doddy Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja to przestaje tu wchodzić, bo ona robi miny jak Mambo. Quote
andzia69 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 doddy napisał(a):Ja to przestaje tu wchodzić, bo ona robi miny jak Mambo. ech:( ja teraz tylko patrzę, które następne:(:( Zgredzior? Mania?...moj mąż to shizy już dostaje jak zgredek nie tak spojrzy, oddycha itd...a już jak się dowiedział o Mambusi, to przewrażliwiony na maxa!...a ja jeszcze nie dość, ze o swoje się martwię...to i o nie swoje:( wyląduje w wariatkowie niedługo... Quote
ewab Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='andzia69'] Psa pod 220 podłączyłaś? Quote
savahna Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ewab napisał(a):Psa pod 220 podłączyłaś? ....:lol: Nie zauważyłam...niezłe zdjęcie.....;) Quote
andzia69 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='ewab']Psa pod 220 podłączyłaś? no przecież musi być naładowana bojowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz przedstawiam nakolankową Pandzię:diabloti: aaa...kolanka są opiekuna, który się jej bał i na którego wczesniej parę razy warknęła:diabloti: ale opiekun wsadził sobie swoj strach w buty i tak wyglądają razem:p Pandzia bardzo lubi pileczki - małe, duże, byle byłyby okrągle:lol: lubi też konary - no ale już nie robilam fotek:razz: ps. Panda do zabrania razem fotelem:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To może potrzebne ogłoszenia typu : Super fotel za 1 zł - Panda gratis :) Quote
doddy Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Moja ulubienica wojuje Wami :) Jutro ją ponownie ogłoszę bo pewnie spadły już jej ogłoszenia. Hodowla Gang Staff niestety się ze mną nie skontaktowała już wiecej, wiec straciłam nadzieję że los Pandorki ich obchodzi. :( Quote
andzia69 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 tylko mnie kochaj..... Sunia ma od dzisiaj zakrapiane oczka żelem - nie kroplami - działa dłużej i rzadziej trzeba kropić(2 x dz.). Żel nazywa się Visine...czy cuś takiego. Dzisiaj wzięła też ostatek galastopu na mleko. Codziennie dostaje też Arthro...coś(1 tab. dz). Quote
andzia69 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 doddy napisał(a):Moja ulubienica wojuje Wami :) Jutro ją ponownie ogłoszę bo pewnie spadły już jej ogłoszenia. Hodowla Gang Staff niestety się ze mną nie skontaktowała już wiecej, wiec straciłam nadzieję że los Pandorki ich obchodzi. :( oglaszaj...bo ostatnio na mnie nakrzyczano, ze takiego potwora w biurze trzymam:( a co będzie gdy...i tu sobie dopowiedzcie... Quote
bira Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Piękna jest. Podczytywałam wątek wcześniej, ale jakoś go zgubiłam... Myślałam, że hodowczynię ruszyło i zabrała psa... Szkoda babci... Quote
doddy Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Z początku miała ją zabrać, a potem zapał minął i się wykręcała... i cisza zapadła... Quote
doddy Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Pandzia została wysterylizowana w schronisku bo miała początki ropomacicza. Quote
savahna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Dzięki. Tak mam ,że ciągle czegoś nie doczytam.....:oops: Quote
ewab Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='savahna']Dzięki. Tak mam ,że ciągle czegoś nie doczytam.....:oops: Nie doczytałaś bo to nie na tym wątku. Andzia69 przydałaby się "metryczka" w pierwszym poście. [quote name='andzia69'] To zdjęcie jest cudne. [quote name='andzia69']oglaszaj...bo ostatnio na mnie nakrzyczano, ze takiego potwora w biurze trzymam:( a co będzie gdy...i tu sobie dopowiedzcie... No wiesz jak klient wchodzi i psica go chce "zjeść" to może mieć stresa. A przeca gdzie go przyjąć jak nie w biurze. Wypadałoby na czas przyjmowania petentów emigrować gdzieś z suczyną:(. Quote
bira Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 doddy napisał(a):Z początku miała ją zabrać, a potem zapał minął i się wykręcała... i cisza zapadła... Właśnie dlatego myślałam, że może ją sumienie ruszyło i jednak Pandę zabrała... No ale cóż... Quote
andzia69 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Pandzia uwielbia piłeczki - wszelakich rozmiarów:) ile sie da zmieścić i zebrać to jej!:) nawet śpiąc na fotelu nie wypuściła ich z pysia:) mam nadzieję, ze ona tak nie odejdzie jak Gaja:( Quote
bira Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 andzia69 napisał(a):mam nadzieję, ze ona tak nie odejdzie jak Gaja:( Nie może. Musi znaleźć swojego człowieka. Quote
andzia69 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 doddy napisał(a):Ona musi być niezłą aparatką. :) ona chyba nadrabia to, czego jej brakowało w dotychczasowym życiu:( badyle też znosi - ostatnio przyniosla takiego, z którym nie mogla się zmieścić przez drzwi:) Quote
ewab Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Pandzia prawie jak żaba z wolami:). Pandzia nie odejdzie, ona nie wpada w deprechę, a przeciwnie rozkwita. Quote
doddy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ona mi strasznie Mambę przypomina w swoich minach ;( Quote
Recommended Posts