mulinka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):lo matko wyglada jak kosmita:cool3: oj, tak :) wyjątkowo cierpliwie znosi konieczność przebywania w kołnierzu dzisiaj już chyba mu darujemy ;) Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mulinko ale juz nie susia ta krwia???? Quote
mulinka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):mulinko ale juz nie susia ta krwia???? nie, na szczęście już nie :) Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dinusiu to my Cię wyprowadzimy jeszcze na mały wieczorny spacerek i zmykamy śpikać...;) Quote
mulinka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 fidelku dziękujemy za wirtualny spacer z Dinusiem :) zaraz pójdzie z moim mężem na prawdziwy spacer Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dzień dobry Dino :multi: Ściągnęła Ci Pani ten paskudny kołnierz czy jeszcze musisz go nosić??? :p :p Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kołnierz ma jeszcze zakładany na noc i czasem w ciągu dnia. Dzisiaj zadzwonił młody mężczyzna z ogłoszenia, pytał o Dina, zaraz mu wyślę na maila zdjęcia i... zobaczymy ... Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Pan z ogłoszenia jeszcze nie odpisał... Pytał, czy Dino mógłby być na dworze. Odpowiedziałam, że Dino do budy się nie nadaje ale do domu z ogródkiem jak najbardziej. No to czekamy. Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ten pan, który pytał o Dina nie odezwał się ... ale nadal czekamy. Aaliyah1981 wyjechała daleko daleko, mam nadzieję że szczęśliwie dotarła do celu podróży i że niedługo się odezwie :) Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kochani, następna prośba, zajrzyjcie tutaj: Rafik kudłaty, do niedawna bezdomny pies został adoptowany w Warszawie ale ta rodzina wyjeżdża 3 lutego na ferie i... Rafik musi znaleźć nowy dom :( Natychmiast potrzebny dom tymczasowy !!! Pomóżcie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37774 ------------------------------------------------------------------------- Dino pozdrawia was wszystkich i do jutra :) Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 3-letni Dino po kastracji czeka u nas na dom stały. Quote
Kasia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dinolcu a ja dzisiaj nawet do Ciebie nie zajrzałam :mad: (to dla mnie oczywiście) no to teraz przynajmniej wyprowadzę Cię na wirtualny spacerek ;) Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dinolcu :lol: dobre :lol: fidelku dziękujemy !!! jakoś tak tu się pusto zrobiło... sytuacja opanowana, więc już nie ma alarmu a jest tyle innych potrzebujących psinek... cierpliwie poczekamy na dobry domek dla Dina Quote
aneczka0106 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jak się masz Dinusiu? Ciotka Anka strasznie zajęta ostatnio...przepraszam. Znajdz szybciutko domek, bo się przywiążesz do domku tymczasowego i co?:razz: A co będzie jak domek tymczasowy się przywiąże? Lec na 1 stronkę;) Quote
modliszka84 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hhoppp piękny kawaler do wzięcia czeka :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kochane cioteczki witajcie udalo mi sie dopchac do komputerka to odrazu wskoczylam na dogomanie:cool3: ooooooooooooooo i widze ,ze ktos zainteresowal sie Dino moze wkoncu zostanie przerwana zla pasa nie zapominajcie o mnie bo mi was bardzo tu brakuje:placz: Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Witaj Aga !!! jak to dobrze, że dotarłaś i że masz tam dostęp do komputera :) nadal nie mam odpowiedzi od pana, który pytał o Dina...może rozważa... Quote
Aaliyah1981 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mulinka napisał(a):Witaj Aga !!! jak to dobrze, że dotarłaś i że masz tam dostęp do komputera :) nadal nie mam odpowiedzi od pana, który pytał o Dina...może rozważa... coteczko ja tylko ubolewam , ze tak duzo ludzi do tego komputerka jest :-( ale dobrze , ze choc mam jaki kolwiek dostep:cool3: cioteczko a ten pan z lodzi jest???? Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 nie wiem czy pan jest z Łodzi, ale firma, w której pracuje (zajrzałam na ich stronę internetową, wydedukowałam po adresie z maila) jest w Łodzi poczekamy jeszcze, może musi się skonsultować z rodziną ? Quote
Aaliyah1981 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 aha no to trzymam kciuki mam nadzieje ,ze niebawem sie odezwie Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dino według mnie najlepiej miałby (jak każdy pies) w domku z ogródkiem no ale w bloku też może mieszkać bo jest nieduży, szczupły i mało szczeka i tylko w uzasadnionych przypadkach ;) Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dino na widok kotów od razu poluje więc szukamy dla niego domu bez tych przemiłych stworzeń. Szkoda bo nasze sunie bawią się z kotami i tylko Dino nie. Quote
aneczka0106 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Dinusiu:loveu: łowco kotów Domki pchać się po Ciebie powinny... Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć Dinolcu :lol: wspinaj się na samą górę domku szukać!!!!!!! Quote
mulinka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dziękujemy fideleczko :) u nas nadal psie zaloty chociaż jakby mają się ku końcowi, oby... Dino wygłaskany, wyczesany czeka na dom Quote
Recommended Posts