Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ciesze sie ,ze juz oboje macie to za soba zobaczysz jutro Dino juz nawet nie bedzie pamietal ,ze mial zabieg jak juz bedziesz miec chwilke to wstaw jego foteczki i opisik na tym watku moze sie uda warto probowac:cool3: Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 zaktualizowałam pierwszą stronę, podpis i tytuł a jak wrócę ze spaceru, wkleję zdjęcie i opis Dina na stronę, którą podałaś Quote
pidzej Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ciesze sie ,ze juz oboje macie to za soba zobaczysz jutro Dino juz nawet nie bedzie pamietal ,ze mial zabieg mój pamiętał przez trzy dni, strasznie mi wtedy gadał;) Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 pidzej napisał(a):mój pamiętał przez trzy dni, strasznie mi wtedy gadał;) oj, to ja nie wiem co Dino mi nagada .... ;) Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Aga, przeczytałam na pierwszej stronie tego watku, który mi podałaś, że to ma być towarzysz dla suni owczarka niemieckiego a ja nie wiem czy Dino by się z nią zaprzyjaźnił a nawet gdyby się polubili to psiaki mają mieszkać w budzie a Dino jest krótkowłosy i chudawy :shake: nie wiem czy on ma szansę bo jest średniego wzrostu a tam piszą że ma być między małym a średnim i nie wiem jak by się zachowywał wobec tej suni... jak myślisz, wklejać? Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mulinak wklejaj trzeba wszystkiego probowac:cool3: Quote
modliszka84 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mulinko, uwazaj zeby sie tylko Dino do szwów nie dobierał... Bo beda problemy... No chyba ze maz kołnierz dla niego... Juz raz to przerabiałam z psiakiem, który obecnie mieszka w Danii, zaraz w nowym domu został wykastrowany, trafił na weta-pacana, rana zaczęła sie paprac, szwy wygryzł i ... :shake: Takze - lepiej uważać na to. pozdrawiam Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 modliszko, dziękuję za radę, weterynarz pożyczył mi kołnierz widziałam, że Dino liże sobie szwy i ma pół nosa w tej srebrnej maści ;) zakładać kołnierz na noc? to głupie pytanie ale czy on będzie mógł w tym usnąć? chyba psy na początku boją się kołnierza no ale to i tak mniejsze zło niż wygryzione szwy Dino pomachał do mnie (tak minimalnie) ogonem :) Quote
modliszka84 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mulinka - zakładaj kołnierz koniecznie... pod głowe mozesz mu połozyc na posłaniu jakas poduszke czy lepiej wałek, chocby ze zwiniętego ręcznika, wtedy połozy na tym głowe i zasnie. A po paru dniach sie przyzwyczai do kolnierza :p Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 modliszko, masz doświadczenie więc Cię posłucham zobaczymy jak ta "kryza" spodoba się Dinowi ;) leży na legowisku więć ma na czym oprzeć głowę Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 kołnierz założony, Dino przyjął to bardzo spokojnie, mam nadzieję że przez noc sobie tego nie zdejmie. A tutaj fotka: Quote
aneczka0106 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ile ten nasz słodziak musi przejść, żeby nowy domek znależć:shake: Mulinko, podziwiam twoje serce oraz cierpliwość i wyrozumiałość TZ-eta. Dino z pewnością Was bardzo pokochał:cool3: i już nie będzie tatusiem:cool3:....żartowałam tylko:eviltong: Jest słodki i nie mam pojęcia dlaczego jeszcze domku nie ma:shake:. Może ludzie się boją, że przygarną i poprzedni właściciel się znajdzie, skoro w tytule jest, że znaleziony w tramwaju...??? On jest taki dzielny i taki słodki...:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć Dinusiu :lol: jak samopoczucie dzisiaj? Mulinko jak on wytrzymuje w tym kołnierzu? Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witam wszystkie cioteczki w imieniu mulinki i Dinusia cioteczce mulince popsul sie komp i niestety dzis to juz chyba nie uda sie naprawic ale wyslalam mi dzis sms-ki ,ze wszystko jest dobrze ,ze Dino czuje sie calkiem dobrze ,przeciaga sie i domaga pieszczot wiec wszystko powinno byc dobrze:multi: Quote
Kasia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chodź Dinusiu na malutki spacerek ;) Mulinko - Tobie to chyba nie może się komputer psuć bo przez to pusto u Dinusia jest :p:p Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 fidelek2 napisał(a):chodź Dinusiu na malutki spacerek ;) Mulinko - Tobie to chyba nie może się komputer psuć bo przez to pusto u Dinusia jest :p:p mulinka jutro ma wezwac fachowca i mam nadzieje ,ze nas jutro zasypie fotkami i relacjami :cool3: najwazniejesze ,ze Dinus czuje sie dobrze Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 no miejmy nadzieje ,ze dzis ciotka mulinka sama cos napisze :cool3: Quote
aneczka0106 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Póki co Dinuś na popołudniowy spacerek maszeruje....czekamy na wieści od cioci Mulinki:lol: Quote
Kasia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a Dinuś po tym zabiegu moze wyjść chociaż na spacer? Pochasać w śniegu, wytarzać sie...? :roll: Quote
mulinka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Cześć dziewczyny :) :) :) jesteście fantastyczne :) :) :) bardzo mi was brakowało a teraz nadrabiam zaległości: Dino biega i skacze i tylko wygląda trochę inaczej ;) dzielnie wytrzymuje w kołnierzu i nadal jest zakochany po uszy w Mii i Wice ;) dzisiaj przyjechał mój mąż(któremu zaraz pokażę te miłe słowa aneczki :) ) i naprawił komputer - dziękuję !!! Też myślę, że Dino nas polubił i żeby gamoń polubił nasze koty to nie musielibyśmy tak pilnie szukać dla niego domu. ach... marzy nam się domek z ogródkiem... jeśli wiecie coś o tanim domku z ogródkiem to dajcie znać ;) aneczko może masz rację, ze niektórych odstrasza to, że Dino jest psem znalezionym i że może trzeba go będzie kiedyś oddać. no nie wiem... zmienić tytuł wątku? ja myślę, że na dogomanii jest tyle psów bardziej potrzebujących domów, że Dino będzie musiał jeszcze trochę u nas poczekać... jutro wkleję kilka fotek :) Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ooooooooooo witam cioteczke :cool3: ciesze sie ,ze choc Dino czuje sie coraz lepiej i dochodzi do siebie tak szybciutko po zabiegu czekamy na foteczki Quote
mulinka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 aga skontaktowała się z tobą moriaaa ? jaki cudny ten wasz Kapsel ... tak bardzo mi przykro, że leki nie pomagają :-( ciągle myslę, ze stanie się cud i Kapsel wyzdrowieje, że znajdzie sie lekarstwo. A kroplówki ? Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mulinko nie moriaa nie kontaktowal sie ze mna :shake: z Kapslem coraz gorzej nie chce wogole wstawac dzis na ostatnim spacerku byl o 13 i do tej pory nie udalo nam sie go naklonic na spacer :placz: dzis pierwszy raz wnosilismy go po schodach on doslownie nie daje juz rady rano wejscie p oschodach zajelo nak cala godzine:-( a po poludniu tata chcial go wniesc iKapsel dostal takiej dusznosci i zaczal potwornie piszczec to bylo straszne:placz: musielismy go z pomoca sasiada wniesc na kocu do domu jestem zalamana pies gasnie nam w oczach a my nie mozemy nic zorbic dostaje caly czas leki i dodatkowow robimy mu zalecone przez wetke zastrzyki probojemy tez naklonic do jedzenia dzis udalo nam sie nakarmic go malutka iloscia wolowiny surowej ale to kropla w morzu jak na tak duzego psa:-( chyba torszke poprawilo sie krazenie bo zrobil sie cieplejszy ale tak ciezko oddycha ..bylismy umowieni dzis w Sowie do kardiologa ale niestety nie udalo nam sie wyprowadzic Kapsla tak bardoz go kochamy ,ze tym bardzije serce nam peka jak widzimy jak on cierpi zupelnie nie wiem co robic mulinko jestes kochana bo wspierasz nas tak samo jak zurdo wiecie co to jest nie na moje sily jeszcze pare miesiecy odszedl nasz Barry a teraz tak ciezko zachorowal Kapsel Quote
mulinka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Aga napisz do rybon z dogo, ona jest wetką moze coś podpowie moriaaa pytała czy leczysz Kapsla u dr Ewy Pacałowskiej? Quote
Recommended Posts