Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonily dzisiaj 3 panie. 2 z Lublina 1 z Milejowa, ma suczke boxerke. Jedna z pan z Lublina byla dzisiaj ze mna u BONO. Jutro ma przyjechac z mezem. Pani z Milejowa ma jutro dzwonic, zeby sie umowic. Boxerka niby wysteryzlizowana ?!

Posted

Wlasnie wrocilam z Kliniki, Panstwo byli prze demna, pani strasznie chce BONO, natomiast pan nie . Chce zeby pani odpoczela troche po stracie swojego Pupila. Ale ponoc po spacerku Pan wrocil usmiechniety. Czekam na telefon, skoro nie zadzwonila zaraz po wysjciu od Bono tz, ze rozmowy trwaja. Dzisiaj jeszcze ( w kazdej chwili moze dzwonic) bede miala odpowiedz. Jutro w razie czego kolejne spotkanie z druga pania!
Katowice nie odezwaly sie do mnie!

Posted

Maz pani nadal przeciwny, ale pani sie nie poddaje. Poniewaz maja jeszcze jednego psa 14 lat (maly), jutro przed poludniem spotkanie pieskow. Dzis nie chciala juz meczyc meza, poniewaz maz ma walne.Rozmawialysmy juz o klatce w razie czego na poczatek, zanim pieski zaczna siebie akceptowac. Teraz tylko zostalo sie modlic, zeby maz sie ugiol! No zostaje nam jeszcze jutro jedna wizyta miedzy 17-18:00 z druga Pania!

Posted

.Bono zostaje w Lublinie , ma juz dom! Odbylo sie spotkanie BONO z Kuba (pieskiem 14 lat), rano pojechalysmy po BONo a pozniej do Pani domu (moja znajoma). Zostalam z BONo na dworze, pani przyprowadzila Kube. No i byl spacerek. Pozniej w domku, Bono chcial od razu wejsc do lozka po tym jak obszedl caly dom a Kuba za nim. W piatek bedzie miala wolne i zabiera Bono rano z hotelu! jak sie okazalo znajomej corka studiuje tutaj weterynarie. :multi: :multi: :multi:

Posted

bardzo sie ciesze ..chociaż nie do konca... chciałabym żeby Bono mial domek u mnie ...
ale to dobrze że już ma swoj kąt

hip hip hurra !!!

(a ja cyba zacznę poszukiwania jakiegos większego domku dla siebie, żeby przygarnięcie drugiego.. trzeciego psa nie było wielkim problemem)