Kasia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='mulinka'] A Dino rzeczywiście jest śpiochem. Wstaje dopiero gdy my się obudzimy i spokojnie czeka na poranny spacer. a najbardziej czeka na wirtualny spacer z Fidelkiem :) Dinusiu skoro tak bardzo lubisz wirtualne spacerki z Fidelekiem to dzisiaj też Cię zabierzemy...:lol: i przy okazji podniesiemy na pierwszą!!!! Quote
Aaliyah1981 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 uffffffffffffffff udalo mi sie wkoncu wejsc na dogomanie bo niestety caly czas komputer jest zajety :placz: i widze , ze Dino jest coraz bardziej posluszny mulinko czy wam nie bedzie sie ciezko z nim rozstac bo on u was juz tak dlugo ???wlasnie to jest najgorsze bo czlowiek sie przyzwyczaja:-( Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ja od początku wiedziałam i tak się nastawiłam, że Dino nie może u nas zostać, (bardzo chciałam mu pomóc, no i urzekł mnie tą swoja mordką taką szczeniakowatą)więc myślę, że z takim nastawieniem może będzie mi łatwiej... ale to tak teraz myślę, a potem to różnie może być :roll: Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 tak to jest, najpierw człowiek się martwi, bo widzi psiaka w potrzebie, potem czy odnajdzie się właściciel, a gdy właściciel się nie zgłasza czy pies znajdzie nowego dobrego opiekuna... Dino ma już pięknie wygojone, prawie niewidoczne ślady po kastracji i jest skoczny i radosny :multi: znowu dzisiaj wariował w parku uszczęśliwiony :) Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dinusiu i gdzie ten twój nowy domek...??? Quote
Niewiasta_21 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Widze ze ciezko idzie znalezienie domku dla Dinusia...jak zreszta inne adopcje. Niedobrze :-( Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 oj ciężko... ale niedługo wiosna, może adopcje też rozkwitną :) Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Dino już definitywnie bez kołnierza :) a dzisiaj cieszył się ze śniegu i brykał jak szczeniak :) kto pokocha Dina ??? Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 przypominam fotki z innego spaceru w śniegu: [quote name='mulinka'] Dino z Milką: a tu Dino pies na każdą pogodę: Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dino - kochany, cudowny psiak szuka nowego domu....Domku dlaczego nie zauważasz Dinolca???????????????????? Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Dino się u nas zanudzi... całe dnie z przerwami na spacery, jedzenie i głaskanie leży biedak sam w przedpokoju. Szukamy domku !!! Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 uwaga uwaga wieczorem wkleję nowe zdjęcia ze spaceru w parku :) zapraszamy Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wieczór już a zdjeć nie ma...:cool1: to my z Dinolcem wyjdziemy chociaż na mały spacerek ;) Quote
pidzej Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a nasz Figulec pojechał dziś do domu:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41207&page=24 Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='pidzej']a nasz Figulec pojechał dziś do domu:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41207&page=24 pidzej, bardzo się cieszę :multi: :multi: niech sie małej szczęści !!! Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='fidelek2']wieczór już a zdjeć nie ma...:cool1: to my z Dinolcem wyjdziemy chociaż na mały spacerek ;) już pokazujemy pierwsze dwie fotki z dzisiejszego spaceru w parku :) następne przy kolejnych postach :) Quote
modliszka84 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='mulinka']już pokazujemy pierwsze dwie fotki z dzisiejszego spaceru w parku :) następne przy kolejnych postach :) ojej jaki on piekny :loveu: oczywiscie Dinek a nie bałwan :evil_lol: na tym zdjeciu wygląda jak szczeniaczek :loveu: Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dziękujemy za odwiedziny Modliszko i za miłe słowa też :) powodzenia na egzaminie !!! Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='mulinka'] Czyżby Dinolec biegł tak szybciuto do Fidelka aby wyjść na mały spacerek...? ;) Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 moge teraz tylko podniesc :-( foteczki naprawde fajniutkie widze ,ze u was duzo sniegu :multi: u mnie spadlo chyba z 2 cm i stopnial po 2 godzinach ja skromniutko prosze o wiecej f:multi: teczek :multi: Dinusia Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 tak fidelku, Dinowaty tak biegł do was i do wszystkich, którzy tutaj zaglądają :) dziękujemy :loveu: a to fotka dla cioteczki Aaliyah1981 :) Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 a to fotki z dzisiejszego spaceru :) Quote
Kasia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dzień dobry Kochani :multi: Dinusiu byłeś już na spacerku...? ;) jeśli nie to mykamy razem!!! Renatko widzę, że u Was prawdziwa zima...u nas wiosna z typowo jesienną pogodą :placz: Quote
modliszka84 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Morusek znalazł domek po 6 latach to i Dinek musi znaleźć :loveu: Fajny z niego psiak, ładne ma kolorki ...jak pies północy :cool3: Fidelek - tu u nas niestety jednego dnia pada śnieg, nastepnego dnia wszystko topnieje i jest wielka breja, potem znowy śnieg i znowu breja... A dzisiaj od rana tez pada znow ...:cool1: Quote
Recommended Posts