Aaliyah1981 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mulinka napisał(a):Aga napisz do rybon z dogo, ona jest wetką moze coś podpowie moriaaa pytała czy leczysz Kapsla u dr Ewy Pacałowskiej? oj nie zupelnie mi Bunia wyleciala z glowy lecze go u siebie na osiedlu i dzis mielismy jechac do Sowy ale niestety nie mozemy go udzwignac i nie chcemy go tak szarpac bo dzis naprawde wykonczyl go ostatni spacer myslisz zeby do Buni zadzownic?? Quote
mulinka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):oj nie zupelnie mi Bunia wyleciala z glowy lecze go u siebie na osiedlu i dzis mielismy jechac do Sowy ale niestety nie mozemy go udzwignac i nie chcemy go tak szarpac bo dzis naprawde wykonczyl go ostatni spacer myslisz zeby do Buni zadzownic?? zadzwoń koniecznie, może uda się mu jakoś pomóc Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mulinka napisał(a):zadzwoń koniecznie, może uda się mu jakoś pomóc wiesz co jutro zadzownie bo juz jest pozno nie wypada dziekuje za podsuniecie pomyslu juz prezestaje myslec racjonalniewiesz co wysle ci meila jutro bo nie chce zasmiecac watku Dino Quote
Aaliyah1981 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mulinko Kapsel nie zyje :placz: :placz: :placz: w nocy mu sie pogorszylo cala noc nie spalismy strasznie sie meczyl dalam mu jeszcze leki ale juz nie pomogly ..nie wiem ja w to nie wierze ,ze jego juz nie ma:placz: stracilam jednego po 2-gim teraz Kapsel jest juz z Barrym za TM Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):mulinko Kapsel nie zyje :placz: :placz: :placz: w nocy mu sie pogorszylo cala noc nie spalismy strasznie sie meczyl dalam mu jeszcze leki ale juz nie pomogly ..nie wiem ja w to nie wierze ,ze jego juz nie ma:placz: stracilam jednego po 2-gim teraz Kapsel jest juz z Barrym za TM Aga, tak bardzo mi przykro :-( :-( :-( pamiętaj, ze Barry i Kapsel były u ciebie bardzo szczęśliwe przytulam Cię mocno :-( Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 dziewczyny pomóźcie : śliczna czarna sunia bardzo podobna do spaniela szuka domu i musi go znaleźć DZISIAJ. Jej pani jutro idzie do szpitala na operację. Jest bardzo ciężko chora i ze łzami w oczach błaga nas o pomoc w znalezieniu Funi domu. Inaczej trafi jutro do schroniska :shake: Sunia mieszka w Łodzi. Tylko popatrzcie jaka Funia jest cudna: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38506 jeśli nie możecie inaczej podnoście proszę jej wątek =================================================== Dino jest nieco smutny bo nadal odizolowany od reszty. Zdjęcia wkleję, jak mój mąż pójdzie z psami na spacer. Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Przed chwilą mój mąż wrócił ze spaceru z Dinem i mówi, że Dino ledwo chodzi... wczoraj czyli dwie doby po kastracji miał trochę krwi w moczu. Zadzwoniliśmy do weterynarza, który wykonał kastrację, ale powiedział, że to normalne. Dzisiaj też pierwszy raz oddał normalny żółty mocz a każdy kolejny z kropelkami krwi... no a teraz ledwo chodzi... Ma bardzo zimny nos, zjadł normalnie. Teraz mąż poszedł na spacer z Mią, Wiką i Milką, jak wróci pomyślimy co dalej. Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 może wiecie dlaczego po napisaniu postu dwa wyrazy (krwi i zimny) są podkreślone i pojawia się reklama jak się na nie najedzie kursorem myszki ? Quote
Aaliyah1981 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mulinko kurcze nie wiem sluchaj jak cioteczka Gajax zabierala od nas ze schroniska Niko zaraz po kastracji tez byly jakies komplikacje male wiesz zawsze to jest zabieg jakas ingerencja ale dostal leki i wszystko worcilo do normy po kilku dniahc moze sie dzis od niej dowiedziec a Dino dostaje leki ???????? cioteczko bardzo ci dziekuje ,za cieple slowa powiem ci ,ze ta noc byla taka ciezka Kapsel bardz cierpial az nam serce sie krajalo cala noc czuwalismy przy nim ..wieczorem wydawalo nam sie, ze jest ciut lepiej nawet zjadl pare kawaleczkow wolowinki a po polnocy stan nagle pogorszyl sie i z godziny na godzine bylo tylko gorzej :placz: Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):mulinko kurcze nie wiem sluchaj jak cioteczka Gajax zabierala od nas ze schroniska Niko zaraz po kastracji tez byly jakies komplikacje male wiesz zawsze to jest zabieg jakas ingerencja ale dostal leki i wszystko worcilo do normy po kilku dniahc moze sie dzis od niej dowiedziec a Dino dostaje leki ???????? napiszę do cioteczki Gajax, Dino nie dostaje żadnych leków trzymaj się Aga... Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 napisałam do Gajax, na razie Dino zachowuje się w miarę normalnie, zobaczymy jak będzie dalej Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 przypominam, że spanielkowata sunia chorej pani musi dzisiaj znaleźć dom, zobaczcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38506 jesteśmy dla Dina domem tymczasowym i szukamy dla niego domu dobrego, takiego na zawsze Quote
Aaliyah1981 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 matko wiecei co coraz wiecej psow ludzie oddaja co sie dzieje:shake: mulinko cioteczka Gajax dzis nie wchodzila na dogo ale juz ja okrzyczalam i zaraz ci powinna odpisac Quote
mulinka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 cioteczka Gajax już mi odpisała :) a Dino czuje się dużo lepiej, byłam z nim na spacerze, trochę wolniej niż zwykle schodził ze schodów ale potem się rozruszał :) oby to było tylko chwilowe niedomaganie... Quote
aneczka0106 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witaj Dinusiu:loveu: Jak samopoczucie?!:razz: Quote
Aaliyah1981 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dziekuje aneczko za cieple pw mulniko wiesz co w sumie kazdy organizm bedzie reagowac inaczej w sumie to Dino przestal byc hmmmmmmmm pelnowartosciowym mezczyzna ;) ciesze sie ,ze jest duza poprawai ,ze jestes spokojniesza Quote
Kasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cześć Mulinko :multi: cześć Dinusiu :multi: Przepraszam że wczoraj nie wpadliśmy odwiedzić Dina i wyprowadzić go na wirtualny spacerek :oops: ale dzisiaj juz jesteśmy i pytamy sie o samopoczucie piesia? ;) Bryka i szaleje tak jakby nic sie nie stało? :cool3: Quote
mulinka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 witajcie :multi: witajcie :multi: Dino jak nowy, bryka, piszczy pod drzwiami swoich wybranek czyli chyba kryzys minął :) jakoś nie mam czasu wkleić fotek ale mam nadzieję, ze dzisiaj to nadrobię szukamy dla Dina rekonwalescenta łagodnych nowych opiekunów Quote
mulinka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nowe ogłoszenie Dina na allegro (poprzednie się zakończyło): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=161786832 Quote
aneczka0106 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='mulinka'] Ach, żeby tak rękę swojego Pana lub Pani można było bezpiecznie lizać w domku na zawsze....:roll: Straszny słodziak z niego:loveu: Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='mulinka'] jakie on ma cudne uszyska :loveu: :loveu: cześć Dinusiu i Mulinko ;) Quote
mulinka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 fajny z niego psiak :loveu: a "śpiewa" wyjątkowo - jodłuje :) pięknie podaje łapę ale nie wie co to znaczy "siad" :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 lo matko wyglada jak kosmita:cool3: Quote
Recommended Posts