barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Tuni na przygarnijzwierzaka też już było przeterminowane.:shake: Zrobilam nowe i zmienilam tekst - tamto bylo jeszcze przed operacja. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Tunia,---piekna,-polroczna-sunia-do-adopcji-id34438.html I tak samo apel do Iwoniam o akceptacje tekstu i wskazanie, ktore foty jeszcze wkleić. Moze ktoś móglby wypakować troche zdjęć zrobionych przez Olę i wstawić na wątek? Edited January 17, 2012 by barb Quote
Romi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='barb'] ...Moze ktoś móglby wypakować troche zdjęć zrobionych przez Olę i wstawić na wątek? Mówisz i masz :) Tunia - moja ulubiona "owieczka" :loveu: Edited January 17, 2012 by Romi Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jakie cudowności. Zaraz wkleję te foty do ogloszenia. Quote
Romi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 I jeszcze jeden piesek, ale nie wiem jak się wabi :) Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 barb napisał(a):Jakie cudowności. Zaraz wkleję te foty do ogloszenia. Wkleilam nowe fotki Tuni ale i tak cały czas wyświetla sie to po operacji oczka. Ale jak sie wejdzie w ogloszenie i kliknie w foty to pokazują sią nowe. Niech tak na razie zostanie. Mikrusowi zmienie zdjęcia jak Iwoniam napisze, że tekst moze zostać. Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Tak, ta "nieznana" starsza pani to Nerunia, moja najstarsza, trzynastoletnia dziewczynka.. Maciek6778 napisał(a):Toż to Neri ślicznotka:) Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 barb - wszystko w porządku, Dziękuję Ci ! Napisz jak coś w opisie - szczepienia - w trakcie, bo wszystkich jeszcze nie ma. po surowicy trzeba było czekać i teraz po kolei. Kastracja - bardzo wkrótce :), muszę dostać jednak pensję, bo teraz na to nie mam. [quote name='barb']Nowe ogłoszenie Mikruska na przygarnijzwierzaka (zauwazyłam, ze poprzednie stracilo ważność 15.01.2012). Troszkę go przeredagowałam. Gdybyś Iwoniam miala uwagi co do tekstu i fotek to napisz, uwzględnię przy nastepnych. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Mikrusek,-mini-piesek-szuka-domu-id34436.html Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 "wypadki"-siku/kupka już się nie zdarzają ;) zaczepia kota ale dla zabawy - nie robi mu krzywdy. reszta super - DZIĘKUJĘ raz jeszcze [quote name='barb']Tuni na przygarnijzwierzaka też już było przeterminowane.:shake: Zrobilam nowe i zmienilam tekst - tamto bylo jeszcze przed operacja. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Tunia,---piekna,-polroczna-sunia-do-adopcji-id34438.html I tak samo apel do Iwoniam o akceptacje tekstu i wskazanie, ktore foty jeszcze wkleić. Moze ktoś móglby wypakować troche zdjęć zrobionych przez Olę i wstawić na wątek? Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Romi - dzięki za wypakowanie i załączenie zdjęć podczas mojej nieobecności. ! ;) Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 I jeszcze jedna ważna sprawa - na "adoptujzwierzaka" pokazują się już tylko te "dobre" zdjęcia ;) uzupełnię pierwszą stronę wątku jutro wieczorem - tak, aby ktoś, kto tu jest 1szy raz nie miał wątpliwości :) Quote
mmd Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 iwoniam napisał(a):barb - wszystko w porządku, Dziękuję Ci ! Napisz jak coś w opisie - szczepienia - w trakcie, bo wszystkich jeszcze nie ma. po surowicy trzeba było czekać i teraz po kolei. Kastracja - bardzo wkrótce :), muszę dostać jednak pensję, bo teraz na to nie mam. Do końca tygodnia mam nadzieję uzbierać już wszystko z pierwszego bazarku. Przeciągnęło się z powodu drugiego (łączone licytacje i wysyłki). Mikrusek jest prześliczny, mają coś wspólnego z moim psiakiem :) Quote
Romi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 iwoniam napisał(a):Romi - dzięki za wypakowanie i załączenie zdjęć podczas mojej nieobecności. ! ;) Spoko, spoko. Nieustannie polecam się na przyszłość :) Zdjęcia, transport, piła spalinowa (jakbyś chciała drewno do kominka pociąć), części do autka ...itp, itd :eviltong: Quote
barb Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Foty śliczne. Na łekendzie postaram się dorobić maluchom ogłoszeń. Iwoniam, a jaki Twoje psiaki mają stosunek do dzieci? Wiesz coś na ten temat ? Quote
iwoniam Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 w sumie to masz rację - z tych pieniędzy zapłacę za kastracyjkę Mikrusika. Ja wiesz... jakoś tak... zaakceptowałam, że bazarek się udał i przygotowuję się już do następnego ;) o trzech czwórkach podzielonych na dwa zapomniałam już. mmd napisał(a):Do końca tygodnia mam nadzieję uzbierać już wszystko z pierwszego bazarku. Przeciągnęło się z powodu drugiego (łączone licytacje i wysyłki). Mikrusek jest prześliczny, mają coś wspólnego z moim psiakiem :) Quote
iwoniam Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Jagoda i Daisy lubią wszystkich. Tunia też, ale jest większa czyli dla większych dzieci okay. Mikrus - nie wiem... powoli sobie z nim radzę; poznaję jego charakter - już prawie nie zdarzają się kupcie w domu więc duży postęp. Z dziećmi u mnie nie miał kontaktu, małe pieski lubi więc może dzieci też? Powiedzmy, ze na jego temat się nie wypowiem, bo po prostu nie wiem. Mój mąż się pewnie cieszy jak mu piszę, że teraz myje podłogę już tylko 2-3 razy dziennie, nie 20.. On sobie chyba tego nie może wyobrazić teraz, podczas nieobecności... Stadko nam się ciut... "rozmnożyło" i pewnie się martwi, że gdy wróci...nie będzie mieć gdzie spać. ;) barb napisał(a):Foty śliczne. Na łekendzie postaram się dorobić maluchom ogłoszeń. Iwoniam, a jaki Twoje psiaki mają stosunek do dzieci? Wiesz coś na ten temat ? Quote
iwoniam Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Drewno potnę sama, muszę je jednak najpierw tanio zakupić. Dzięki ! Romi napisał(a):Spoko, spoko. Nieustannie polecam się na przyszłość :) Zdjęcia, transport, piła spalinowa (jakbyś chciała drewno do kominka pociąć), części do autka ...itp, itd :eviltong: Quote
Maciek6778 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 iwoniam napisał(a):Jagoda i Daisy lubią wszystkich. Tunia też, ale jest większa czyli dla większych dzieci okay. Mikrus - nie wiem... powoli sobie z nim radzę; poznaję jego charakter - już prawie nie zdarzają się kupcie w domu więc duży postęp. Z dziećmi u mnie nie miał kontaktu, małe pieski lubi więc może dzieci też? Powiedzmy, ze na jego temat się nie wypowiem, bo po prostu nie wiem. Mój mąż się pewnie cieszy jak mu piszę, że teraz myje podłogę już tylko 2-3 razy dziennie, nie 20.. On sobie chyba tego nie może wyobrazić teraz, podczas nieobecności... Stadko nam się ciut... "rozmnożyło" i pewnie się martwi, że gdy wróci...nie będzie mieć gdzie spać. ;) Eee tam... Na pewno się gdzieś zmieści;) Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Iwoniam, masz do aktywacji na tablicy.pl ogłoszenie Mikruska. Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 A to ogłoszenie Tuni http://tablica.pl/oferta/tunia-przemila-sunia-do-adopcji-IDF1zD.html Quote
iwoniam Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 barb - jest jakiś kłopot - potwierdziłam ogłoszenie, ale zaraz potem mi napisało, że zostało ono usunięte, bo na serwerze jest bardzo podobne już aktywowane dokładna treść: "Twoje ogłoszenie lub ogłoszenia zostały usunięte, gdyż na stronach tablica.pl już istnieje taka sama lub łudząco podobna oferta dotycząca tego samego przedmiotu, usługi itp. Aby uniknąć bałaganu w serwisie usuwamy ogłoszenia, które się duplikują. W ten sposób chcemy ułatwić korzystanie z Tablica.pl. Pozostawiliśmy jedno z ogłoszeń, które cały czas jest aktywne." z tego, co ja widzę, to jest to nowe właśnie zaraz postaram się usunąć stare barb napisał(a):Iwoniam, masz do aktywacji na tablicy.pl ogłoszenie Mikruska. Quote
iwoniam Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 hm, teraz patrzę i chyba jest wszystko w porządku - jak coś to krzyczcie ! ;) http://tablica.pl/oferta/mikrusek-szuka-domu-IDF1el.html - mikrus DZIĘKUJĘ ! Quote
Recommended Posts