Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak obiecałam tak zapisałam.
Wizyta okulistyczna na godzinę 11:15 w czwartek 24.11.
USG w godzinach od 10-13 bez zapisów, lalka może być w tych godzinach i przyjmie ją doktor, data ta sama.

To teraz kwestia transportu pozostaje. Kto chętny?

Posted

doddy napisał(a):
Jak obiecałam tak zapisałam.
USG w godzinach od 10-13 bez zapisów, lalka może być w tych godzinach i przyjmie ją doktor, data ta sama.

O Bogini, dziękuję! :Rose:
Proszę, proszę, niech się uda ten wyjazd!!! :-(

Posted

[quote name='doddy']Jak obiecałam tak zapisałam.

Kasia - a rtg porządne tez by zrobili? transport i opiekunów kminię...prawdopodobnie pojedzie Agnieszka24 z małą...dzisiaj Pandzię bolala łapka...dla odmiany prawa przednia...cóż:( starość...

Pandzia musiala być super mamą....kocha wszystkie szczeniorki - pieski, suczki, bez wyjątku...

zdjęcia Pandzi z koleżanką:)

tu przyniosła resztki pileczki dla małej...ale mała nie była zainteresowana zabawą z pandzią:):)

dzisiaj oczko Pandzi wyglądało bardzo dobrze - na ile to mozliwe...

Posted

baster i lusi napisał(a):
i ja tez nie widzę:placz:
obiecałam grosik suni , kto zbiera kasę?poprosze nr konta

zmieniłam te zdjęcia...widać?

nr konta podałam troszkę wyżej

Posted

to jeszcze prawdopodobnie będzie ok. 200 zł z bazarkow:) ,Karolina będzie w poniedzialek to ja zapytam ile dolozy;)

wstępnie w czwartek jedzie Agnieszka24 z kierowcą:) zamieni sobie dyżur z innym opiekunem i pojedzie z Pandzią:)

Kasia - to ile tak pi razy drzwi potrzeba? bo trzeba się jakos zebrac do kupy...

Posted

Poznalam dzis gadzine. Dama lezala na fotelu i tylko patrzyla. Przyznam ze nieco respektu mialam, bo ten wzrok taki nieprzenikniony:) Ale podobno dobrym objawem bylo to ze na mnie nie warczala:) Fajniusia jest, chyba ladniejsza jeszcze niz na zdjeciach, choc przyznam ze to nie moj ulubiony typ urody:)

Posted

doddy napisał(a):
Oj nie wiem :( Gagarina to jedna z najdroższych lecznic niestety :(

Wizyta okulistyczna na godzinę 11:15 w czwartek 24.11. - cena mniej więcej 30 - 60 - tak?
USG w godzinach od 10-13 bez zapisów - cena ok.110 zł
rtg - ?

coś jeszcze? bo moze coś pominęłam...trzeba jakoś podsumować ile nam potrzeba choć na diagnostykę...bo operaji kosztów nie poznamy pewnie przed - o ile będzie potrzebna operacja...

Posted

divia_gg napisał(a):
Fajniusia jest, chyba ladniejsza jeszcze niz na zdjeciach, choc przyznam ze to nie moj ulubiony typ urody:)

oj, bo jak ci dołoże to!;):) Gosia - to ile ma Pandzia w spadku po Lizuni? bo zbieramy do qpy jej posag:(

Posted

[FONT=Garamond]andzia to Ty jeszcze nie wiesz, ze ja jestem fanka parówek. "Rasa" moja naukochansza, a dla malo wtajemniczonych przywolam najlepsza definicje[/FONT][FONT=Garamond]PARÓWY:[/FONT][FONT=Garamond]
[/FONT] [FONT=Garamond]KRZYŻÓWKA WAŁKA NA TAPCZAN Z KROKODYLEM W WERSJI NA SŁODKO :loveu: No wiec Pandorka nijak sie nie wpisuje w definicje;)

Co do spadku to jest 220 zł. Na jakie konto przelac?
[/FONT]

Posted

majqa napisał(a):
No właśnie miałam zapytać, ile mamy (czyli jakie braki)...

czyli mamy: 90 zł Tana (jest juz na koncie)
220 z bazarków Divii
200 dołożę ja
100 myślę, że doloży min. Karolina

czyli razem by było: 610 zł...moze starczy na diagnostykę...bo jak nie będzie dt to i operacji nie będzie...