Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

Posted

[quote name='Plicha']Figu 20zł na miesiąc starczy, chyba coś źle obliczyłaś :)
Ja za wirusówki pół roku temu płaciłam 60zł, nie wiem jakie ceny teraz.
F[/QUOTE]

halo halo - planujecie zadekować ją u mnie na dłużej ?? ja jej tyle max daję, potem ma grzać dupkę we własnym domku! :)

no to idę do mojego veta, cena widzę nie szokująca za bardzo - faktura ma być na kogo?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

idź gdzie Ci najwygodniej, nie sposób ganiać po mieście, żeby znaleźć trochę taniej, bo w praktyce i tak drożej wyjdzie z kosztami paliwa :)
faktura nie potrzebna, prawda? chyba, że ktoś potrzebuje to dajcie znać.
Anija ma wysłać te zaświadczenia - to byłaby możliwość wpięcia ich do książeczki i założenia jej, tak żeby wszystko było w jednym miejscu?
Narazie żadnych zapytań o Bawarkę :(
może warto zainwestować w wyróżnione gumtree? i tablicę?
figu czy Twój nr tel może być również w ogłoszeniach?

czy mógłby ktoś wstawić to zdjęcie od figu na wątek tak, żeby je było widać, ewentualnie przesłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Mogę je otworzyć, ale nie mogę zapisać tak jak zazwyczaj, jakiś błąd występuje, a jest fajne do ogłoszeń.
A dałoby się jeszcze jakoś w "objęciach" człowieka ją cyknąć? czy stojącą na smyczce?

Posted

wyślę Ci zdjęcia na maila, porobię jeszcze trochę. W objęciach może być mnóstwo, natomiast nie gwarantuję opcji : "stojącą" - ona nie ma takiego trybu :)

Posted

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=bawi11.jpg&res=medium[/IMG]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/210/bawi22.jpg/][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/9321/bawi22.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dzisiaj mi się poważnie naraziła rano - skorzystała z chwili nieuwagi i wychlała moją pierwszą poranną kawę... a ja się potem dziwię, skąd ma tyle energii..

Posted

[quote name='Figu']Dzisiaj mi się poważnie naraziła rano - skorzystała z chwili nieuwagi i wychlała moją pierwszą poranną kawę... a ja się potem dziwię, skąd ma tyle energii..[/QUOTE]
Hahaha :)
A z tymi pieniążkami na jedzenie chodziło mi o to że zrozumiałam że piszesz że 20zł na miesiąc Bawarce wystarczy, nie wiem czy miałaś to na myśli bo to bardzo malutko :) A sunia myślę że pójdzie do domku raz, dwa, ogłoszenia wyróżnione zróbmy, będzie jeszcze kaska z bazarku to będzie zapas.
Czyli na razie mam wysłać 70zł na szczepienie + 20zł na jedzenie, tak? Czy więcej na to jedzonko? Figu nie mam Twojego konta jeszcze :) Faktura nam niepotrzebna, tylko żeby książeczkę dostała nową to się zaświadczenie o wściekliźnie też wklei.

Posted

Witam , dziewczyny zbliża się marzec i komu mam przekazać 100 na Bawarkę, może fogu????

Bawarka to taki śmiejący sie piesek na tej kanapce:)

Pozdrowienia dla niej i dla Figu:)))

Posted

[quote name='Plicha']Hahaha :)
A z tymi pieniążkami na jedzenie chodziło mi o to że zrozumiałam że piszesz że 20zł na miesiąc Bawarce wystarczy, nie wiem czy miałaś to na myśli bo to bardzo malutko :) A sunia myślę że pójdzie do domku raz, dwa, ogłoszenia wyróżnione zróbmy, będzie jeszcze kaska z bazarku to będzie zapas.
Czyli na razie mam wysłać 70zł na szczepienie + 20zł na jedzenie, tak? Czy więcej na to jedzonko? Figu nie mam Twojego konta jeszcze :) Faktura nam niepotrzebna, tylko żeby książeczkę dostała nową to się zaświadczenie o wściekliźnie też wklei.[/QUOTE]

To ja proszę o te 70+20 .
Wyliczyłam sobie z dawkowania :) że tyle mi wystarczy - pisałam wcześniej za ile kupiłam karmę (Brit light&senior - moje spaślaki to jedzą teraz), oczywiście nie ważę psom co do grama, dostają na oko ;)

Posted

Oki, to dawaj numer konta ;)
Jobu, wyślij do mnie jak zwykle, ja będę Figu przelewać za jedzonko i dodatkowe rzeczy, tak chyba będzie ok? :) Chyba że Figu chcesz zostać skarbnikiem Bawarki? :)

Posted

Konto Bawarki niedługo wzbogaci się o 220zł :) (tyle wyszło z bazarku książkowo ciuszkowego), bardzo dziękuję cioci sillann za ciuszki :)
Więc suńka póki co będzie zabezpieczona finansowo, więc już tylko ogłaszać i do domku wyprawić :)
Figu, nie dostałam pw od Ciebie.

Posted

kochani, przepraszam, ale podpiszcie petycje; na ukrainie przed euro 2012 bestialsko mordowane sa psy:

[URL="http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html"]http://www.petycje.pl/petycja/5633/s...euro_2012.html[/URL]

Posted

Bawarka jak zwykle od rana pełna energii - rozładowuje ją niestety na jednej z naszych poduszek :) wczoraj dokładnie wyciamlałą jeden róg (no maleńka dziurka się zrobiłą), myslę że dziś dopełni dziełą :)
Tylko dlaczego nie chce mordować zabawek?? No i boi się rzucania jej czegokolwiek - miałą tak wcześniej, czy może rzucam nieodpowiednie rzeczy? :)

Posted

[quote name='Figu']Bawarka jak zwykle od rana pełna energii - rozładowuje ją niestety na jednej z naszych poduszek :) wczoraj dokładnie wyciamlałą jeden róg (no maleńka dziurka się zrobiłą), myslę że dziś dopełni dziełą :)
Tylko dlaczego nie chce mordować zabawek?? No i boi się rzucania jej czegokolwiek - miałą tak wcześniej, czy może rzucam nieodpowiednie rzeczy? :)[/QUOTE]

Bawarka się bała piłek , nie wiem czy to ma związek , ale kiedyś rzucałam piłkę Ince(inka lubi biegać za zabawką ) i ta tak ją pyskiem odbiła , że Bawarka oberwała , bardzo się wtedy przestraszyła .