. Quote
Malgoska Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']jestem u was jeśli można;)[/QUOTE] witamy, witamy :) Quote
tymuś Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Malgoska']witamy, witamy :)[/QUOTE] mi musicie się same z wątkami i bazarkami wciskać bo ja z kompem to jak dziecko we mgle:lol: Quote
Malgoska Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']mi musicie się same z wątkami i bazarkami wciskać bo ja z kompem to jak dziecko we mgle:lol:[/QUOTE] z bazarkami się wciskamy:) Quote
barb Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']mi musicie się same z wątkami i bazarkami wciskać bo ja z kompem to jak dziecko we mgle:lol:[/QUOTE] [quote name='Malgoska']z bazarkami się wciskamy:)[/QUOTE] Ale jakoś trafileś na bazarek Malgoski na dt Iwoniam.:lol: Na wczesniejszy zreszta też.:lol: A jak sie sprawuje cisnieniomierz ?;) Quote
tymuś Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 jeszcze go nie mam a na barki to albo przez banerki albo przez taką specjalną str z reklamami trafiam:lol: Quote
Malgoska Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='tymuś']jeszcze go nie mam a na barki to albo przez banerki albo przez taką specjalną str z reklamami trafiam:lol:[/QUOTE] wysyłałam zaproszenie cisnienimierz dopiero będzie wysłany jak wrócę :) z całą reszta ze wszystkich bazarków:) Quote
tymuś Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Malgoska']wysyłałam zaproszenie cisnienimierz dopiero będzie wysłany jak wrócę :) z całą reszta ze wszystkich bazarków:)[/QUOTE] no przez zaproszenia też wchodziłem to fakt:lol: Quote
iwoniam Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Dziękujemy i witamy ! w raqzie czego w podpisie mam banerek - odnosnik do watku :) [quote name='tymuś']no przez zaproszenia też wchodziłem to fakt:lol:[/QUOTE] Quote
iwoniam Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 jak teraz na niego patrze to tez widzę w nim takiego... zupełnie innego pieska gdyby był jutro ze mną potrzebny kontakt to jestem pod komórkami. Tu raczej mnie ani macka6778 nie będzie, w RAZIE CZEGO DZWOŃCIE, puszczajcie sygnałki. Oddzwonię [quote name='majowa']Czoko nie do poznania :) piękny psiak[/QUOTE] Quote
iwoniam Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 mimo to, że to naprawdę wręcz idealny piesek.. ciężko będzie z jego adopcją.. wiem robi swoje... [quote name='Gusiaczek']Witanko:) Czokuś jest cudny:)[/QUOTE] Quote
barb Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='iwoniam']mimo to, że to naprawdę wręcz idealny piesek.. ciężko będzie z jego adopcją.. wiem robi swoje...[/QUOTE] chyba wiek ? Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='barb']chyba wiek ?[/QUOTE] Jako mistrzunio literówek nie mam problemu z odczytywaniem;) Quote
Monika89 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jak uspokoi się sytuacja Ringo mogę pomóc z ogłoszeniami Quote
iwoniam Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Gusiaczek']Jako mistrzunio literówek nie mam problemu z odczytywaniem;)[/QUOTE] tak, wiek.. wiem;) heheh [quote name='Monika89']Jak uspokoi się sytuacja Ringo mogę pomóc z ogłoszeniami[/QUOTE] będzimy zobowiązani w domu mam teraz: - koty (one nie są kłopotem, raczej nikt nie zechce 13-14-letnich kotków) - psy ( tu już gorzej, bo jest ich 9 :/) - królisia u przyjaciól, bo by tu już nie mogła się poruszać skład psi: - 2-3-letnia Giza (waga - 5,5 kg) - ok 2-letnia Gaja (waga - 5 kg) - niewidomy Eryś- 5-7 lat (ciężko określić, bo ma połamane ząbki, waga - 9kg) - roczna Loxi (waga - 10 kg) - 10-miesięczna Sarcia (waga - 5kg) - 2-letnia Kora (waga - 14 kg) - 10-letni Czokuś (waga - 20 kg) - 14-letni Neronek (mój pierwszy olkuski piesek - waga - 18g, ale on już nie do adopcji, staruszek..) - i nowy piesek - potrącony Diabełek (waga 4,2 kg) Może ktoś szuka swojej psiej miłości? ;) Quote
iwoniam Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Dzięki ! ZARAZ będzie piękna psia sklejeczka Quote
Maciek6778 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Pieski przebywające w DT u Iwonii - AKTUALNA SKLEJKA SKLEJKA DOM by Maciek6778, on Flickr Diabełek na razie wymaga operacji i nie jest możliwa jego adopcja.. Quote
Recommended Posts