Plicha Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Super że dziewczynki na razie zabezpieczone. Quote
Plicha Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Na moje konto wpłynęła wpłata od Monigad - 50zł, bardzo dziękujemy :loveu: Stan konta: 135zł Quote
obraczus87 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Szkoda tylko ze domku nie widac :( Quote
Qeeriefire Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam ;) Zapraszam na bazarek dla Inki i Bawarki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218417-%C5%9Awi%C4%85teczne-prezenty-dla-Inki-i-Bawarki-!-do-25.12?p=18082878#post18082878[/url] Czy wpłaty będzie można kierować bezpośrednio na jakieś konto? Quote
jobu33 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witam długo mnie nie było ale byłam w tour de Pologne , taka mam prace ale oczywiście juz przekazałam 50 zł za m-c listopad i prosze traktowac to jako deklaracje stała:)do momentu aż suczki nie znajdą domku:) Quote
obraczus87 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Bardzo dziekujemy. Skarbnikiem jest Plicha. Ale Ona bedzie na dogo dopiero od poniedzialku :) Quote
Plicha Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jestem na chwilę właśnie wróciłam ze szkoły, padnięta po 12 godzinach ale żyję :) Bardzo dziękuję jobu33, jak tylko pieniążki dotrą dam znać. Collie zaraz wyślę numer konta, super że zrobiłaś bazarek :) Quote
Plicha Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Gdzie się wszyscy podzieli? :mad::mad::mad: Quote
tripti Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 [quote name='Plicha']Gdzie się wszyscy podzieli? :mad::mad::mad:[/QUOTE] dogo odmówiło posłuszeństwa, akurat trafiłaś jak już działa jako tako. Z ogłoszeń nic :( jest namiar na jedną Panią z Gniewkowa, która mogłaby przyjąć jedną sunię na dt. Odległość ok 260 km od Tomaszowa, domek jednrodzinny, dwa psy i kot. Lokalizacja w połowie drogi między Toruniem a Inowrocławiem. Quote
Plicha Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziś na moje konto wpłynęły pieniążki: 74,40zł z bazarku od cioteczki magdajedral 50zł (deklaracja za listopad) od jobu33, mamy chrzestnej naszych suniek :) Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Stan konta na dziś 260zł :) Tripti a ten domek to sprawdzony DT? Może warto by skorzystać. Jest jakaś możliwość transportu? Szkoda że dwóch nie chcą :cool3: Anja Allegro suniek aktualne jeszcze? Macie namiar na jakiś bazarek ogłoszeniowy? Myślę że warto im powtórzyć ogłoszenia na różnych portalach bo tamte już pewnie powygasały. Quote
nicolaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Collie: dzięki za bazar! :) Dziewczyny, nie chcę budzić płonnych nadziei, ale jedna pani u mnie w pracy zagadnęła mnie, ze chciałaby adoptować psa z K. "Suczkę, najlepiej 1-2 letnią, niezbyt dużą" - Inka i Bawarka chyba by pasiły nie? Chciałam tez zapytać jaki one mają charakter tzn. czy gryzą wszystko jak to szczeniaki, czy już z tego wyrosły, bo nie ukrywam, że Pani zależałoby na piesku już w miarę bez szczeniackich zapędów. Pytanie oczywiście kieruję do Anji :) Quote
Plicha Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nikolaczek z nieba spadasz :) Nie robię sobie nadziei jeszcze ale kciuki trzymam :) Suńki są takie kochane że wierzę że się spodobają :) Quote
Qeeriefire Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziękuje za podanie konta a co do bazarku o nie ma sprawy ;) I ja trzymam kciuki. Quote
Tymonka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 dziewczyny nie dałam rady zaszczepić w piątek dziewczyn , pewnie dopiero pod koniec tygodnia będę mogła .Po długiej i ciężkiej chorobie zmarł mój wujek którym się opiekowałam i na razie nie daję rady ogarnąć wszystkiego .Obiecuję ,że zajmę się tym jak najszybciej . Quote
Marysia R. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cioteczki odezwała się do mnie pani, która chciała by adpotować sunię. Szczegóły mogę ew. podać. Czy podesłać Jej Inkę i Bawarkę? Quote
nicolaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja "mojej pani" ;) pokażę jutro zdjęcia i zobaczymy. Anja: przykro mi bardzo z powodu Twojego wujka :( daj znać jak mniej więcej ogarniesz sytuację. Quote
Marysia R. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Rozumiem, że mogę pani podesłać dziewczynki? Quote
nicolaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Marysiu myślę, że możesz jak najbardziej. Jak coś pisz na priwa do [B]tripti[/B], ona jest dobrze zoerientowana w temacie. Quote
Plicha Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Anja bardzo mi przykro :( Marysiu podsyłaj dziewczynki, bardzo prosimy! Quote
tripti Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 przykro mi Aniu :( trzymaj się! natomiast dziewczyny podsyłajcie wszędzie gdzie się da, na pewno ludzie, którzy podejmą się adopcji będą z nich zadowoleni, są młode, zdrowe, pełne życia, do ułożenia po swojemu, a na dodatek ładne i małe. Quote
Tymonka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dzisiaj podjadę zaszczepić dziewczyny . One są niesamowicie sprytne , nie liczę tego , że z boksu wyłażą , żeby nie wiem jak był zabezpieczony , ale np. jak świeci słonko to włażą na dach samochodu i na nim sobie śpią bo tam cieplutko (auto czarne ) , załapały już , że jak zaczynają przeraźliwie szczekać to pańcia natychmiast przychodzi i wykorzystują to jak się da . Myślę , że super sprawdziły by się przy psich sportach . Quote
obraczus87 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Anja bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze w koncu ktoś adoptuje chociaż jedna dziewczynkę. Quote
Recommended Posts