wanda szostek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mam osobę, która była zainteresowana Trampem. Tramp już od tygodnia jest w domu. Może by cos z tego wyszło. Jeżeli ktoś ma Skypa to proszę o kontakt. Quote
mariee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 napisalam na skype, ale jeszcze nie odezwala sie! Quote
Norbitka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 2 157 wyświetleń 7 osób obserwujących i nic. Został tylko 1 dzien na Allegro..... Quote
mariee Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dzwonily dzisiaj 3 panie. 2 z Lublina 1 z Milejowa, ma suczke boxerke. Jedna z pan z Lublina byla dzisiaj ze mna u BONO. Jutro ma przyjechac z mezem. Pani z Milejowa ma jutro dzwonic, zeby sie umowic. Boxerka niby wysteryzlizowana ?! Quote
la_pegaza Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Sterylizacja chyba książeczce jest odnotowywana?? Zawsze możesz pokazac jeszcze Bruna albo beti ;) Quote
jetem75 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 czy mój (niedoszły) pies ma naprawdę szansę na domek ? oby.. oby trzymam kciuki psiunciu Quote
la_pegaza Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Bono dziś znów przymuje gości? :cool3: Quote
mariee Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Wlasnie wrocilam z Kliniki, Panstwo byli prze demna, pani strasznie chce BONO, natomiast pan nie . Chce zeby pani odpoczela troche po stracie swojego Pupila. Ale ponoc po spacerku Pan wrocil usmiechniety. Czekam na telefon, skoro nie zadzwonila zaraz po wysjciu od Bono tz, ze rozmowy trwaja. Dzisiaj jeszcze ( w kazdej chwili moze dzwonic) bede miala odpowiedz. Jutro w razie czego kolejne spotkanie z druga pania! Katowice nie odezwaly sie do mnie! Quote
mariee Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Maz pani nadal przeciwny, ale pani sie nie poddaje. Poniewaz maja jeszcze jednego psa 14 lat (maly), jutro przed poludniem spotkanie pieskow. Dzis nie chciala juz meczyc meza, poniewaz maz ma walne.Rozmawialysmy juz o klatce w razie czego na poczatek, zanim pieski zaczna siebie akceptowac. Teraz tylko zostalo sie modlic, zeby maz sie ugiol! No zostaje nam jeszcze jutro jedna wizyta miedzy 17-18:00 z druga Pania! Quote
la_pegaza Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no to czekamy jak się sytuacja rozwinie... :) Quote
mariee Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 .Bono zostaje w Lublinie , ma juz dom! Odbylo sie spotkanie BONO z Kuba (pieskiem 14 lat), rano pojechalysmy po BONo a pozniej do Pani domu (moja znajoma). Zostalam z BONo na dworze, pani przyprowadzila Kube. No i byl spacerek. Pozniej w domku, Bono chcial od razu wejsc do lozka po tym jak obszedl caly dom a Kuba za nim. W piatek bedzie miala wolne i zabiera Bono rano z hotelu! jak sie okazalo znajomej corka studiuje tutaj weterynarie. :multi: :multi: :multi: Quote
jetem75 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 bardzo sie ciesze ..chociaż nie do konca... chciałabym żeby Bono mial domek u mnie ... ale to dobrze że już ma swoj kąt hip hip hurra !!! (a ja cyba zacznę poszukiwania jakiegos większego domku dla siebie, żeby przygarnięcie drugiego.. trzeciego psa nie było wielkim problemem) Quote
Masza4 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Uf! To Bono w końcu będzie miał dom! Huuuuuura!!!!!!!!!! :sweetCyb: Quote
mariee Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 I bede widziala BONO co jakis czas:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Strrrrrrrrrrrrrrasznie się cieszę! :D Quote
Recommended Posts