majafaja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 super!!! gratuluje i strasznie sie cieszę !!!!!!!!!!!!!! cały czas obserwowałam wątek:) Quote
aneczka0106 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Suuuuper wiadomość!!!!!:multi::multi::multi: A ja ostatnio taka zapracowana jestem.... aż wyrzuty miałam za Dinusia, że go nie odwiedzam:oops: strasznie się cieszę, ale mi też teraz się łezka zakręciła, jak sobie Wasze rozstanie wyobraziłam....i tę pustkę po nim:roll:ale wreszcie ma SWÓJ domek i SWOICH ludzi. To teraz mogę iść spokojnie spać. Jutro znów ciężki dzień:shake: Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 jak to dobrze cieszyć się (i smucić) w takim wspaniałym towarzystwie oj jest pusto najbardziej w korytarzu... dzwoniła pani Dorota, że Dino spokojnie podróżował, że kupili mu jedzenie, że jej synowie prześcigają się w przekupywaniu go faworkami ;) żeby tylko spał u nich w pokoju :) że Dino zwiedził dom i usadowił się na kanapie :) (no ma być przecież pieskiem kanapowym), że merda nieśmiało ogonem i że siedział na kolanach jednego z synów cały zadowolony bo głaskany :) jutro mamy dostać fotki :) Dino był u nas prawie 2 miesiące, od 20 grudnia wiele się w tym czasie wydarzyło ale warto było wytrwać :) bez was nie dalibyśmy rady, dziękujemy !!! Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 niecierpliwie czekamy na zdjęcia Dina w nowym domu jak tylko je dostaniemy, zaraz wkleję Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to czekamy z niecierpliwością na nowe zdjątka Dinolca :lol: :lol: z tego co piszesz Renatko, to musi to być super domek....i dobrze bo Dino na to zasłużył!!!! Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 przed chwilą dostałam takiego smsa od pani Doroty na temat naszego Dinolca: "jest niepoprawnym pieszczochem, grzeczny" i mam dostać kilka zdjęć, podobno już wysłane ale jeszcze do mnie nie doszły Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 dziękuję jotpeg :) no i mam zdjęcia (przepraszam, że takie duże) sami popatrzcie: zdjęcia robiła pani Dorota, która naszego Dina wypatrzyła na www.ale.gratka.pl Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 widać że pokochali naszego Dinolca :loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ależ dobrze trafił. Będzie miał wiele rąk do głaskania i i podwórko do biegania.:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Monika_tbg Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No to super że w takim szybkim czasie znalazł nowy domek:multi: Quote
mulinka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 mam wiadomości z wczoraj: "On wie że zainteresowanie nim nie słabnie juz coraz weselej biega ale jeszcze w nim bardzo dużo smutku.Dziś na podwórzu próbował pogadać z kotem ale tamten nie bardzo rwał się do rozmowy, wybrał pobliskie drzewo. rewelacyjnie wsiadł do samochodu kiedy jechałam odebrac towarzystwo ze szkoly i najstarszego z pracy, wystarczyło tylko otworzyć dzwi a już był w samochodzie.Dziś apetyt umiarkowany(wczoraj o dziwo pojadł solidnie), rozpoznał mnie nawet za drzwiami jak wróciłam bo na mnie nie warczał jak na teściową i listonosza.Podeślę więcej zdjęć dina jak tylko porobimy. Pozdrawiam serdecznie- chłopcy są zachwyceni dinem." :) Quote
Kar0la Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wspaniałe wieści. Mądry chłopak z Dinusia, wie jak się zachować. Quote
mulinka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 i kolejna relacja z nowego domu Dina: "Trochę się dziś martwiliśmy że będzie jakiś stempelek na podłodze bo musiał zostać od 7.00 do 14.30 sam, zanim chłopcy nie wrócą ze szkoły. Pierwszy wrócił Tomasz i zastał cały dom na swoim miejscu a zaręczam że jest co przestawiać, żadnej niespodzianki i mina psa która mówiła : jak mogliście mi nie wierzyć ::-)). Dziś dla odmiany Dino spał z Romkiem i wogóle to zapamiętałam coś dziwnego że długo wyglądał tak jakby mu się przyglądał. Co do słodyczy to musicie nam wybaczyc ale trochę zajada, lubi też naleśniki, sera białego jeszcze nie jadł, ale trochę mleka wypił. dziś przywitał mnie w całej swojej krasie z ogonem porządnie podniesionym do góry i wycałował jak prawdziwy facet:-)))) Z apetytem jest uważam normalnie, choc to dawanie przez członków rodziny kiedy jest 5 osób to może nie jest normalne , ale nie przejada się sam z siebie.Napiszę niebawem." mam nadzieję, że tu zaglądacie kochane dogomaniaczki Quote
Niewiasta_21 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zaglądamy i czytamy co tam u Dinusia :-) Quote
mulinka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 no to bardzo się cieszę :) jak tylko będą nowe wiadomości o Dinolcu, zaraz wam wkleję :) Quote
Kasia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 zaglądamy i sie cieszymy :multi::multi: Quote
mulinka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kochane jesteście, nie działa mi poczta na wirtualnej więc nawet nie wiem czy są nowe wiadomości o Dinku może jutro się uda zajrzeć na pocztę Quote
Aaliyah1981 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 mulinko dziekuje ci za dobre wiesci , ze mi wyslalas na miela bo jak wiesz caly czas okupuja mi kompa i malo kiedy mam teraz do niego dostep:angryy: bardzo sie ciesze ,ze Dino ma swoj domek i czekam tak jak inni na relacje aha wyslalam ci wczoraj nowe fotki Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Aga, dziękuję za zdjęcia z Anglii :) jeszcze wszystkich nie obejrzeliśmy ale wieczorem siądziemy z Tomkiem i pooglądamy twe piękne reporterskie obrazki kochani dostałam maila ze zdjęciami Dina :loveu: rewelacyjne !!! zapytałam w smsie panią Dorotę czy mogę je wam pokazać i czekam na odpowiedź... Quote
erka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 O, jakie dobre wieści!:multi: Udało się wydać Dinusia, bardzo się cieszę. Nam też ostatnio udało sie wyadoptować kilka psiaków.:lol: Quote
modliszka84 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ja tez chcem zdjecia z Anglii :placz: :placz: :placz: ciotka Aaliyah niedobra.. nunu :mad: Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 popatrzcie jak nasz Dinuś ma dobrze :) opisy zdjęć - Dorota (nowa wspaniała pani Dina) tak śpię jak nikt nie widzi: muszę sprawdzić co ogląda młodzież: nudne to wszystko: muszę go obudzić, niech się ze mną pobawi: Quote
Recommended Posts