Murka Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Fajne zdjęcia Gabi :) Dzisiaj miała do domku pojechać Pysia, TZ pojechał z sunią na miejsce, ale jednak nie zdecydował się suni tam zostawić.. Uważajcie na samotną emerytkę ze Świdnika (mieszkanie w bloku), ma wymagania jak z kosmosu. Szuka małej starszej suczki. Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 mała starsza suczka to wymagania z kosmosu ;-)? Quote
inka33 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 mała starsza suczka to wymagania z kosmosu ;-)? Może ma umieć chodzić po drabinie albo sikać do kibelka...? :hmmmm: Quote
Murka Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 mała starsza suczka to wymagania z kosmosu ;-)? Też myśleliśmy, że jak samotna pani chce starszego pieska to nawet podwieziemy suczkę na miejsce bez proszenia o zwrot kosztów. Koszmarny błąd i strata czasu, że o kasie nie wspomnę... Pierwszy raz się spotkaliśmy z czymś takim, że TZ z psem wchodzi do domu, a Pani się pyta na dzień dobry czy on miał łapy myte i bierze go do łazienki... Quote
inka33 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Murko, zobaczyłam przypadkiem taki wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/144625-lubelskie-annopol-zagin%C4%85%C5%82-fifi/ Mam nadzieję, że to nie tym ludziom, co wzięli Poziomkę, ani żaden piesek od Was...? :nerwy: Quote
Murka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Nie kojarzę tego pieska... A do nas zgłosił się Pan w sprawie Alaski, który szuka suczki/pieska o podobnej budowie i temperamencie. Przesłał mi fotki rasy, do której podobna była jego suczka: Istotna jest chartowata smukła budowa, panu zależy, aby psiak był aktywny i lubił biegać. Okolice Stalowej Woli. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info. Z naszych psiaków (podesłałam parę) nic Panu nie wpadło w oko. Quote
malti Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Też myśleliśmy, że jak samotna pani chce starszego pieska to nawet podwieziemy suczkę na miejsce bez proszenia o zwrot kosztów. Koszmarny błąd i strata czasu, że o kasie nie wspomnę... Pierwszy raz się spotkaliśmy z czymś takim, że TZ z psem wchodzi do domu, a Pani się pyta na dzień dobry czy on miał łapy myte i bierze go do łazienki... a nie daj Boże pies by sierść tracił Quote
inka33 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 a nie daj Boże pies by sierść tracił Od mycia łap...?! Quote
malti Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 :D jeśli Pani na Dzień dobry chciała myć łapy to czy dałaby radę z tym,że psom sierść czasem wypada Quote
dusje Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Murko Czy masz wolne miejsce dla psa z Radys? Taki nieco podobny do Rogerka. Wabi sie Kaktus i pilnie potrzebuje przeprowadzki. Pozdrawiam. Quote
Murka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 dusje, zmieścimy przystojniaka :) Mam nadzieję, że do Rogerka to on tylko wyglądem podobny... ;) Quote
Murka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Nie kojarzę tego pieska... A do nas zgłosił się Pan w sprawie Alaski, który szuka suczki/pieska o podobnej budowie i temperamencie. Przesłał mi fotki rasy, do której podobna była jego suczka: Istotna jest chartowata smukła budowa, panu zależy, aby psiak był aktywny i lubił biegać. Okolice Stalowej Woli. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info. Z naszych psiaków (podesłałam parę) nic Panu nie wpadło w oko. Pan podesłał mi zdjęcie swojej suczki: Także coś w tym typie poszukiwane. Quote
dusje Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Murko, piekne dzieki - ja tez mam nadzieje, ze tylko z wygladu,hihi :smile: Ile potrzeba pieniazkow na miesiac? Oj, Kaktusik sie ucieszy :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Murka Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Nie wygląda na olbrzyma, więc 12zł/doba. Quote
monikapf Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Murko napisz proszę ile kosztuje u ciebie kastracja małego pieska. Pozdrawiam. Quote
Murka Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 U nas jest 100 zł za kastrację psa bez względu na jego wielkość. Quote
ala123 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 a nie daj Boże pies by sierść tracił lub zrobił siusiu,bo przecież starszemu wszystko się może zdarzyć :no-no-no: Quote
dusje Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Murko, dziekuje za odpowiedz, faktycznie Kaktus jest sredniakiem. Jestesmy na etapie zbierania pieniazkow i organizowania przyjazdu do Ciebie, ktory nastapi najprawdopodobniej po Nowym Roku. Prosze o rezerwacje miejsca dla Kaktusika, najchetniej w boksie wewnetrznym jesli to mozliwe :smile: Kaktus ma cos z uszkami,podobno jest w trakcie leczenia w schronie. Przydaloby sie wiec troszke ciepelka. Quote
Murka Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Nawet nie myślałam, żeby go w zimie lokować na zewnątrz... Zwłaszcza, że te wszystkie dredy (które i tak ciepła nie dają) trzeba będzie usunąć. Quote
dusje Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Dziekuje Murko :Rose: A u Kaktusa dzieje sie, oj dzieje :smile: i byc moze uda sie go wyciagnac jeszcze w starym roku. Quote
Recommended Posts