Kar0la Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wstawiłam Dina do wątku, gdzie szukają niedużej suni. Może piesek też się spodoba. On jest taki kochany. Quote
mulinka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Kar0la napisał(a):Wstawiłam Dina do wątku, gdzie szukają niedużej suni. Może piesek też się spodoba. On jest taki kochany. :) dziękujemy KarOla :) uśmiechnęliśmy się z mężem i mój mąż potwierdził że Dino jest bardzo kochany :) Quote
Aaliyah1981 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 witam cioteczki i Dinusia oczywiscie kurcze nie moge sie do was dopchac tzn do komputerka:placz: jestem jedyna kobitka w domu teraz i mnie nie chca wogole wpuscic na necik:mad: mulinko jak tam Dinus juz ranka sie wygoila????jak on sie zachowuje po tym zabiegu jest spokojnieszy czy nie widzusz wiekszych zmian? Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 co słychać u Dinolca? Małego podrywacza sunieczek :cool3: Quote
mulinka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):witam cioteczki i Dinusia oczywiscie kurcze nie moge sie do was dopchac tzn do komputerka:placz: jestem jedyna kobitka w domu teraz i mnie nie chca wogole wpuscic na necik:mad: mulinko jak tam Dinus juz ranka sie wygoila????jak on sie zachowuje po tym zabiegu jest spokojnieszy czy nie widzusz wiekszych zmian? kochana, przekonaj ich łagodną perswazją ;) bardzo Ci dziękuję, że o nas pamiętasz :loveu: ranka jeszcze nie do końca zagojona, psikamy na nią oxycortem, więc Dino znowu musi nosić jego kosmiczny kołnierz zwany również abażurem, a gdy szczeka - megafonem ;) zmian w zachowaniu jeszcze nie zauważyliśmy, nadal ostro szczeka na niektóre psy (dobrze, że moje sunie tak nie robią ale zaobserwowałam, że u psów to częste), ewentualny nowy właściciel powinien go wyprowadzać w kagańcu (zresztą zgodnie z przepisami ;) ) Quote
mulinka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 fidelek2 napisał(a):co słychać u Dinolca? Małego podrywacza sunieczek :cool3: ładnie napisane ;) ten "mały podrywacz sunieczek" leży sobie zrezygnowany na legowisku w korytarzu... kurcze nawet jak suniom się skończą cieczki to i tak nie możemy go wpuszczać do pokoju bo boimy się o koty... do nas bardzo lgnie i obija nas kołnierzem :) Quote
Aaliyah1981 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cioteczki a moze to Cassanova :eviltong: Quote
Kasia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć Dinusiu :lol: wyprowadzę Cię na mały wirtualny spacerek... Quote
mulinka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):cioteczki a moze to Cassanova :eviltong: Dino i tak jest opanowany jak na taką wyjątkową sytuację ;) dzisiaj jak zwykle domagał się głaskania co wam pokażemy na zdjęciu, które wkleję później. (popatrzcie na banerek w moim podpisie i zaglądajcie tam proszę - dziękuję) Quote
mulinka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 przypominamy, że Dino czeka u nas na nowych opiekunów koniecznie łagodnych, dobrych ludzi Quote
Aaliyah1981 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mulinka napisał(a):przypominamy, że Dino czeka u nas na nowych opiekunów koniecznie łagodnych, dobrych ludzi widac na fotczkach jaki z niego pieszczoch :loveu: Quote
mulinka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 oj, lubi być miziany i głaskany :) Quote
mulinka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 zagubiony Dino czeka bardzo cierpliwie na własny domek, w którym będzie kochany i przytulany Quote
Kasia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oj Dinusiu, dlaczego Ty jeszcze nie w swoim nowym domku...??? Quote
mulinka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dino uwielbia mojego męża, na jego widok radośnie pomrukuje, wspina się na niego przednimi łapami i wtula głowę przeszczęśliwy :) niestety u nas nie może zostać na zawsze bo jak już wspominałam jest zagrożeniem dla naszych kotów :shake: no i nie możemy mieć 4 psów :shake: Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 zmieniłam tytuł wątku na: Łódź-pies znaleziony w tramwaju-po kastracji-szukamy dla niego łagodnych opiekunów bo pomyślałam, że jest też wiele osób, które jeszcze nie są zarejestrowane na dogomanii a zaglądają na "psy w potrzebie" i tak będzie łatwiej nasz wątek zauważyć jesli ktoś jest z Łodzi lub okolic nie wiem, tak sobie pomyślałam... zobaczymy... Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hej Dinusiu :lol: ty pewnie jeszcze śpikasz sobie smacznie, co nie...? To zajrzymy potem aby wyjść nas mały spacerek....;) Quote
Kar0la Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Taki słodki, grzeczny psiaczek i nie ma chętnych na adopcję...:niewiem: Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 dziękuję dziewczyny, ze tutaj zaglądacie Dzisiaj napisałam smsa do pana, który niedawno dzwonił z ogłoszenia i pytał o Dina. Chciał psa, który mógłby przebywać na dworze. Podpowiedziałam mu, żeby zajrzał na forum dogomanii na psy w potrzebie gdzie są też psy stróżujące. Pan odpisał, że w czwartek adoptował dużego, czarnego pieska ze schroniska (mieszaniec, ma 3 lata i wabi się Nero). To dobrze, że kolejny psiak znalazł dom :) A Dino rzeczywiście jest śpiochem. Wstaje dopiero gdy my się obudzimy i spokojnie czeka na poranny spacer. a najbardziej czeka na wirtualny spacer z Fidelkiem :) Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 dzisiaj po raz pierwszy Dino biegał w parku bez smyczy :multi: bardzo mu się podobało i nawet wracał zawołany przez mojego męża ja nie mam aż tyle odwagi, bo boję się, że Dino gdzieś pobiegnie i znowu będzie jeździł tramwajem ;) przy mnie bawi się smyczą i zaprasza do zabawy łapiąc patyki :) Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hopaj do góry:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 witaj Monika_tbg :) dziękujemy, że do nas zajrzałaś :) Quote
aneczka0106 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 To ja tak na chybcika wyprowadzam Dinusia na siusiu. Quote
Recommended Posts