Figu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Plicha']Figu 20zł na miesiąc starczy, chyba coś źle obliczyłaś :) Ja za wirusówki pół roku temu płaciłam 60zł, nie wiem jakie ceny teraz. F[/QUOTE] halo halo - planujecie zadekować ją u mnie na dłużej ?? ja jej tyle max daję, potem ma grzać dupkę we własnym domku! :) no to idę do mojego veta, cena widzę nie szokująca za bardzo - faktura ma być na kogo? Quote
tripti Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 idź gdzie Ci najwygodniej, nie sposób ganiać po mieście, żeby znaleźć trochę taniej, bo w praktyce i tak drożej wyjdzie z kosztami paliwa :) faktura nie potrzebna, prawda? chyba, że ktoś potrzebuje to dajcie znać. Anija ma wysłać te zaświadczenia - to byłaby możliwość wpięcia ich do książeczki i założenia jej, tak żeby wszystko było w jednym miejscu? Narazie żadnych zapytań o Bawarkę :( może warto zainwestować w wyróżnione gumtree? i tablicę? figu czy Twój nr tel może być również w ogłoszeniach? czy mógłby ktoś wstawić to zdjęcie od figu na wątek tak, żeby je było widać, ewentualnie przesłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Mogę je otworzyć, ale nie mogę zapisać tak jak zazwyczaj, jakiś błąd występuje, a jest fajne do ogłoszeń. A dałoby się jeszcze jakoś w "objęciach" człowieka ją cyknąć? czy stojącą na smyczce? Quote
Figu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 wyślę Ci zdjęcia na maila, porobię jeszcze trochę. W objęciach może być mnóstwo, natomiast nie gwarantuję opcji : "stojącą" - ona nie ma takiego trybu :) Quote
Tymonka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=bawi11.jpg&res=medium[/IMG] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/210/bawi22.jpg/][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/9321/bawi22.jpg[/IMG][/URL] Quote
kasiek0502 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 chciałam napisać, że poznaje tę kanapę, ale po bliższym przyjrzeniu stwierdzam, że ten fragment ludzia tez znajomo wygląda ;) Quote
obraczus87 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Alez Ona jest fajna :) Nie mam tutaj deklaracji... ale uważam, że w gumtree warto zainwestować. Quote
bric-a-brac Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Odwrócone: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/838/bawarka.jpg/][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/5919/bawarka.jpg[/IMG][/URL] Quote
Figu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dzisiaj mi się poważnie naraziła rano - skorzystała z chwili nieuwagi i wychlała moją pierwszą poranną kawę... a ja się potem dziwię, skąd ma tyle energii.. Quote
Figu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 czepiasz się czy mi się wydaje? :) mihau robił Quote
Plicha Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Figu']Dzisiaj mi się poważnie naraziła rano - skorzystała z chwili nieuwagi i wychlała moją pierwszą poranną kawę... a ja się potem dziwię, skąd ma tyle energii..[/QUOTE] Hahaha :) A z tymi pieniążkami na jedzenie chodziło mi o to że zrozumiałam że piszesz że 20zł na miesiąc Bawarce wystarczy, nie wiem czy miałaś to na myśli bo to bardzo malutko :) A sunia myślę że pójdzie do domku raz, dwa, ogłoszenia wyróżnione zróbmy, będzie jeszcze kaska z bazarku to będzie zapas. Czyli na razie mam wysłać 70zł na szczepienie + 20zł na jedzenie, tak? Czy więcej na to jedzonko? Figu nie mam Twojego konta jeszcze :) Faktura nam niepotrzebna, tylko żeby książeczkę dostała nową to się zaświadczenie o wściekliźnie też wklei. Quote
jobu33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witam , dziewczyny zbliża się marzec i komu mam przekazać 100 na Bawarkę, może fogu???? Bawarka to taki śmiejący sie piesek na tej kanapce:) Pozdrowienia dla niej i dla Figu:))) Quote
Figu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Plicha']Hahaha :) A z tymi pieniążkami na jedzenie chodziło mi o to że zrozumiałam że piszesz że 20zł na miesiąc Bawarce wystarczy, nie wiem czy miałaś to na myśli bo to bardzo malutko :) A sunia myślę że pójdzie do domku raz, dwa, ogłoszenia wyróżnione zróbmy, będzie jeszcze kaska z bazarku to będzie zapas. Czyli na razie mam wysłać 70zł na szczepienie + 20zł na jedzenie, tak? Czy więcej na to jedzonko? Figu nie mam Twojego konta jeszcze :) Faktura nam niepotrzebna, tylko żeby książeczkę dostała nową to się zaświadczenie o wściekliźnie też wklei.[/QUOTE] To ja proszę o te 70+20 . Wyliczyłam sobie z dawkowania :) że tyle mi wystarczy - pisałam wcześniej za ile kupiłam karmę (Brit light&senior - moje spaślaki to jedzą teraz), oczywiście nie ważę psom co do grama, dostają na oko ;) Quote
Plicha Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Oki, to dawaj numer konta ;) Jobu, wyślij do mnie jak zwykle, ja będę Figu przelewać za jedzonko i dodatkowe rzeczy, tak chyba będzie ok? :) Chyba że Figu chcesz zostać skarbnikiem Bawarki? :) Quote
Figu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 o nie nie nie, dziękuję za taką przyjemność ;) konto wysyłam na pw Quote
tusinka22 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 ślicznie na tych zdjęciach wygląda:) Quote
Plicha Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Konto Bawarki niedługo wzbogaci się o 220zł :) (tyle wyszło z bazarku książkowo ciuszkowego), bardzo dziękuję cioci sillann za ciuszki :) Więc suńka póki co będzie zabezpieczona finansowo, więc już tylko ogłaszać i do domku wyprawić :) Figu, nie dostałam pw od Ciebie. Quote
kasiek0502 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Figu']czepiasz się czy mi się wydaje? :) mihau robił[/QUOTE] a jak łon robił, to nie wiem, czy sunia zaśnie w tym tygodniu :) Quote
malagos Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='kasiek0502']na pewno nie po twojej kawie ;)[/QUOTE] Powinnaś pić bawarkę, nie kawę :) Quote
kasiek0502 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 to co ona pija (jak sobie sama robi) kawą można nazwać tylko przez uprzejmość ;) Quote
magdyska25 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 jeżeli mogę coś doradzić w kwestii wyróżnień to na bank tablica i gumtree bo stamtąd najwięcej ludzi się odzywa. Quote
kakadu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 kochani, przepraszam, ale podpiszcie petycje; na ukrainie przed euro 2012 bestialsko mordowane sa psy: [URL="http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html"]http://www.petycje.pl/petycja/5633/s...euro_2012.html[/URL] Quote
Figu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Bawarka jak zwykle od rana pełna energii - rozładowuje ją niestety na jednej z naszych poduszek :) wczoraj dokładnie wyciamlałą jeden róg (no maleńka dziurka się zrobiłą), myslę że dziś dopełni dziełą :) Tylko dlaczego nie chce mordować zabawek?? No i boi się rzucania jej czegokolwiek - miałą tak wcześniej, czy może rzucam nieodpowiednie rzeczy? :) Quote
Tymonka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Figu']Bawarka jak zwykle od rana pełna energii - rozładowuje ją niestety na jednej z naszych poduszek :) wczoraj dokładnie wyciamlałą jeden róg (no maleńka dziurka się zrobiłą), myslę że dziś dopełni dziełą :) Tylko dlaczego nie chce mordować zabawek?? No i boi się rzucania jej czegokolwiek - miałą tak wcześniej, czy może rzucam nieodpowiednie rzeczy? :)[/QUOTE] Bawarka się bała piłek , nie wiem czy to ma związek , ale kiedyś rzucałam piłkę Ince(inka lubi biegać za zabawką ) i ta tak ją pyskiem odbiła , że Bawarka oberwała , bardzo się wtedy przestraszyła . Quote
Recommended Posts