Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Jakie piekne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

psy i dzieci to co kocham najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img18.imageshack.us/img18/5505/53943020.jpg Benio jest przesłodziasty ! :loveu:

Dzięki :-) Benio jest faktycznie przecudny :-) I taki mięciutki w dotyku :-) Boski kosmita :-)

Przedszkole Z ciocią Izą

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Tak przy okazji :-) Byłam dzisiaj z Birrą na szczepieniu i przy okazji zrobiłam jej przegląd techniczny u moich wetów. Potwierdzili, że te guzki nie są niebezpieczne, wszystko jest z Birrą ok, poza wagą... dziewczyna dobiła 50 kg...........:shake: Ma jakies 3-4 kg za dużo... mam ją odchudzać ze względu na jej stawy... jesssu, będzie ciężko...

Posted

[quote name='agaga21']kasiu, zdjęcia z egiptu były cudne ale te z faustynowa biją je na głowę! ile cudnych morduszek z wami było!!!:loveu::loveu: piękne wakacje, po prostu piękne!

Piękne, to prawda :-) Moja Inga była zachwycona, o mnie nie mówiąc, bo ja kocham te nasze klimaty. Psiaków mieliśmy pięć, kiedyś jeździliśmy wielką gromadą, ale towarzystwo się wykruszyło, trochę psów odeszło... Teraz zbieramy ekipę na sylwestra i będziemy szukać jakiegoś fajnego, urokliwego miejsca :-)

[quote name='Alicja']obłędna fotka :)
http://img525.imageshack.us/img525/1218/98915950.jpg

bardzo urokliwe miejsce znalazłaś ...takie jak lubię :) zresztą widziałas u mnie ...podobnie :)
Koleżanka znalazła. Ona ma talent do znajdywania takich perełek. Miejsce boskie, zero ludzi, las dookoła i jeziorko 15 minut spacerkiem... żyć nie umierać.
Niestety w sąsiedztwie psy o których pisałam wcześniej... dwa na łańcuchu... jeden przy jakiejś beczce a drugi przy stodole... bez wody ani jedzenia... masakra...

Posted

bira napisał(a):

Koleżanka znalazła. Ona ma talent do znajdywania takich perełek. Miejsce boskie, zero ludzi, las dookoła i jeziorko 15 minut spacerkiem... żyć nie umierać.
Niestety w sąsiedztwie psy o których pisałam wcześniej... dwa na łańcuchu... jeden przy jakiejś beczce a drugi przy stodole... bez wody ani jedzenia... masakra...

to jednak u nas w tej materii lepiej , u naszych ,,gospodarzy,, kury dożywają starości , nikt ich nie zabija , sunia Zorka ma 12 lat , jest po sterylce , ząbeczki ma takie bialutkie i zdrowe ze niejeden młodszy pies mógłby pozazdrościć , Edzia , kotka też pod sterylce , piękna błyszcząca ...widać miłość i opiekę . Nieopodal w domu pracownika leśnego psiak , wspaniale usłuchany , zadbany , taki mix niufka , 3 koty leżące ciągle na ławce , z osady przychodził też burek w obroży z adresówką . Wszystkie zwierzaki odkarmione . Może przez toze to ludzie związani z lasem i dlatego ta miłość do zwierząt ??

Posted

kasia, ty nas tymi wakacyjnymi fotami zagadałaś a nie napisałaś jak tam ustalenia z mężem w sprawie psa!!!!
zobacz, ten maluszek chyba by do was pasował, co?:cool3::cool3:

niuniuś jeszcze siusia jak dziewczynka :) ma 3 miesiące