Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja podtrzymuję deklarację comiesięcznych wpłat .Wyjeżdżam już niestety w piątek ale siostra zobowiązała się do wpłat na konto Będę w kontakcie z Zosią. Tak się umówiłyśmy. Jest mi naprawdę bardzo ciężko jechać,ale i moje zwierzaki czekają na pełne miseczki....

Posted

[quote name='Agata Kawecka']Ja podtrzymuję deklarację comiesięcznych wpłat .Wyjeżdżam już niestety w piątek ale siostra zobowiązała się do wpłat na konto Będę w kontakcie z Zosią. Tak się umówiłyśmy. Jest mi naprawdę bardzo ciężko jechać,ale i moje zwierzaki czekają na pełne miseczki....[/QUOTE]

Musimy wierzyć, że będzie dobrze. Że uda się coś zrobić.

Posted

[quote name='Miki']Może lepiej. A jak się to robi?[/QUOTE]
Trzeba poprosić moda, najlepiej Maupa4 o przeniesienie watku, na pw lub w dziale Administracja.

Posted

Bardzo proszę o wszelką pomoc w tym w ogłaszaniu. Ja bardzo słabo umiem zrobić cokolwiek na forum. To mój pierwszy wątek i na te konto nauczyłam się wstawiać zdjęcia. W tygodniu znowu pojadę do psiaków. Dam im chociaż jeść. Dawanie jedzenia raz na tydzień dziwnie brzmi:-(, ale chyba lepsze to niż nic.

Posted

monika083 napisał(a):
zapytaj, tylko niewiadomo ak psiaki z kotami? A tam kot/y

No właśnie. Co prawda ja wierzę, że każdy pies polubi w końcu koty, ale tu nic nie wiemy i co z transportem?

Posted

Z hotelami nic nie wyszło? Jaka cena byłaby do zaakceptowania za 1 psa? Jutro będę i tak dzwonić w poszukiwaniu miejsca dla jednej suni, więc mogę popytać.

Posted

Morska napisał(a):
Z hotelami nic nie wyszło? Jaka cena byłaby do zaakceptowania za 1 psa? Jutro będę i tak dzwonić w poszukiwaniu miejsca dla jednej suni, więc mogę popytać.

To proszę Cię bardzo popytaj. Ja mam taką sytuację w domu, że trudno mi zrobić cokolwiek.

Posted

Napisz mi tylko ile psów jest do zgarnięcia?
Potrzebna mi cena za dobę dla jednego psa, jaką dałoby radę tutaj uzbierać? Wartoby w to wciągnąć fundacje, ale sama tego wszystkiego nie załatwię. Jest możliwy pobyt psów w hotelu w Złotokłosie: http://www.rutowie.waw.pl/ Cena do negocjacji w sobotę, lub w tygodniu, jeśli ktoś mógłby tam podjechać i porozmawiać. Warunek: psy przed świętami muszą zostać zaszczepione, odrobaczone i wysmarowane mazidłem na kleszcze i pchły. Cena dla jednego psa: 25 zł, za kilka myślę, że byliby skłonni obniżyć o 5 do 10 złotych.

Potrzebne zatem wydarzenie na FB i próby z fundacjami.

Posted

Morska napisał(a):
Napisz mi tylko ile psów jest do zgarnięcia?

Ja naliczyłam osiem. Ponoć jest i więcej, ale ja nigdy tylu nie widziałam. Jak się przejeżdża można znaleźć 3-4

Posted

Morska napisał(a):
psy przed świętami muszą zostać zaszczepione, odrobaczone i wysmarowane mazidłem na kleszcze i pchły.

Jakie to piękne marzenie!
Czy może pomóc psiakom?

Posted

Morska napisał(a):
Bez konta udostępnionego przez fundację ani rusz, na własne nie odważę się zbierać ze względu na US.

No właśnie. Ja kiedyś zbierałam na swoje, ale to był jeden pies

Posted

Widziałam tam 8 psów. Te na zdjęciach w pierwszym poście i taką śliczną sunię, średniej wielkości z białą końcówką ogona.

Nie wiem czy wszystkie psy dadzą się złapać, ale 3 są absolutnie chętne do wsiadania do samochodu.

Posted

Konto niebawem ruszy.

Potrzebuję pomocy w ułożeniu ogłoszenia na FB, Twitter itp.. Czy ktoś dobry w tej kwestii mógłby pomóc? Potrzebuję treści praktycznie na do jutra do południa.

Posted

Morska napisał(a):
Konto niebawem ruszy.

Potrzebuję pomocy w ułożeniu ogłoszenia na FB, Twitter itp.. Czy ktoś dobry w tej kwestii mógłby pomóc? Potrzebuję treści praktycznie na do jutra do południa.

No to super!!!

Kto pomoże napisać fajny tekst ???

Posted

Łączna cena za hotel dla 8-10 psów. Realna do zebrania, ale sama tego nie załątwię.
Ogłoszenie już sama wykonałam.

Potrzebne allegro cegiełkowe po 10-15 zł. Czy ktoś może je wykonać?

Posted

Bardzo prosimy jeśli ktoś umie i może poświęcić swój czas. Sami nie mamy co marzyć o takiej kwocie. Jak tu wybierać - ty pojedziesz do domu a ty zostaniesz na szosie? :-(