bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ostatnio Birra na spacerach marudzi, idzie jak na scięcie, co widać ;-) Jedyne ożywienie następuje, kiedy widzi ew. kumpli do zabawy... Niestety zdjęć z zabaw nie zrobiłam, ponieważ moje młodsze dziecie postanowiło pogrzebać w kupie patyczkiem...:angryy::angryy: Uploaded with ImageShack.us Można ew. obszczekać kaczki... ale z daleka, żeby do nich nie biegać:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Bliższa afera z gęsią nie została sfotografowana... A po wszystkim można kimnąć na stojąco Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
chita Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 hahaha maruda pełną gębą:evil_lol: wygląda tu jakby straaaasznie narzekala:evil_lol: http://img825.imageshack.us/img825/6262/p1019080resize.jpg i te bursztynowe oczy:loveu: bira ciesz sie ze dziecie w kupach grzebie patyczkiem a nie paluszkiem :evil_lol: Quote
bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 W domu też na śpiąco... nawet robienie z niej konia nie wzbudza szczególnego zainteresowania ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nawet kotu nic się nie chce... nie ucieka porzed Bianiowymi pieszczotami:roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Niedługo od tego lenistwa będą szersze niż wyższe... Quote
bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 chita napisał(a):hahaha maruda pełną gębą:evil_lol: wygląda tu jakby straaaasznie narzekala:evil_lol: http://img825.imageshack.us/img825/6262/p1019080resize.jpg i te bursztynowe oczy:loveu: bira ciesz sie ze dziecie w kupach grzebie patyczkiem a nie paluszkiem :evil_lol: Bo Birra jest strasznie marudna i narzekająca w ostatnich dniach... Jesienne przesilenie czy co? A młoda paluszkiem nie grzebie, ale jakimś cudem przywlekła to do domu na kurtce......... Quote
chita Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 pewnie patyczek chciala wyczyscic, a kurteczka byla najblizej:evil_lol: i powtorze sie ale Twoja córcia jest sliiiiczna:loveu: ma piekne oczyska i takie iskierki w nich:diabloti:;) Quote
bira Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Chita, dzięki :-) Na tych zdjęciach trochę buzię ma obitą, po bliskim spotkaniu z podłogą... Starsza córka powiedziała, że Biania weszła na ławę, zaczęła tańczyć, nogi jej się powywijały (zaczęła chodzić kilka dni temu i jeszcze trochę wywrotna jest ;-) i pofrunęła na podłogę... Quote
bira Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Proszę o rozsyłanie UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
agaga21 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 dawno po galeriach nie biegałam a tu takie fajne foty by mnie ominęły! http://img7.imageshack.us/img7/5010/p1019147resize.jpg co za cierpliwość!:crazyeye: http://img641.imageshack.us/img641/9353/p1019162resize.jpg http://img265.imageshack.us/img265/2872/p1019161resize.jpg świetna ta seria zdjęć! http://img18.imageshack.us/img18/816/p1019178resize.jpg piękna, wspaniala, dostojna:loveu::loveu: córeczkę masz prześliczną. sama słodycz :) Quote
bira Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Agaga, dzięki :-) Inga Birre cierpliwości nauczyła, więc przy Biance jej nic już nie rusza. Na Inę potrafiła warknąć, a ta mała glizda może z nią robić wszystko. Quote
sabinka40 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witamy:lol: Ale macie piękne foteczki:crazyeye::loveu: No i coś nas łaczy:eviltong: nie myślałas o jeszcze dwóch czarnych koteckach?:eviltong: Prążki ładnie się prezętują z czarnymi koteckami:eviltong: A ta wiadomość o ludziach jedzacych psy...... Mam nadzieję że tych czubów zamkną:angryy: Quote
bira Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Witaj Sabinka :-) Myślę o jeszcze jednym kotecku i jednym piesecku, ale mój TZ na razie nie chce o tym słuchać. Ale ja poczekam aż mieszkanie zmienimy i nie będzie zmiłuj. Tym bardziej, że jego rola w opiece nad psem sprowadza się do porannego i wieczornego wyjścia na siku. Chytba, ż wyjeżdżam, to wtedy zasuwa przy zwierzakach normalnie, ale zdaża się to raz na ruski rok, bo ja zwykle wyjeżdżam z całą menażerią ;-) Quote
agaga21 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 bira napisał(a):Witaj Sabinka :-) Myślę o jeszcze jednym kotecku i jednym piesecku, myśl, myśl intensywnie :) Quote
bira Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 agaga21 napisał(a):myśl, myśl intensywnie :) Myślę, myślę, ale na razie na myśleniu się kończy... Mam nadzieję, że do max. półtora roku uda nam się mieszkanie zmienić i wtedy powiększam rodzinę :-) Quote
chita Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 bira napisał(a):Myślę, myślę, ale na razie na myśleniu się kończy... Mam nadzieję, że do max. półtora roku uda nam się mieszkanie zmienić i wtedy powiększam rodzinę :-) o to mniej wiecej jak u nas, tyle ze ja na kota chyba nie mam szans wiec intensywnie mysle o drugim psie;) Quote
bira Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Przy Birze na szczęście mogę sobie pozwolić na wszelakie zwierzątka. Ona toleruje wszystko... poza jedną parkową gęsią, z którą szarpią się przy każdej możliwej okazji. Dlatego kot też mi po głowie chodzi. Szczególnie, że moja córka suszy strasznie o kicie... Zresztą nad Honoratą to ona najintensywniej pracowała, żeby ojciec się zgodził. Ciężej tylko będzie później psa znaleźć, który stoleruje to całe towarzystwo ;-) Quote
sabinka40 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No wiesz ja też chciałam drugiego boksia, tak bardzo chciałam i .....mam jednego boksia i trzy czarne koty:eviltong: co miałam zrobić:hmmmm: przygarnełam bidulki:loveu: Boję się już marzyć o drugim boksiu, bo zaraz czwarty czarny kot się przypałęta:eviltong::evil_lol: Quote
bira Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Sabinka, może o czarnym kocie zacznij marzyć, to Ci się jakiś boksiu przypałęta ;-) Quote
sabinka40 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Że ja na to nie wpadłam:eviltong:, ale juz nas jest dużo troszkę:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 bira to będę trzymać kciuki aby Twoje marzenie o powiększeniu rodzinki się spełniło pozdrawiamy:) Quote
bira Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Oj spełnie się, spełni na pewno. Tylko musimy mieszkanie zmienić :-) Zapraszam do głosowania :-) Jest mnóstwo super zdjęć i jest w czym wybierać :-) http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pozdrawiamy serdecznie w te ciepłe popołudnie i buziaczki zasyłamy:) Quote
Recommended Posts