Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam ;)
Zapraszam na bazarek dla Inki i Bawarki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218417-%C5%9Awi%C4%85teczne-prezenty-dla-Inki-i-Bawarki-!-do-25.12?p=18082878#post18082878[/url]

Czy wpłaty będzie można kierować bezpośrednio na jakieś konto?

Posted

Witam długo mnie nie było ale byłam w tour de Pologne , taka mam prace ale oczywiście juz przekazałam 50 zł za m-c listopad i prosze traktowac to jako deklaracje stała:)do momentu aż suczki nie znajdą domku:)

Posted

Jestem na chwilę właśnie wróciłam ze szkoły, padnięta po 12 godzinach ale żyję :) Bardzo dziękuję jobu33, jak tylko pieniążki dotrą dam znać. Collie zaraz wyślę numer konta, super że zrobiłaś bazarek :)

Posted

[quote name='Plicha']Gdzie się wszyscy podzieli? :mad::mad::mad:[/QUOTE]

dogo odmówiło posłuszeństwa, akurat trafiłaś jak już działa jako tako.
Z ogłoszeń nic :(

jest namiar na jedną Panią z Gniewkowa, która mogłaby przyjąć jedną sunię na dt. Odległość ok 260 km od Tomaszowa, domek jednrodzinny, dwa psy i kot. Lokalizacja w połowie drogi między Toruniem a Inowrocławiem.

Posted

Dziś na moje konto wpłynęły pieniążki:

74,40zł z bazarku od cioteczki magdajedral
50zł (deklaracja za listopad) od jobu33, mamy chrzestnej naszych suniek :)

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Stan konta na dziś 260zł :)

Tripti a ten domek to sprawdzony DT? Może warto by skorzystać. Jest jakaś możliwość transportu? Szkoda że dwóch nie chcą :cool3:
Anja Allegro suniek aktualne jeszcze?
Macie namiar na jakiś bazarek ogłoszeniowy? Myślę że warto im powtórzyć ogłoszenia na różnych portalach bo tamte już pewnie powygasały.

Posted

Collie: dzięki za bazar! :)

Dziewczyny, nie chcę budzić płonnych nadziei, ale jedna pani u mnie w pracy zagadnęła mnie, ze chciałaby adoptować psa z K. "Suczkę, najlepiej 1-2 letnią, niezbyt dużą" - Inka i Bawarka chyba by pasiły nie? Chciałam tez zapytać jaki one mają charakter tzn. czy gryzą wszystko jak to szczeniaki, czy już z tego wyrosły, bo nie ukrywam, że Pani zależałoby na piesku już w miarę bez szczeniackich zapędów. Pytanie oczywiście kieruję do Anji :)

Posted

dziewczyny nie dałam rady zaszczepić w piątek dziewczyn , pewnie dopiero pod koniec tygodnia będę mogła .Po długiej i ciężkiej chorobie zmarł mój wujek którym się opiekowałam i na razie nie daję rady ogarnąć wszystkiego .Obiecuję ,że zajmę się tym jak najszybciej .

Posted

przykro mi Aniu :( trzymaj się!

natomiast dziewczyny podsyłajcie wszędzie gdzie się da, na pewno ludzie, którzy podejmą się adopcji będą z nich zadowoleni, są młode, zdrowe, pełne życia, do ułożenia po swojemu, a na dodatek ładne i małe.

Posted

Dzisiaj podjadę zaszczepić dziewczyny . One są niesamowicie sprytne , nie liczę tego , że z boksu wyłażą , żeby nie wiem jak był zabezpieczony , ale np. jak świeci słonko to włażą na dach samochodu i na nim sobie śpią bo tam cieplutko (auto czarne ) , załapały już , że jak zaczynają przeraźliwie szczekać to pańcia natychmiast przychodzi i wykorzystują to jak się da . Myślę , że super sprawdziły by się przy psich sportach .