agaga21 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jest mój ulubiony wielkopies:loveu::loveu: słodkie te zdjęcia z honoratką w koszyczku :) Quote
bira Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 A tą panią oddam w dobre ręce... Od rana funduje atrakcje z cyklu wywalić wsztsko z półek... kiedy matka zajęta sprzątaniem całego bajzlu nie zajmuje się dzieckiem, to znudzone nicnierobieniem, wysmarowuje kupą wyjętą z własnej pieluchy niedawno umalowaną ścianę... Kiedy mamusia zmywa ufajtaną ścianę, córka czesze się w kiblu berłem... Takie jakieś gówniane upodonbania ma... Na koniec trochę błyszczyku i jest dama Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Agaga, bo one takie słodkie są ;-) Dzisiaj Birra spała centralnie na Honoraciej głowie, całym swoim cielskiem... Głowa pod psem, reszta ciała wychodziła spod Birry... Nie wiem jak ten kot to przeżył. Ale jakoś dał radę i ma się dobrze:-o Quote
chita Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 oooo to latorośl poszalała:evil_lol::-o:evil_lol: tylko kto ją wezmie po takim opisie:evil_lol: mozesz wyslac do mnie, na te oczyska nie można sie gniewac:loveu: http://img69.imageshack.us/img69/7696/p1019982resize.jpg btw Bianka ospy nie zlapala jeszcze? a to jest cos czego ja nigdy nie doswiadcze w domu:evil_lol::loveu: http://img194.imageshack.us/img194/8996/p1019965resize.jpg Quote
agaga21 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/819/p1019984resize.jpg/ hehe, dama pełną gębą! a raczej buziunią :) ile ona ma? może chciała ci dać znać, że już pora z pieluchami kończyć? ;) Quote
bira Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='chita']btw Bianka ospy nie zlapala jeszcze? Ciotka, złego licho nie bierze ;-) [quote name='chita'] a to jest cos czego ja nigdy nie doswiadcze w domu:evil_lol::loveu: http://img194.imageshack.us/img194/8996/p1019965resize.jpg Ten wzrok rozmarzony... kot w rosole z makaronkiem ;-) Ale z braku laku, trzeba sobie z kota poduszkę zrobić ;-) A oczki Bianka ma aniołka,,, dlatego wszystkich tak zmylają ;-) Quote
bira Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='agaga21']http://imageshack.us/photo/my-images/819/p1019984resize.jpg/ hehe, dama pełną gębą! a raczej buziunią :) ile ona ma? może chciała ci dać znać, że już pora z pieluchami kończyć? ;) Dama, dama, w końcu 15 miesięcy to poważny wiek, to trzeba wyglądać. Siostra jej paznokcie pomalowała, sama sobie błyszczyk zarzuciła... Na dwa latka na dyskotekę się wybierze ;-) Quote
inga.mm Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 łorany, moje dziecię takich atrakcji odchodowych nie fundowało mi. Dopiero psy mnie traktują gównianie. Quote
Kajusza Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 cześć bira :-) w końcu trafiłam do Ciebie :-) Gratuluję tak pieknych córek ... no i Biry :-) Moja siostra mieszkała kilka lat w Nl, kilka razy tam pomieszkiwałam ... i tak mnie wzięło na wspominki jak obejrzałam Twoje fotki :-) Quote
inga.mm Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 pokażę Wam pieskę, która po demontażu została źle skręcona Quote
bira Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Kajusza, witaj :-) Może jeszcze zajżysz do Holandii :-) Zapraszam :-) inga.mm napisał(a):łorany, moje dziecię takich atrakcji odchodowych nie fundowało mi. Dopiero psy mnie traktują gównianie. Moja Biania lubi gówniane zabawy. Inguśka była zdecydowanie pożądniejsza. Pewnie Ingi tak mają;) A biedny piesio chyba jakiegoś kiepskiego mechanika trafił;) że go tak nieumiejętnie poskręcał ;) Quote
agaga21 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://img3.imageshack.us/img3/3280/06012012173.jpg hihi, nieraz się zastanawiam jak te zwierzaki mogą spać w tak dziwnych pozach:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='bira']A tą panią oddam w dobre ręce... Od rana funduje atrakcje z cyklu wywalić wsztsko z półek... kiedy matka zajęta sprzątaniem całego bajzlu nie zajmuje się dzieckiem, to znudzone nicnierobieniem, wysmarowuje kupą wyjętą z własnej pieluchy niedawno umalowaną ścianę... Kiedy mamusia zmywa ufajtaną ścianę, córka czesze się w kiblu berłem... Takie jakieś gówniane upodonbania ma... Na koniec trochę błyszczyku i jest dama Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :roflt: fajna dama, super ma pomysły ciekawe skąd je bierze:razz:, może gdzies widziała:evil_lol: Mizianki dla futrzaków ślicznych:loveu: Quote
inga.mm Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :-( KLIK Quote
bira Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Jako, że to nie tylko Birrowy wątek, kilka zdjęć Honkowych ;-) Żeby się dziewczyna nie obraziła ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tak w ogóle to Birra cyba głuchnie. Żeby wyjść na spacer, muszę podejść do koleżanki, dotknąć ją i powiedzieć, że wychodzimy, bo jak wołam z przedpokoju to nie ma szans, bo nie usłyszy... To samo z jedzeniem, muszę się czasami nieźle nawołać, żeby gwiazda podeszła. Starzeje się to moje szczęście... i wcale nie jest to fajne. Od śmierci Amby tak się posunęła, że poznać jej nie można... Quote
inga.mm Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 kotlecik - mniam, mniam. Powinnaś wynajmowac ja do filmów z czarownicami. Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 http://img534.imageshack.us/img534/7356/p1010025resize.jpg piękne ma te oczyska [quote name='bira'] A tak w ogóle to Birra cyba głuchnie. Żeby wyjść na spacer, muszę podejść do koleżanki, dotknąć ją i powiedzieć, że wychodzimy, bo jak wołam z przedpokoju to nie ma szans, bo nie usłyszy... To samo z jedzeniem, muszę się czasami nieźle nawołać, żeby gwiazda podeszła. Starzeje się to moje szczęście... i wcale nie jest to fajne. Od śmierci Amby tak się posunęła, że poznać jej nie można...nic mi nie mów, to przerażające że te nasze zwierzaki mają tylko te kilka/kilkanaście lat do przeżycia :( ja mam wrażenie, że etna się starzeje...nie mam pojęcia ile może mieć lat, zęby ma zdarte mocno ale nie wiem czy to od wieku czy wyczynów. liczę na to, że po prostu pogoda daje jej sie we znaki i na wiosnę wróci do formy. teraz chyba ją bolą te połamane kości i większość doby przesypia albo leży po prostu. a birka może nie ma ochoty wychodzić i udaje że nie słyszy, hmmm? :) Quote
inga.mm Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Mój dożywotniak Fido (pudelek) bardzo podupadł na zdrowiu i słuchu po operacji sprzed roku. Quote
bira Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Inga, Honka to jest czarownica ;-) Małe, podłe, czarne coś ;-) Agaga, ja nie chcę myśleć, że Birry może z nami nie być. Mam wrażenie, że posuwa się do przodu z dnia na dzień. Ta głuchota na pewno nie jest udawana, bo nawet dzisiaj nie słyszała, jak Inga nad nią stała z kiełbaską i mówiła do niej, żeby wzięła... dopiero jak ją ruszyła, to babcia się ocknęła... Ostatnio nie chciała jeść, dwa dni strajku urządziła, ale od wczoraj nadrabia straty... Nie wiem co będzie za parę miesięcy. Muszę z nią do weta na szczepienie iść i niech ją przebadają... Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 mam nadzieję że to tylko przejściowe jakieś osłabienie i na wiosnę wszystko wróci do normy Quote
bira Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 I u Was też... musi wrócić do normy. W końcu one nie takie babcie są ;-) Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='bira']I u Was też... musi wrócić do normy. W końcu one nie takie babcie są ;-)[/QUOTE]jasne. będzie dobrze i u was i u nas :) podejrzewam, że etna by odżyła gdybym jej zawiesiła w ogródku oponę ale szkoda mi jej i tak fatalnych zębów więc bidula się nudzi i może stąd taka przygaszona. Quote
bira Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Mi też wydaje się, że Birra z nudów ramoleje ;-) Jak była Amba to szalały jak pijane zające, biegały podgryzały się, a teraz... koleżanki nie ma, to nie ma z kim wariować... A Honka to koleżanka do przytulania a nie do szaleństw ;-) Quote
Recommended Posts