agusiazet Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Wszędzie taka sama tragiczna sytuacja, człowiek nie nadąża z pomocą:( Quote
Agata Kawecka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ja podtrzymuję deklarację comiesięcznych wpłat .Wyjeżdżam już niestety w piątek ale siostra zobowiązała się do wpłat na konto Będę w kontakcie z Zosią. Tak się umówiłyśmy. Jest mi naprawdę bardzo ciężko jechać,ale i moje zwierzaki czekają na pełne miseczki.... Quote
Miki Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Agata Kawecka']Ja podtrzymuję deklarację comiesięcznych wpłat .Wyjeżdżam już niestety w piątek ale siostra zobowiązała się do wpłat na konto Będę w kontakcie z Zosią. Tak się umówiłyśmy. Jest mi naprawdę bardzo ciężko jechać,ale i moje zwierzaki czekają na pełne miseczki....[/QUOTE] Musimy wierzyć, że będzie dobrze. Że uda się coś zrobić. Quote
malagos Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Miki']Może lepiej. A jak się to robi?[/QUOTE] Trzeba poprosić moda, najlepiej Maupa4 o przeniesienie watku, na pw lub w dziale Administracja. Quote
Miki Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='malagos']Trzeba poprosić moda, najlepiej Maupa4 o przeniesienie watku, na pw lub w dziale Administracja.[/QUOTE] Ok. Dzięki Quote
ludka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Oglaszalyscie na stronach owczarkow? :( [URL]http://www.owczarek.pl/[/URL] [URL]http://owczarekwpotrzebie.com/[/URL] Quote
Miki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Bardzo proszę o wszelką pomoc w tym w ogłaszaniu. Ja bardzo słabo umiem zrobić cokolwiek na forum. To mój pierwszy wątek i na te konto nauczyłam się wstawiać zdjęcia. W tygodniu znowu pojadę do psiaków. Dam im chociaż jeść. Dawanie jedzenia raz na tydzień dziwnie brzmi:-(, ale chyba lepsze to niż nic. Quote
Agata Kawecka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219015-Płatne-DT-(10-zł-doba-wyżywienie)-WARSZAWA-ŻOLIBORZ Quote
Miki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Agata Kawecka napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/219015-Płatne-DT-(10-zł-doba-wyżywienie)-WARSZAWA-ŻOLIBORZ Jak chcecie to zapytam. Quote
monika083 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Miki napisał(a):Jak chcecie to zapytam. zapytaj, tylko niewiadomo ak psiaki z kotami? A tam kot/y Quote
Miki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 monika083 napisał(a):zapytaj, tylko niewiadomo ak psiaki z kotami? A tam kot/y No właśnie. Co prawda ja wierzę, że każdy pies polubi w końcu koty, ale tu nic nie wiemy i co z transportem? Quote
Morska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Z hotelami nic nie wyszło? Jaka cena byłaby do zaakceptowania za 1 psa? Jutro będę i tak dzwonić w poszukiwaniu miejsca dla jednej suni, więc mogę popytać. Quote
Miki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Morska napisał(a):Z hotelami nic nie wyszło? Jaka cena byłaby do zaakceptowania za 1 psa? Jutro będę i tak dzwonić w poszukiwaniu miejsca dla jednej suni, więc mogę popytać. To proszę Cię bardzo popytaj. Ja mam taką sytuację w domu, że trudno mi zrobić cokolwiek. Quote
Morska Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Napisz mi tylko ile psów jest do zgarnięcia? Potrzebna mi cena za dobę dla jednego psa, jaką dałoby radę tutaj uzbierać? Wartoby w to wciągnąć fundacje, ale sama tego wszystkiego nie załatwię. Jest możliwy pobyt psów w hotelu w Złotokłosie: http://www.rutowie.waw.pl/ Cena do negocjacji w sobotę, lub w tygodniu, jeśli ktoś mógłby tam podjechać i porozmawiać. Warunek: psy przed świętami muszą zostać zaszczepione, odrobaczone i wysmarowane mazidłem na kleszcze i pchły. Cena dla jednego psa: 25 zł, za kilka myślę, że byliby skłonni obniżyć o 5 do 10 złotych. Potrzebne zatem wydarzenie na FB i próby z fundacjami. Quote
Miki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Morska napisał(a):Napisz mi tylko ile psów jest do zgarnięcia? Ja naliczyłam osiem. Ponoć jest i więcej, ale ja nigdy tylu nie widziałam. Jak się przejeżdża można znaleźć 3-4 Quote
Miki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Morska napisał(a): psy przed świętami muszą zostać zaszczepione, odrobaczone i wysmarowane mazidłem na kleszcze i pchły. Jakie to piękne marzenie! Czy może pomóc psiakom? Quote
Morska Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Bez konta udostępnionego przez fundację ani rusz, na własne nie odważę się zbierać ze względu na US. Quote
Miki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Morska napisał(a):Bez konta udostępnionego przez fundację ani rusz, na własne nie odważę się zbierać ze względu na US. No właśnie. Ja kiedyś zbierałam na swoje, ale to był jeden pies Quote
Miki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Widziałam tam 8 psów. Te na zdjęciach w pierwszym poście i taką śliczną sunię, średniej wielkości z białą końcówką ogona. Nie wiem czy wszystkie psy dadzą się złapać, ale 3 są absolutnie chętne do wsiadania do samochodu. Quote
Morska Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Konto niebawem ruszy. Potrzebuję pomocy w ułożeniu ogłoszenia na FB, Twitter itp.. Czy ktoś dobry w tej kwestii mógłby pomóc? Potrzebuję treści praktycznie na do jutra do południa. Quote
Miki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Morska napisał(a):Konto niebawem ruszy. Potrzebuję pomocy w ułożeniu ogłoszenia na FB, Twitter itp.. Czy ktoś dobry w tej kwestii mógłby pomóc? Potrzebuję treści praktycznie na do jutra do południa. No to super!!! Kto pomoże napisać fajny tekst ??? Quote
Morska Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Łączna cena za hotel dla 8-10 psów. Realna do zebrania, ale sama tego nie załątwię. Ogłoszenie już sama wykonałam. Potrzebne allegro cegiełkowe po 10-15 zł. Czy ktoś może je wykonać? Quote
Miki Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Bardzo prosimy jeśli ktoś umie i może poświęcić swój czas. Sami nie mamy co marzyć o takiej kwocie. Jak tu wybierać - ty pojedziesz do domu a ty zostaniesz na szosie? :-( Quote
Recommended Posts