Rudzia-Bianca Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Przypominam ze można podarować suniom prezent chrzcielny ;) i dostąpić zaszczytu wybrania im imion ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217366-Kolejne-chrzciny-zapraszam-)-do-11.11.2011r.-godz.-22.00[/url] Quote
tusinka22 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Przypominam ze można podarować suniom prezent chrzcielny ;) i dostąpić zaszczytu wybrania im imion ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217366-Kolejne-chrzciny-zapraszam-%29-do-11.11.2011r.-godz.-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/217366-Kolejne-chrzciny-zapraszam-)-do-11.11.2011r.-godz.-22.00[/URL][/QUOTE] zapraszamy!!! Quote
bric-a-brac Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mało ludzi na wątku. W górę, może ktoś zauważy. Quote
Plicha Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Przypominam ze można podarować suniom prezent chrzcielny ;) i dostąpić zaszczytu wybrania im imion ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217366-Kolejne-chrzciny-zapraszam-)-do-11.11.2011r.-godz.-22.00[/url][/QUOTE] Byłam :) Co można jeszcze zrobić żeby suczki nie musiały wracać do schronu? Ogłoszenia mają, prawda? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Plicha']Byłam :) Co można jeszcze zrobić żeby suczki nie musiały wracać do schronu? Ogłoszenia mają, prawda?[/QUOTE] Tak jest potwierdzam :) imię piękne Pajka :) Quote
tripti Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Pajka, a dla której? oryginalne ;) Quote
malagos Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 U na na wsi jest taki regionalista o nazwisku Pajka, stary działacz :evil_lol: cholerka, tytuł alarmujący....... Quote
beka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Chauwa nie odpowiedziała w sprawei hotelowania? czy przegapiłam? Quote
tripti Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 [quote name='beka']Chauwa nie odpowiedziała w sprawei hotelowania? czy przegapiłam?[/QUOTE] do chauwa jadą w najbliższym czasie Pixi i Dixi ... zresztą znasz. nie wiem co z nimi zrobić, teraz jeszcze kilka dni i Ciapka musi do siebie dojść po sterylce, a co potem? Quote
Plicha Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='tripti']Pajka, a dla której? oryginalne ;)[/QUOTE] Dla Łatki :) One mają aktualne ogłoszenia tak? Quote
Astaroth Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 może trzeba poprosić kogoś o dramatyczne banerki, zdjęcie budy pod schroniskiem i napis "wrócimy tam jeśli nam nie pomożesz" , to tylko taka sugestia moze ktoś ma lepszy pomysł Quote
Plicha Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Mogę zrobić suniom bannerek, coś takiego jak mam w podpisie, tylko powiedzcie jaki tekst Wam się podoba i jakiego zdjęcie użyć, tego gdzie są skulone w budce? Quote
tusinka22 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Plicha']Mogę zrobić suniom bannerek, coś takiego jak mam w podpisie, tylko powiedzcie jaki tekst Wam się podoba i jakiego zdjęcie użyć, tego gdzie są skulone w budce?[/QUOTE] myślę że to zdjęcie jest ok, są na nim takie smutne i biedne.....no i widać budę, to co napisała Astaroth będzie pasowało do tego zdjęcia. Quote
Plicha Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zrobiłam taki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216703-Dwie-suczki-mia%C5%82y-10-dni-wracaj%C4%85-do-Korabiewic..."] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/4674/sunie1.jpg[/IMG][/URL] Jak będą inne pomysły mogę zrobić inny :) Quote
Plicha Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nikt tu do suczek nie zagląda? :( Po południu postaram się porozsyłać trochę wątek. Wklejajcie sobie bannerek cioteczki, trzeba tu ściągnąć więcej osób. Quote
malvaaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja nie umiem wklejać tych banerków... Quote
Plicha Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 To bardzo proste :) Najedź myszką z przyciśniętym lewym przyciskiem na bannerek i zaznacz go, skopiuj go Ctrl + C, na górze po prawej wejdz w Ustawienia, po lewej stronie wybierz opcję Edytuj sygnaturę, do okienka z sygnaturą wklej banner Ctrl + V, i kliknij na dole Zapisz sygnaturę. I gotowe :smile: Quote
Tymonka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zdjęliśmy dzisiaj Ciapce szwy , wierciła się przeokropnie , TZ stwierdził , że jeszcze tak ciężko nigdy nie było (on jest u nas głównym zdejmowaczem szwów :D ) :D:D Dziewuchy grzeczne , nawet bardzo jak na nie :) Quote
tripti Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 no to wiercipięta :) Ania a jak myślisz tak obiektywnie, czy one nadają się do mieszkania w bloku? każda z osobna oczywiście, może próbowałaś z nimi smyczki? Quote
Tymonka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='tripti']no to wiercipięta :) Ania a jak myślisz tak obiektywnie, czy one nadają się do mieszkania w bloku? każda z osobna oczywiście, może próbowałaś z nimi smyczki?[/QUOTE] One się idealnie nadają do mieszkania , ja nawet stwierdzę ,że one mieszkały w domu , obie po sterylkach parę godzin spędziły w domu . nie nabrudziły , wyspały się w łóżku i teraz jak tylko drzwi uchylę obie się do domu pakują , na smyczy chodziła Łatka jak jeździliśmy do wet i było dobrze , jutro spróbuje je na spacer wziąć . Quote
tripti Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 gdzieś przez ten swój rok życia musiały mieszkać... a oprócz tego, że ciężarne to na samym początku przyzwoicie wyglądały nawet... dobra to te informacje mam, a teraz jeszcze jak mogę ;) to moim zdaniem nie będą miały też problemów z odnalezieniem się z większym skupisku ludzi czy psów np na ulicach w wawie? (tzn np mieszkając tam w bloku), do takich domów je zaproponowałam, więc też nie chcę narażać ludzi na jakieś niespodzianki. a właśnie gdzieś umknęła mi informacja na ile Twój wet je ocenia? ok 1 roku? Quote
Plicha Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czy to znaczy że jest jakaś szansa na domki dla suniek? Quote
Recommended Posts