Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Ja to przestaje tu wchodzić, bo ona robi miny jak Mambo.

ech:( ja teraz tylko patrzę, które następne:(:( Zgredzior? Mania?...moj mąż to shizy już dostaje jak zgredek nie tak spojrzy, oddycha itd...a już jak się dowiedział o Mambusi, to przewrażliwiony na maxa!...a ja jeszcze nie dość, ze o swoje się martwię...to i o nie swoje:( wyląduje w wariatkowie niedługo...

Posted

[quote name='ewab']Psa pod 220 podłączyłaś?

no przecież musi być naładowana bojowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a teraz przedstawiam nakolankową Pandzię:diabloti:

aaa...kolanka są opiekuna, który się jej bał i na którego wczesniej parę razy warknęła:diabloti: ale opiekun wsadził sobie swoj strach w buty i tak wyglądają razem:p

Pandzia bardzo lubi pileczki - małe, duże, byle byłyby okrągle:lol: lubi też konary - no ale już nie robilam fotek:razz:

ps. Panda do zabrania razem fotelem:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Moja ulubienica wojuje Wami :) Jutro ją ponownie ogłoszę bo pewnie spadły już jej ogłoszenia.
Hodowla Gang Staff niestety się ze mną nie skontaktowała już wiecej, wiec straciłam nadzieję że los Pandorki ich obchodzi. :(

Posted

tylko mnie kochaj.....

Sunia ma od dzisiaj zakrapiane oczka żelem - nie kroplami - działa dłużej i rzadziej trzeba kropić(2 x dz.). Żel nazywa się Visine...czy cuś takiego. Dzisiaj wzięła też ostatek galastopu na mleko. Codziennie dostaje też Arthro...coś(1 tab. dz).

Posted

doddy napisał(a):
Moja ulubienica wojuje Wami :) Jutro ją ponownie ogłoszę bo pewnie spadły już jej ogłoszenia.
Hodowla Gang Staff niestety się ze mną nie skontaktowała już wiecej, wiec straciłam nadzieję że los Pandorki ich obchodzi. :(

oglaszaj...bo ostatnio na mnie nakrzyczano, ze takiego potwora w biurze trzymam:( a co będzie gdy...i tu sobie dopowiedzcie...

Posted

Piękna jest. Podczytywałam wątek wcześniej, ale jakoś go zgubiłam... Myślałam, że hodowczynię ruszyło i zabrała psa... Szkoda babci...

Posted

[quote name='savahna']Dzięki. Tak mam ,że ciągle czegoś nie doczytam.....:oops:

Nie doczytałaś bo to nie na tym wątku. Andzia69 przydałaby się "metryczka" w pierwszym poście.

[quote name='andzia69']

To zdjęcie jest cudne.

[quote name='andzia69']oglaszaj...bo ostatnio na mnie nakrzyczano, ze takiego potwora w biurze trzymam:( a co będzie gdy...i tu sobie dopowiedzcie...

No wiesz jak klient wchodzi i psica go chce "zjeść" to może mieć stresa. A przeca gdzie go przyjąć jak nie w biurze. Wypadałoby na czas przyjmowania petentów emigrować gdzieś z suczyną:(.

Posted

doddy napisał(a):
Z początku miała ją zabrać, a potem zapał minął i się wykręcała... i cisza zapadła...

Właśnie dlatego myślałam, że może ją sumienie ruszyło i jednak Pandę zabrała... No ale cóż...

Posted

Pandzia uwielbia piłeczki - wszelakich rozmiarów:) ile sie da zmieścić i zebrać to jej!:)

nawet śpiąc na fotelu nie wypuściła ich z pysia:)

mam nadzieję, ze ona tak nie odejdzie jak Gaja:(

Posted

doddy napisał(a):
Ona musi być niezłą aparatką. :)

ona chyba nadrabia to, czego jej brakowało w dotychczasowym życiu:( badyle też znosi - ostatnio przyniosla takiego, z którym nie mogla się zmieścić przez drzwi:)