iwoniam Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Otrzymałam wpłatę na Daisy i Jagódkę, codziennie myślę, aby w sobotę wszystko poszło bez przeszkód.. dziękuję Quote
krakowianka.fr Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Trzymam kciuki za sobote A tym ktorzy jeszcze nie byli przypominam o bazarku (koniec jutro) z ktorego 50% idzie na psiaki iwoniam: http://www.dogomania.pl/threads/220023-NOWE-śniegowce-nowe-i-używane-ciuszki-na-DT-iwoniam-i-Baloniarki-(do-11.01.)/page20 Quote
mmd Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='krakowianka.fr']Trzymam kciuki za sobote A tym ktorzy jeszcze nie byli przypominam o bazarku (koniec jutro) z ktorego 50% idzie na psiaki iwoniam: http://www.dogomania.pl/threads/220023-NOWE-śniegowce-nowe-i-używane-ciuszki-na-DT-iwoniam-i-Baloniarki-(do-11.01.)/page20 Dwa bazarki :) Wczoraj ruszył drugi - z torebkami, paskami, kurtkami i mnóstwem innych drobiazgów. Oba linki w moim podpisie - zapraszam :) Quote
Romi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='Ola164']Tu są zdjęcia do pobrania: http://www.wrzuc.to/ViG1x24XK.wt Wystarczy pobrać i wypakować ;) Zdjęcia ładne, ale za dużo w tych zdjeciach Photoshopa :) (już postarałem się wyjaśnic zagadnienie na PW) :) Edited January 11, 2012 by Romi Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='krakowianka.fr']Trzymam kciuki za sobote A tym ktorzy jeszcze nie byli przypominam o bazarku (koniec jutro) z ktorego 50% idzie na psiaki iwoniam: http://www.dogomania.pl/threads/220023-NOWE-śniegowce-nowe-i-używane-ciuszki-na-DT-iwoniam-i-Baloniarki-(do-11.01.)/page20 Krakowianko - koniec dzisiaj - za pół godziny ! Quote
iwoniam Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 mnie się wczoraj zdjęcia nie pobrały, dziś tak, wypakowuje, wczoraj wyadoptowałam moją królisię - w piątek ją odwiedzę. jak wszystko będzie dobrze to ją usunę z moich pisaków, Oby było wszystko dobrze... Quote
iwoniam Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Ola -[SIZE="5"] bardzo Ci dziękuję za zdjęcia Masz może jakieś - choć 1 z Jagodą? ta najmniejszą? Jutro w nocy po pracy będę zmieniać zdj w wydarzeniach. Dziś muszę się położyć, bo jutro ponad 14 h pracy, Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='iwoniam'] wczoraj wyadoptowałam moją królisię - w piątek ją odwiedzę. jak wszystko będzie dobrze to ją usunę z moich pisaków, Oby było wszystko dobrze...[/QUOTE] Oby było jak najlepiej. Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='krakowianka.fr']Trzymam kciuki za sobote [/QUOTE] Ja również. Bardzo mocno. Quote
wojtuś Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Trzymam Iwonia również:) Za Królisię i za sobotni wyjazd.. Quote
mmd Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Skończyłam liczenie, pakowanie i wysyłanie PW z bazarku. Iwonia - będzie 444 zł, połowa na Twoje stado :) Zejdzie pewnie z 10 dni zanim wszystko się porozlicza, ale jest! A drugi w toku :) Quote
Ola164 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jagódki żadnreo zdjęcia niestety nie mam :( Skupiłam się bardziej na Tuni i Mikrusku. Quote
Romi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='iwoniam']...Masz może jakieś - choć 1 z Jagodą? ta najmniejszą? ...[/QUOTE] [quote name='Ola164']Jagódki żadnreo zdjęcia niestety nie mam :( Skupiłam się bardziej na Tuni i Mikrusku.[/QUOTE] Iwonia, ja ewentualnie, jeżeli wyrazisz taką chęć, mogę np. w sobotę podjechać do Ciebie i obfocimy Jagódkę :) Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Romi']Iwonia, ja ewentualnie, jeżeli wyrazisz taką chęć, mogę np. w sobotę podjechać do Ciebie i obfocimy Jagódkę :)[/QUOTE] Romi, o ile pamiętam to Jagodka i Daisy mialy w sobotę jechać do domku. Ale niech się Iwoniam wypowie - może cos pokręcilam albo coś sie zmieniło. Quote
Romi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='barb']Romi, o ile pamiętam to Jagodka i Daisy mialy w sobotę jechać do domku. Ale niech się Iwoniam wypowie - może cos pokręcilam albo coś sie zmieniło. barb, nie wiem czy mają jechać, czy nie. Ja jedynie zaproponowałem zrobienie zdjęć Jagódce (i komu tam jeszcze zechce Iwonia) :) Skoro Iwoniam pyta o zdjęcie (zdjęcia) Jagódki, to widocznie do czegoś potrzebuje. Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Romi']barb, nie wiem czy mają jechać, czy nie. Ja jedynie zaproponowałem zrobienie zdjęć Jagódce (i komu tam jeszcze zechce Iwonia) :) To świetnie. Iwoniam na pewno sie ucieszy. Ladnych fotek nigdy za dużo. A kociaki też byś jej obfocila? Quote
Romi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='barb']To świetnie. Iwoniam na pewno sie ucieszy. Ladnych fotek nigdy za dużo. A kociaki też byś jej obfocila?[/QUOTE] Dla jasności jestem facetem :eviltong: Jeżeli będzie takie "zapotrzebowanie" na foty kiciaków to oczywiście TAK :D Edited January 12, 2012 by Romi Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Romi']Dla jasności jestem facetem :eviltong: Sorki. Na dogomanii przeważaja "Ciotki" . ;) Jeżeli będzie takie "zapotrzebowanie" na foty kiciaków to oczywiście TAK :D To może i żółwia :lol: Quote
Romi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='barb']Sorki. Na dogomanii przeważaja "Ciotki" . ;) Spoko, spoko :) [quote name='barb'] To może i żółwia :lol: Może być i jaszczurka :D Poczekajmy co powie na to wszystko Iwoniam, bo to Ona jest tu szefową ;) Quote
wojtuś Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Romi ja już nawet nie reaguję :D przyjąłem się na Dogo i ..... już :D A rzeczywiście .... jutro Tunia będzie miała operację na oczko - trzymajcie Kochani kciuki:) a w sobotę Iwonia zawozi Daisy i Jagódkę na DS do Nowego Sącza - też trzymamy kciuki:) Quote
Ziutka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A co z żółwiem ? Bo widzę, że widnieje w tytule, a szukam do adopcji ;) Quote
wojtuś Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Ziutka']A co z żółwiem ? Bo widzę, że widnieje w tytule, a szukam do adopcji ;)[/QUOTE] Ziutka :loveu: Jest Kochana do adopcji:) Iwonia dziś pracuje 14 godz, ale pewnie zajrzy w nocy;) Ziutka to bierz Kochana żółwia:););) Quote
Ziutka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='wojtuś']Ziutka :loveu: Jest Kochana do adopcji:) Iwonia dziś pracuje 14 godz, ale pewnie zajrzy w nocy;) Ziutka to bierz Kochana żółwia:););)[/QUOTE] Już napisałam PW ;) Koleżanka Iwoni wzięła dzisiaj żółwia pod opiekę i może już tam zostanie. Czekam na wieści co i jak, jak coś to szukam dalej. Quote
wojtuś Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Ziutka']Już napisałam PW ;) Koleżanka Iwoni wzięła dzisiaj żółwia pod opiekę i może już tam zostanie. Czekam na wieści co i jak, jak coś to szukam dalej.[/QUOTE] Dzięki Kochana za wiadomość:) Quote
iwoniam Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Romi to pan ;))) mogłby obfocić Ola164 - nic sie nie dzieje, i tak dziękuję Ci ślicznie za zdjęcia tak - Daisy i Jagoda jadą w sobotę do nowego domku ! ;)trzymajcie proszę kciuki za maleńkie. Oby wszystko dobrze poszło. cdn ;) [quote name='barb']To świetnie. Iwoniam na pewno sie ucieszy. Ladnych fotek nigdy za dużo. A kociaki też byś jej obfocila?[/QUOTE] Quote
Recommended Posts