barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb'] Ale Pani z Nowego Sącza pisała, że Maks jest u niej na dt i na dziewczynki czeka miejsce ?[/QUOTE] Bo jeśli trzeba pomóc ogłaszać dziewczynki - to daj znać. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='annakom']Jakoś tak smutno, ze się nie udało :)[/QUOTE] Szkoda bo to naprawde słodkie sunie i takie spoleczne. Mieszkały zgodnie z innymi psami, kotami, krolikiem, zółwiem... Quote
Maciek6778 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ech.. A tak fajnie by było, gdyby razem trafiły do jednego domku... Zobaczymy co czas pokaże.. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Maciek6778']Ech.. A tak fajnie by było, gdyby razem trafiły do jednego domku... Zobaczymy co czas pokaże..[/QUOTE] Iwoniam, daj znać czy już oglaszać dziewczynki czy najpierw pokażą się w TV ? Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Iwoniam, daj znać czy już oglaszać dziewczynki czy najpierw pokażą się w TV ?[/QUOTE] Glaskam was wszystkie na dobranoc maluszki. Iwoniam będzie dobrze.:glaszcze: Quote
wojtuś Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Krakow i małopolskie uchodzą za najbardziej adopcyjne tereny. A mnie ostatnio zrobilo sie przykro i głupio, że podsyłamy do Was psiaki z całej Polski ... [/QUOTE] Basiu, ale co mówisz ;);) Wszystkie Psiaki mają znaleść domki :loveu: czy to u nas, czy w innych rejonach Polski:) Iwonia zajrzyj Kochana na wątek Mikuni, zostaje u omi na DS :) Quote
beta ata Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Smaczki dla psiaków, bazarek dla małej Rozi :-) http://www.dogomania.pl/threads/220998-%C5%9Amierdziuchy-karma-RC-smaczki-dla-ROZI-na-sp%C5%82%C4%85t%C4%99-MEGA-D%C5%81UGU-do-20.01.12 Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) [quote name='barb']Iwoniam, daj znać czy już oglaszać dziewczynki czy najpierw pokażą się w TV ?[/QUOTE] Iwoniam napisz czy juz coś robić ? Chyba, ze Romi jeszcze dziewczyny obfoci ? Edited January 16, 2012 by barb Quote
Romi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='barb']Iwoniam napisz czy juz coś robić ? Chyba, ze Romi jeszcze dziewczyny obfoci ? No właśnie, właśnie, wszystko się okropnie pokićkało :( Gdyby była potrzeba, to jakąś zimową sesyjkę zdjęciową można by zrobić :) Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 nie dostałam żadnego powiadomienia weszłam na swój watek pozmieniac i okazało się, że znów mi je "odhaczyło" już po raz kolejny dogo mi to robi ;( zatem: Barb - na razie poczekajmy - jeszcze troszeczkę, i nic się nie przejmuj - w Krakowie jest tyle ludzi, że gdyby każdy dom w Krk wziął 1 pieska to w schronach w Polsce było by pusto :) takie moje noworoczne marzenie.. Wojtus - wiem, wiem, że Mika zostaje u Omi, od kilku tygodni podejrzewałam, że tak będzie, bo coś mi Omi nie odpisywała na PW w sprawie umów adopcyjnych itp. wspaniale, że Mika bezpieczna i KOCHANA. program w tv - tak, 26tego. Już nawet Małgosia z Harbutowic telefonowała pytać, czy nie mam maluszków dość, ale spokoooojnie...w tv na pewno się uda, a ja chciałabym, aby obie cudne cudniaste maleństwa razem były.. Zobaczymy ;) do 26tego, a później Barb - na pewno się odezwę. Rana na oku Tuni goi się PIĘKNIE! Kołnierz rzecz jasna częściowo już połamany, ale na razie oko nie jest zagrożone więc póki co go nie zmieniam. I oczywiście jagoda ma świetny gryzak ;). Tunia w ogóle nie protestuje w zabiegach wokół oka - powiedziałabym, że je lubi. zastrzyków nie lubi, ale to rzecz jasna złe wspomnienie po kroplówkach, gdy miała parwo. wenflon wyciągnęłam, wygląda na mniej chorą ;) Nie byłam wczoraj na dogo, wróciłam późną nocą, ale udało mi się pewne małe przedsięwzięcie osiągnąć. Najważniejsze jest, że oczko Tuni "patrzy". To bardzo ważne, bo wzrasta znacznie jej szansa na adopcję. Będę prosić o jej ogłaszanie. To wspaniała dziewczyna. Ma teraz około 6 miesięcy i niedługo zrobi się z niej dojrzała panna. Za jakiś czas sterylizacja, ale jeszcze nie.. [quote name='barb']Iwoniam napisz czy juz coś robić ? Chyba, ze Romi jeszcze dziewczyny obfoci ?[/QUOTE] Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Rozumiem. Czekamy do programu. Tylko ja myślalam, ze on jest juz 26 stycznia a to dopiero 26 lutego. Moze do tego czasu Ania wyadoptuje Maksa i zglosi sie po dziewczynki.;) ? Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 przepraszam, program jest oczywiście 26 stycznia to może ja już myślę o datach lutowych ;) program jest w następny czwartek po południu ! [quote name='barb']Rozumiem. Czekamy do programu. Tylko ja myślalam, ze on jest juz 26 stycznia a to dopiero 26 lutego. Moze do tego czasu Ania wyadoptuje Maksa i zglosi sie po dziewczynki.;) ?[/QUOTE] Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='iwoniam']przepraszam, program jest oczywiście 26 stycznia to może ja już myślę o datach lutowych ;) program jest w następny czwartek po południu ![/QUOTE] To cieszę, się bo to juz za 10 dni. Ale ja chyba nie będę mogla oglądać ? To jest jakiś lokalny ? Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 To jeszcze przypomne wszystkim odwiedzajacym wątek Przytuliska Iwoniam, że jutro ostatni dzień bazarku dla jej zwierzaczkow: http://www.dogomania.pl/threads/220823-Torebki-paski-kurtki-i-dużo-więcej-na-DT-Iwoniam-i-Baloniarki-do-17-stycznia Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 tak, w tvp 3 - regionalny ale możesz oglądnąć w sieci: http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury program... Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='iwoniam']tak, w tvp 3 - regionalny ale możesz oglądnąć w sieci: http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury program... Dziękuję.:lol: Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 zestawik psiaków: Tunia zanim zabrała się za kołnierz by IwoniaD, on Flickr moje staruszki by IwoniaD, on Flickr Daisy na Jagódce by IwoniaD, on Flickr Mikrus - niezła zmiana, cio? by IwoniaD, on Flickr I zamiana - Jaga na Daisy by IwoniaD, on Flickr dzieci śpią by IwoniaD, on Flickr dzieci patrzą by IwoniaD, on Flickr jaga na kolankach by IwoniaD, on Flickr Quote
majowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 jaka ona cudna i duuuza :) a w regionalnej to ja sobie moge oglądac akurat Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 nie, nie jest duża, tzn urosła, ale nadal jest sporo mniejsza od kota - zdjęcie takie tylko, bo się koleżanka na sesję zgodzić nie chciała i się schowała. :) [quote name='majowa']jaka ona cudna i duuuza :) a w regionalnej to ja sobie moge oglądac akurat[/QUOTE] Quote
majowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 obie sa niesamowite :) ciągle żałuje że u mnie 33m2 eh Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 hehe ja mam 10 zwierzątek teraz na 28m2 ;) i niedługo nasza 'rodzina" się powiększy ;) kwestia organizacji ;)))))) pozdrowienia Majowa ! majowa napisał(a):obie sa niesamowite :) ciągle żałuje że u mnie 33m2 eh Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nowe ogłoszenie Mikruska na przygarnijzwierzaka (zauwazyłam, ze poprzednie stracilo ważność 15.01.2012). Troszkę go przeredagowałam. Gdybyś Iwoniam miala uwagi co do tekstu i fotek to napisz, uwzględnię przy nastepnych. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Mikrusek,-mini-piesek-szuka-domu-id34436.html Quote
Recommended Posts