Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chita']:-orowerem pod auto, matko, z domu nie wychodz! u nas wialo tak dwa dni temu w nocy, tylko galezie wszedzie rano lezaly:shake:[/QUOTE]

U nas już tak wieje od kilku dni. Dzisiaj rano był spokój, wszyscy ucieszeni, że wreszcie cicho się zrobiło, a ok. 14 znowu zaczęło wiać... Teraz do tego wszystkiego leje. Nie zazdroszczę ludziom, którzy mieszkają nad samiutkim morzem...

Posted

[quote name='bira']Ta pogoda mnie chyba zabije. I to dosłownie... Wieje u nas, że głowę chce urwać, wczoraj wiatr tak mną targnął, że wleciałam z rowerem pod auto, później nie mogłm dalej ujechać, więc musiałam rower prowadzić... A dzisiaj mało nie oberwałam gałęzią, która spadała z drzewa... Jak nie przestanie wia, to chyba zacznę się bać wyhodzi z domu...[/QUOTE]
zapomniałam że w holandii wszyscy wszędzie jeżdżą rowerami :)
w taką pogodę to masakra i zawsze jest pod wiatr, prawda? :D
a w ogole jeśli to nie tajemnica, to w jakim mieście mieszkacie?

Posted

Agaga, z tymi rowerami idzie szału dostać... Albo kradną na potęgę, albo nie idzie ujechać, bo wiatr chce zabić, albo na głowę leje:roll: Ale tak najszybciej można się przemieszczać... A mieszkamy w Hadze :-)

Posted

Inga, dzięki :-) Birra zawsze była trochę flegmowata, dlatego dzieciaki zawsze mogły robić z nią wszystko.

Sabinka, dzięki :-) Bazarek widziałam :-)

Agaga, nie wklejałam, bo myślałam, że to nie ten wątek :-) Poprawię się następnym razem ;-)