dzodzo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 podnosimy, dobeczku ty nie widzisz ale moze ktos cię zauwazy!!!! Quote
Owieczka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Lara napisał(a):Tak mi sie przypomnialo, ze nasz dobek to wielki znow az tak nie jest ;) Raczej taki sredniaczek w porownaniu z tymi, ktore znam :p Bosze Dobciu ... gdzie ty sie podziejesz biedaku jak ty sie psów boisz... Jeśli tylko operacja mogła mu przywrócic odrobiną wzroku byłoby cudownie ale nie każda zaćma da się zoperować niestety Ja jestem dobrej mysli i koniecznie trzeba Dobciowi dać sznase Quote
dobka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dopiero dzisiaj znalazłam ten wątek, postaram się bidulka jeszcze dzisiaj wlkeić na drugie forum dobermanów. Quote
dzodzo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 proponuję nazwac go Larys:)od Lary która mu pomaga najbardziej!!co wy na to? Quote
dobka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Levisek już jest na 2 dobermanich forach:lol: . Napisałam też o zbiórce na ewentualną operację oczek. Quote
dobka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wysłałam już info na Pv do Feli. Jak tylko dostanę jakieś wieści to zaraz wszystko pododaję i możemy zaczynać liczyć kaskę.:lol: Quote
zaba14 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 i w gore Levisku.. sliczne z Ciebie psiak...:loveu: Quote
ara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Może trzeba pomyśleć o hoteliku?:roll: Zna ktoś dobry i niedrogi? Quote
ronja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale się chłopak błyszczy... może on jednak komus zginął? Quote
ara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Lara'] Levisek wyrywal sie strasznie do mnie bo cmokalam aby patrzyl do zdjecia na mnie i dlatego taki na takiej napietej smyczy :-( :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: W niczym nie przypomina tej sieroty która nie była w stanie dojść do samochodu... :multi: :multi: :multi: Tylko co dalej?:roll: Quote
esperanza Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Nie mam pomysłu, gdzie go umieścić. Otrębusy odpadają, bo juz mamy tam 3 psy i to z wybłaganym przyjęciem, a więcej się nie zmieści. Lara, a ta Twoja znajoma, która prowadzi hotelik? Może ona by przyjeła? Najlepszy byłby normalny tymczas, tylko kto dobka weźmie? :roll: Quote
ara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Lara, przecież on już smycz napina! A kiedy po niego pojechaliśmy nawet głowy nie podniósł jak mu trzy osoby do boksu weszły... Quote
*Gajowa* Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Śledzę wątek dobcia od początku - jest piękny i chyba bardzo miły. Chciałabym mu pomóc ale naprawdę nie dam rady - w domu mam sukę tuż po drugiej bardzo poważnej operacji. Wymaga ciągłej opieki, zabiegów inna suka znów potrzebuje częstych wizyt u wetów. Mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla Leviska. Quote
dobka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nie moge skontaktować sie z Felą, a ludzie pytaja sie o nr konta do wpłat na Leviska. Prosze może Wy macie z nia kontakt tel i będziecie mogły przesłać mi wszystkie potrzebne dane do przelewów na Pv. Może uzbiera sie na hotelik. Quote
esperanza Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 dobka wpłaty można robić na konto Stowarzyszenia na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje", które założyłyśmy. adres: ul.Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka numer konta PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 Oczywiście musi być dopisek, że to na Levisa. Quote
dobka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ok. dzięki wszystkie niezbędne dane już uzupełniłam wię mam nadzieję, że ludziska zaczną wpłacać kaskę. Ja w weekend wystawię coś dla niego na bazarku. Quote
dzodzo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 śliczny chłpoak z niego i juz lepiej wyglada , duzo lepiej niz poczatkowo Quote
malagos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Lara....ja tylko powiem: kochana jesteś. I tyle :loveu: Quote
ronja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 malagos napisał(a):Lara....ja tylko powiem: kochana jesteś. I tyle :loveu: nikt lepiej by się nim nie zajął:p Quote
Ulaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wpłacam Levisowi... niewiele, ale może się chłopczykowi kochanemu przyda. Quote
Owieczka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Lara !! Dzielna dziewczyno kochana jesteś baaaardzo :loveu: Bardzo szkoda że Levisek nie będzie widział ale z jego cudownym charakterem to napewno znajdzie kochający dom :p Bardzo w To wierze i będe trzymała kciuki z całych sił !! Trzeba psiaka tylko dobrze rozreklamować :razz: mam nadzieje żę wszyscy pomogą :modla: Quote
*Gajowa* Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Levisek jest bardzo pięknym, dorodnym przedstawicielem swojej rasy - miałam okazję poznać go wczoraj w lecznicy. Szkoda, że już nie bedzie widział :shake: . Napewno doskonale będzie sobie radził na swoim terenie - oby szybko znalazł kochajacych opiekunów. Levisek poznał wczoraj moją podopieczną ONkę Arię :-o .Na początku trochę ją obwarczał ale przy drugim podejściu już było całkiem dobrze i Chyba nawet Levisek miał ochotę na amory :lol: . Quote
Recommended Posts