bira Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='agaga21']kurcze, biani to prawdziwy, porządny i gruntowny przegląd by się przydał![/QUOTE] Właśnie dlatego idę z Sebanem, bo mnie chyba traktują już jak histeryczkę i mnie ignorują... Chcemy wymusić jakieś skierowanie na badania. Jak nic nie wskóramy, to w święta w PL będziemy się po lekarzach szwędać... Quote
Patisa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Witam po raz pierwszy. :) Jak pchły? Moja Sara miała kiedys inwazję, o dziwo ( tzn ja sie zdziwilam ) po założeniu obroży Bayera pchły zaczely od razu z niej spadać, zdechłe. Założył jej ją wet, zanim dojechalismy do domu była czysta, a na siedzeniu pełno martwego robactwa... :razz: Quote
Patisa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 I jeszcze jedno _ CUDNE ZDJĘCIE! :loveu: Quote
bira Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Patisa']Witam po raz pierwszy. :) Jak pchły? Moja Sara miała kiedys inwazję, o dziwo ( tzn ja sie zdziwilam ) po założeniu obroży Bayera pchły zaczely od razu z niej spadać, zdechłe. Założył jej ją wet, zanim dojechalismy do domu była czysta, a na siedzeniu pełno martwego robactwa... :razz: Witam w naszych skromnych progach :-) Na razie nie widze nowych pchel. mam nadzieje, ze spacyfikowaly. Birra sie drapie, ale to chyba te ukaszenia ja jeszcze swedza... Mam nadziejw, ze w koncu dotrze paczka z Pl... [quote name='Patisa']I jeszcze jedno _ CUDNE ZDJĘCIE! :loveu: Dziekuje :-) Nam sie szykuje imprezka ;-) Czeska konczy dzisiaj dwa latka :-) juztro mamy gosci ;-) Z okazji urodzin rozwalila mi laptopa i jest od dzisiaj martwy :-( Nie wiem jak ona to zrobila... Pogoda kiepska, ale dajemy rade. Oczywiscie do lekarza nie poszlismy, bo pani asystentka zapomniala, ze przychodnia w piatki jest zamknieta i wczoraj zadzwonila nas o tym poinformowac. W pon. chyba tam pojde i sie lancuchem do krzesla przykuje... Quote
chita Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Dwa latka?:) wooow, wszyyystkiego rozowego:evil_lol: i naj najlepszego:loveu::multi::loveu: Quote
bira Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='chita']Dwa latka?:) wooow, wszyyystkiego rozowego:evil_lol: i naj najlepszego:loveu::multi::loveu:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Sto latek :)[/QUOTE] Dziekuje w imieniu wampira ;-) Quote
agaga21 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 na fb już pisałam, napiszę i tu :) 100 lat i zdrówka dla małego diablątka:loveu: byłyście u lekarza? Quote
phase Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dopiero co wpadłam na dogo, ale i ode mnie wszystkiego tylko NAJ, NAJ, NAJ ! :) Quote
Alicja Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Gwiazda urodzinowa ;) zdrówka małej życzę przede wszystkim :) Quote
inga.mm Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 dziewczyny - Mamuśki. zobaczcie na bazarku b-b jakie cuda dla dzieciów można znaleźć [h=1]Ciuchy, apaszki, obróżki i różne misz maszy. DO 12.10.[/h] Quote
bira Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Dziekujemy bardzo za zyczenia :-) Przekazalam kolezance ;-) Agata, do lekarza w koncu dzisiaj dotarlismy. . Tym razem stwierdxil, ze to egzema. Dostalismy smarowidla i zobaczymy. To na brzuchu ma sie kuedys w czasie wciagnac... Quote
inga.mm Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 jak to - egzema? skąd nabyta? to świństwo, wbrew pozorom, nie tak łatwo się zagnieżdża Quote
bira Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='inga.mm']jak to - egzema? skąd nabyta? to świństwo, wbrew pozorom, nie tak łatwo się zagnieżdża[/QUOTE] Nie mam pojecia. Uwazam, ze to teoria wyssanavz palca. To na policzku zrobilo jej sie po tym jak posmarowala sie moim fluidem. Widzialam jak to sie robi, bo to byly sekundy. Lekarz stwierdzul, ze ta egzema jest od sliny, ze jak Biana spi na boku to ta slina jej plynie i stad to na poliku... wiec czemu nie ma na drugim? Poza tym to sie poszerza i czerwienieje po niektorych pokarmach... w grudniu bede w pl to pojde do dermatologa Quote
inga.mm Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 podeślij mi zdjęcia tego świństwa. Tylko wyraźne. Może pokojarzę, aczkolwiek z dermatologią nie mam zbyt wiele do czynienia. Najciekawszym moim sukcesem było zdiagnozowanie przez telefon choroby autoimmuno. Trafiłam!!!! Quote
bira Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Magda, mam fotki. Ale moj komputer padl dzieki Bianie i musze u Sebana poinstalowac programy i wstawie :-) Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Już kiedyś pisałam, że masz małą informatyczkę w domu :D Quote
bira Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 A teraz dodatkowo zabswila sie w zoologa i sprawdzila czy laptop pofrunie... Quote
inga.mm Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 dziecię, zaiste - pomysłowe. Może powinna nazywac się Lucynka ... od Lucyferka? Quote
bira Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Zebys wiedziala ;-) Diable male mi pod dachem rosnie ;-) Teraz chowam juz wszystko, bo np. wczoraj powrzucala do wc-tu wszystkie piloty... jej wyobraznia nie ma granic... zreszta siostrzyczka rozum ma podobny ;-) Wczoraj pociela nozyczkami nowa sukienke, ktora miala zaledwie kilka godzin... w srode jej kupilam... stwierdzila, ze chciala zrobic stroj na halloween ;-) Rece mi opadly... Quote
Recommended Posts