erka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Domek dla Dina pilnie potrzebny, bo mulinka bardzo już zapsiona i zakocona! Quote
mulinka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :) erka dziękuję :) jesteś wspaniała, życzę Ci żeby przybywało wam pomocników i dobrych domków dla waszych kieleckich psiaków a moje zwierzaki zasnęły i jest tak cicho......... Quote
Aaliyah1981 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 mulinka napisał(a)::) erka dziękuję :) jesteś wspaniała, życzę Ci żeby przybywało wam pomocników i dobrych domków dla waszych kieleckich psiaków a moje zwierzaki zasnęły i jest tak cicho......... a ja niestety ale tylko podnosze Dieda na pierwsza strone mulinko dziekuje za sms-a zaraz wysle ci meila Quote
mulinka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 A właśnie z Kielc jest nasza Milka ta obok Dina (erka widziała ją zaraz po adopcji z kieleckiego schroniska) : mulinka napisał(a): Aga (Aaliyah1981) jak to tylko podnosisz? Ty aż podnosisz :) za podnoszenie też jestem "podnoszącym" bardzo wdzięczna. Quote
Aaliyah1981 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 bo m isie wydaje ,ze to tak malo pomaga:oops: wiesz co jak moge sobie wstawic twoj podpis u siebie bo ja wstyd sie przyznac ale mimo ze umiem wklejac fotki to nie umiem zrobic podpisu:oops: Quote
mulinka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Aga, jesteś kochana :iloveyou: żeby wkleić podpis trzeba wejść na panel użytkownika (na górze strony po lewej) potem też po lewej jest Edytuj podpis i tam można wkleić. Dino wygłaskany maksymalnie :) i zaraz idziemy spać Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dinusiu to ja Cię chociaż wyprowadzę na pierwszy dzisiaj wirtualny spacerek ;) Quote
Aaliyah1981 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mulinko tak wiem tylko nie wiem czy w jakis ramkach to sie wysyla tzn tak jak z fotkami jest ze musi byc bo juz probowalam i po wklejeniu nie ma podpisu :grab: :wallbash: Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Dinusiu to ja Cię chociaż wyprowadzę na pierwszy dzisiaj wirtualny spacerek ;) bardzo na to liczyłam fidelku ;) i dziękuję :) u nas na razie spokojnie, mąż wyjechał dopiero dzisiaj, zapełnił mi lodówkę, żebym nie musiała wychodzić do sklepu ;) a tylko na spacery,bo inaczej nam się gromadka rozszczekuje Dino ma jutro o 17-tej kastrację. Pozdrawia was kot Mruczomir :bye: który bawi się długopisem i kot Wibrys Kocurkiewicz :bye: który właśnie do niego dołączył. Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):mulinko tak wiem tylko nie wiem czy w jakis ramkach to sie wysyla tzn tak jak z fotkami jest ze musi byc bo juz probowalam i po wklejeniu nie ma podpisu :grab: :wallbash: nie, tylko wklejasz tekst (bez ) i zatwierdzasz :) dzięki Aga !!! Quote
alusia5 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mam nadzieje ze znajdziecie szybko dom temu pieskowi jestescie super:bye: :B-fly: Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 alusia5 napisał(a):mam nadzieje ze znajdziecie szybko dom temu pieskowi jestescie super:bye: :B-fly: to Ty alusia jesteś super, bo do nas zajrzałaś, dziękujemy :loveu: Quote
Kar0la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mulinko wspólczuję się Ci. Domyślam się jaki masz w domu "cyrk"... Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kar0la napisał(a):Mulinko wspólczuję się Ci. Domyślam się jaki masz w domu "cyrk"... dziękuję za wsparcie KarOla :) oj cyrk to dobre określenie ;) do psów dołączyły się koty i rozrabiają jak nigdy :) za to Dino cichuteńki, taki cały do przytulania :) szukamy domu dla Dina !!! ciągle szukamy !!! Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 zawsze przed spacerem i po spacerze jest u nas wielkie psie ożywienie na szczęście gdy emocje opadną stwory układają się wygodnie i zasypiają przypominam jak śpi Dino, dla którego szukamy domu: mulinka napisał(a): Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 prześliczną mordeczkę ma Dinuś :loveu: :loveu: Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 a fidelek w avatarku po prostu przesłodki :fadein: chyba zajrzę do jego galerii i pooglądam jego fotki w TV mówili, że pod koniec tego tygodnia ma być nawet -17 stopni !!! oj, biedne zwierzaki w schroniskach :bigcry: Dino jest krótkowłosy i chudeusz, on by się od razu rozchorował. A póki co dziś radośnie skakał z Milką po śniegu tu i tam !!! Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mulinka napisał(a): a fidelek w avatarku po prostu przesłodki :fadein: chyba zajrzę do jego galerii i pooglądam jego fotki to zapraszamy :multi: Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 zajrzałam do Fidelka i nawet się wpisałam :) zachęcam wszystkich do odwiedzenia galeryjki Fidelka bo są tam słodkie i zabawne fotki tego psiaczka i całej rodzinki zastanawiam się, czy Dino jutro po kastracji wejdzie na IV piętro o własnych siłach... najwyżej go wniosę, on niedużo waży :) Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dino to ja cię chłopie znów wyprowadzę na wirtualny spacerek i zaczynamy trzymać kciuki za jutrzejszy zabieg - kastracje ? ;) Quote
Kar0la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Czy on jest zawsze taki spokojny? No teraz przy dwóch suniach z cieczką to raczej trudne, ale czy wcześniej też był takim spokojnym psiakiem? Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kar0la napisał(a):Czy on jest zawsze taki spokojny? No teraz przy dwóch suniach z cieczką to raczej trudne, ale czy wcześniej też był takim spokojnym psiakiem? Trudne pytanie... przed całym tym zamieszaniem z psimi zalotami zachowywał się jak wszystkie nasze psy czyli zawołany radośnie przybiegał, trochę spał, trochę poszalał (najczęściej z Mią) ale wtedy wszystkie drzwi były pootwierane i nie zamykaliśmy go w łazience. Teraz jest spokojniejszy bo nie ma żadnych rozrywek oprócz jedzenia i spaceru z Milką. Dzisiaj rozbrajająco brykały po śniegu całe szczęśliwe :) Dino szczeka wtedy kiedy to jest rzeczywiście konieczne i bardzo mnie to cieszy, bo nasze dwie sunie Mia i Wika reagują na każdy szmer. Takie są czujne niestety ;) a tak ogólnie Dino to młody, żywiołowy pies :Dog_run: :) nie wiem jak się zachowuje jako jedynak bo u nas ciężko to sprawdzić ;) Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 przyszła moja przyjaciółka Dorota i bawimy się z Dinem :) Quote
Kar0la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cudny psiak. Moje wariatki też dzisiaj szalały na śniegu. I też reagują na każdy szmer. Zwłaszcza Gabi. Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Później wkleję nowe zdjęcia jeśli tylko jeszcze będzie działał komputer, bo coś z nim jest nie tak. Bardzo dziękuję Dorotce za wysłanie prośby o szukanie domu dla Dina do wielu przyjaciół i znajomych. Quote
Recommended Posts