andzia69 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 doddy napisał(a):Ja się obawiam patrząc na oko, że tam nie tylko problemem jest zespół suchego oka :( Ty już nie kracz...ona juz ma wystarczająco chorób:(:( a mnie już ręce opadają...wykończą mnie te moje i nie moje psiaki:(...na razie to i tak nic nie zdzialamy, bo nie ma zaplecza w postaci dt:( Quote
sasha Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 w sumie(tak myślę)bez diagnozy okulisty można sobie gdybać co jej jeszcze na to oczko potrzebne... Quote
doddy Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Andzia, a może nie warto czekać z tym USG i okulistą... przy okazji by się sprawdziło DT który się zgłosił w Wawie. Wiem, że DT palcem na wodzie pisane, ale jak będzie to już warto sprawdzić. Martwię, że jak będzie się z okiem czekać to będzie jeszcze tragiczniej. Widać pogorszenie na samych zdjęciach. Quote
majqa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 doddy napisał(a):Andzia, a może nie warto czekać z tym USG i okulistą... przy okazji by się sprawdziło DT który się zgłosił w Wawie. Wiem, że DT palcem na wodzie pisane, ale jak będzie to już warto sprawdzić. Martwię, że jak będzie się z okiem czekać to będzie jeszcze tragiczniej. Widać pogorszenie na samych zdjęciach. Plizzz, kujcie to żelazo jeśli jest jakieś światełko w tunelu. Niestety Andziu, ja myślę jak i Doddy..., w tym i kwestii oczka, bo suche, suchym ale z Twojego opisu wynika, że coś jeszcze może być na rzeczy. Quote
andzia69 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 a jak ten dt sie nie sprawdzi? i będzie trzeba ją zabierać? to co?:( wiesz jak bym chciała, żeby znalazła dt/ds...boshe...sama nie wiem:( p. karolina też dołoży parę groszy do diagnostyki/operacji...myślę, że ze 200 to na pewno...ja oczywiście też, bo inaczej bym nie spała po nocach...no ale co będzie gdyby cos poszlo nie tak? kto ją przetrzyma choć parę dni, żeby ją zdiagnozować, ew. zoperować i ...przywieźc do schronu? Quote
majqa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Andziu ale... rozważasz, jeśli nic się nie wyklaruje uśpienie. Co masz więc do stracenia? Na ten moment nie klaruje się nic innego to raz. Dwa, czas biegnie i w sytuacji tej suni, w tym głównie zdrowia, jest jej wrogiem. Uda się to będziesz spać spokojnie, nie uda się wróci po diagnostyce skąd przyjechała i... sama wiesz ale będziesz spała może nie spokojnie ale spokojniej, że czegoś nie przegapiłaś, choćby promila szansy, by jej pomóc. Quote
doddy Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ja jestem za tym, aby nawet wziąć ja tylko na diagnostykę do weta, nawet na 1 dzień. Ale to już proponowałam. Szkoda suni, że się męczy jak istnieje możliwość chociażby pojechania z nią do weta. 1 dzień w Wawie i jest szansa na jakieś ustalenie podstawowych informacji. Quote
andzia69 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 doddy napisał(a):Ja jestem za tym, aby nawet wziąć ja tylko na diagnostykę do weta, nawet na 1 dzień. Ale to już proponowałam. Szkoda suni, że się męczy jak istnieje możliwość chociażby pojechania z nią do weta. 1 dzień w Wawie i jest szansa na jakieś ustalenie podstawowych informacji. ok.... myśl...bo ja mam cos nie tak z mysleniem:( jak wymyślisz na kiedy...daj znać...w czwartek jestem nieobecna duchem i ciałem...a potem to nie wiem:( Quote
majqa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 andzia69 napisał(a):(...) a ja w czwartek na 9 muszę być w Lublinie:( ze Zgredziem:placz: i na razie razem z tz pilnujemy zgredka, żeby znowu się nie zaczął dusić...ech, życie:-( 3mam kciuki za Zgredzia. :glaszcze: Quote
ewab Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Myśl Doddy, gdy to musiał być czwartek, to będziemy szukać innego kierowcy/opiekuna. Quote
majqa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzień dobry! :-) Dźwigaj się Pandziu po pomoc! Quote
doddy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Będę musiała podzwonić po lecznicach aby dobrać wspólny termin. Wieczorkiem się tym zajmę. Quote
tana Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Witam :) Mam do podarowania [SIZE="3"]90zł, które zostało nam po naszym tymczasowiczu Faworku z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/203040-Starszy-ślepy-FAWOR-odnalazł-swoich-kochających-ludzi!-Już-w-DS-w-Poznaniu-) Faworek kilka dni temu pojechał do swojego stałego domku :) Poproszę o nr konta na PW:) Quote
majqa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Buziole Anusiu, dziękuję za przychylenie się do mojej prośby. :loveu: Dziewczyny, podajcie proszę Tanie konto do wpłaty na Pandzię. :lol: Quote
doddy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzisiaj nie dałam rady dzwonić do wetów. Dopiero weszłam do domu. Jutro na 100% się tym zajmę. Czy ze strony dziewczyn z Kielc możemy liczyć na jakąś pomoc w transporcie? Czy mamy i transportu szukać? Quote
andzia69 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 bardzo dziękuję za wsparcie:loveu: dzisiaj płytki się pokazaly z lepszej strony:p 611! a było 970! norma do 580 z tego co pamiętam:multi: Pandzia dzisiaj bawiła się kosteczką sprasowaną - podrzucała sobie do góry:evil_lol: chyba dobrze się czuje:loveu: co do transportu - będziemy kombinować;) co do nr konta - wydaje mi się, że na razie na konto STOZu, bo na razie oficjalnie jest pod jego opieką:p Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak” ul. Św. Leonarda 1/4 25-311 Kielce PL 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861 SWIFT: PKOPPLPW Quote
majqa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 OK, na wszelki wypadek podam Ani na PW. Edit: A poza tym cieszę się, że jest lepiej. Kombinujcie dalej Dziewczyny, by jak najszybciej pomóc jej dalej. Quote
tana Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Kaska poleciała :) Jeśli będzie to możliwe to poproszę o potwierzdenie czy doszła ;) Quote
majqa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 tana napisał(a):Kaska poleciała :) Jeśli będzie to możliwe to poproszę o potwierzdenie czy doszła ;) Na pewno możliwe, cierpliwie poczekamy na potwierdzenie. Cudnie Dobry Duszku, dziękuję. :-) Quote
andzia69 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 tana napisał(a):Kaska poleciała :) Jeśli będzie to możliwe to poproszę o potwierzdenie czy doszła ;) bardzo dziękuję!:) jak tylko dojdzie to mam nadzieję, że szybko dostanę potwierdzenie - a z jakim dopiskiem? Quote
majqa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pewno będzie, bo tak prosiłam: Pandzia i nick. Quote
Recommended Posts