Aaliyah1981 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cioteczko dziekuje za dedykacje z foteczka:loveu: a jak sobie radzicie na spacerkach ?nadal musisz wychodzic osobno z robaczkami ;) Quote
mulinka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 bardzo bardzo się cieszę, że Morusek po tylu latach w schronisku nareszcie ma swój dom :multi: :multi: to dzięki Tobie Modliszko :loveu: i wszystkim, którzy Ci pomagali (pozdrawiam Sabinkę :loveu: ) dostałam wiadomość od amelki, że Foksik z mojego banerka też już ma swój domek :multi: :multi: dzisiaj dostałam adres mailowy i mam tam wysłać zdjęcia Dina z opisem może się w nim zakochają... mój mąż na samą myśl wyraźnie posmutniał bidulek bardzo polubił Dinulca... Quote
mulinka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 witamy witamy :kiss_2: wysłałam fotki i opis Dina do tych państwa i czekam na odpowiedź Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 to trzymamy kciuki aby sie w nim zakochali...;) Quote
mulinka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 ciekawe czy im się Dino spodoba Quote
Aaliyah1981 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 witam cioteczki :lol: mulinko trzymam kciuki za was mam nadzieje ,ze tym razem zla passa sie skonczy..niestety moge tylko narazie trzymac kciuki:oops: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Renatko, co u Dinusia? czy ci Państwo odezwali sie w jego sprawie? ;) Quote
mulinka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 niestety nie odezwali się... ale wierzę, że Dino znajdzie swojego człowieka takiego, który będzie biegał z nim po parku i do którego będzie się tulił w domu Quote
mulinka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='mulinka']tak wypoczywa Dino: przypominamy jaki słodki jest Dino - on czeka na kogoś kto go pokocha na zawsze Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 dzisiaj o 9.00 zadzwoniła pani, która zobaczyła ogłoszenie Dina w internecie i bardzo chce go zobaczyć :) przyjadą dzisiaj o 17.00 maja domek z ogródkiem ;) przygotuję umowę adopcyjną ale gdyby psiak im się spodobał chcielibyśmy najpierw zobaczyć ich dom oby to byli właśnie Ci wymarzeni łagodni opiekunowie... Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 to naprawdę dobre wieści :lol: Dinolec jest cudny więc nie wierzę że sie nie spodoba ;) oby tylko domek był odpowiedni... Quote
Kar0la Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Trzymam kciuki. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
jotpeg Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z rzadka teraz pisze na dogo, ale caly czas kibicuje Waszemu podopiecznemu, wlozyliscie tyle serca i trudu w opieke nad nim! :loveu: trzymam kciuki za dobry dom!!!!! :modla: :happy1: Quote
Kar0la Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja dzisiaj popodmieniałam zdjęcia Dinusia na te nowe, w niektórych ogłoszeniach. Mam nadzieję, że nie będą już potrzebne. Czekamy na wieści.:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Kochani, Dino pojechał do nowego domku :multi: :multi: :multi: Przyjechała po niego cała rodzina: pani Dorota, jej mąż i 3 nastoletnich synów. Dino od razu do nich przylgnął, przytulał się, a pana nawet polizał :) wszyscy bardzo sympatyczni, od razu widać, że polubili Dina Dino będzie mieszkał w domku z ogrodem, będzie psiakiem kanapowym a do jego dyspozycji będzie całe podwórko :) podpisaliśmy umowę adopcyjną, jutro mamy dostać zdjęcia Dina w nowym domu :) ci państwo mają w rodzinie weterynarza z lecznicy Panda więc Dino będzie miał zapewnioną opiekę weterynaryjną dziekuję wam wszystkim :loveu: za ogłoszenia, za podnoszenie wątku (za wyprowadzanie Dina na wirtualne spacerki na pierwszą stronę dogomanii), za nieustające słowa otuchy a Kai (moriii) i Jarkowi za zasponsorowanie kastracji Dina poczekamy do jutra i przeniesiemy wątek do działu: w nowym domu :) Quote
Kar0la Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 O rany jak się cieszę!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dinusiu bądź szczęśliwy!!! Magia walentynek zadziałała. Quote
modliszka84 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hurra! :laola: Dinku - wszytskiego najlepszego w nowym domku! Mulinko gratuluje wytrwałości i ... nie płacz za Dinusiem... Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 kochane dziewczyny, dziękuję :buzi: oj popłakałam się jednak, chociaż trzymałam się do ostatniej chwili najbiedniejszy jest mój mąż ... jest mu bardzo smutno ... :bigcry: Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Renatko to wspaniała wiadomość :multi::multi::multi: A ty Dinolcu bądź grzeczny!!!!!! :lol::lol: Quote
Niewiasta_21 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Suuper!! Powodzenia Dinusiu!! :multi: :multi: Quote
pusia2405 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Oby więcej takich wiadomości. Wiedziałam, że w końcu Dinuś przypadnie do serca. Jak go zobaczyłam na zdjęciu, to wiedziałam, że gdyby nie moje zamieszkałby u mnie. Musi być Wam bardzo smutno teraz. trzymajcie się. Ja jestem pełna podziwu dla Was!!;) Quote
pusia2405 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Oby więcej takich wiadomości. Wiedziałam, że w końcu Dinuś przypadnie do serca. Jak go zobaczyłam na zdjęciu, to wiedziałam, że gdyby nie moje zamieszkałby u mnie. Musi być Wam bardzo smutno teraz. trzymajcie się. Ja jestem pełna podziwu dla Was!!;) Quote
Recommended Posts