Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogłoszeniach na dogo wynalazłam taką informację-może się przyda!

• Oddam 2 budy

Oddam 2 budy

Tytuł ogłoszenia:Oddam 2 budyCena przedmiotu (PLN):brak danychKontakt e-mail:[email protected]Telefon:696024209Miejscowość:55-040 Wrocław-Krzyki (woj. dolnośląskie)

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tzn., że już uzbierałyście na budę? Gdyby trzeba było coś dorzucić, to dajcie znać. Wyslijcie prosze wtedy numer konta na pw i napiszcie, ile brakuje. Buda ocieplona? No pytam, bo chciałabym, żeby chłopaczkowi ciepło było ;-)

Posted

cioteczki dziś Punio będzie spał w swojej budce .BUDĘ ZROBIŁ NAM STOLARZ ZA 120 ZL. Zostało więc jeszcze 150 zł. W związku z tym mamy pytanie a zarazem prośbę - czy możemy reszte kasy przeznaczyć na szczepienie i czipowanie Bzyka - kumpel z ulicy Puszka i odrobaczenie Puszka ? Bardzo byłybyśmy wdzięczne za pomyślne rozpatrzenie naszej prośby:)

Jednocześnie bardzo dziękujemy za pomoc w zakupie M1 dla Punia:)

Posted

taks napisał(a):
Jesli Bzyk to też bezdomniak to ja nie mam nic przeciwko .

Bzyk to jest psiak którego razem z puszkiem zgarnełśmy z ulicy. Jest już po kastracji którą zasponsorowała kundelkowa skarbonka natomiast nie mamy na szczepienie i czipowanie

Posted

obraczus87 napisał(a):
Oo super, że stolarz zrobił Puszkowi M1 :)

Aga czyli wsparcie Kundelkowej nie jest potrzebne??

Na szczęście udało się zebrać na wątku finanse więc tym razem wsparcie kundelkowej skarbonki nie jest potrzebne :-)