Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W lubelskim schronie przebywa pręgowany bokser w średnim wieku! Jest potwornie chudy, wszystkie żebra wystają, można je liczyć :angryy: Skóra i kości po prostu! Do tego boksio ma na ciele blizny, możliwe, że od bicia...

Mimo tego jest przesympatyczny! Merda krótkim ogonkiem, że aż cała dupcia sie kręci! Wystawia łapy, chce zagarnąć człowieka do siebie...Bardzo płacze. Kiedy odchodziłam od jego boksu, patrzył za mną żałośnie, wył, skakał...:placz:
Jest coraz zimniej. On ma taką krótką sierść! Boksery bardzo źle znoszą
panujące teraz warunki pogodowe. Boksio jest naprawę cudowny! Komu, komu???!!!

Niestety nie mam żadnego jego zdjęcia, bo aparat mi się zepsuł. Boksio tak ładnie pozował, a gdy przyszłam do domu-d***. Zdęcia nie wyszły :angryy:

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
co robić :confused:

czy na jakiś tymczas w okolicy jest szansa??

czy to jest ten z bf z wątku mariee??

Z tymczasami kiepsko, przynajmniej u nas, na lubelszczyznie :shake:
A co do wątku Mariee to nie mam pojęcia..

Boksio jest zmarznięty i przeraźliwie chudy, pomocy! :-(

Posted

Juz od dawena myślałam, by dać tymczas własnie bokserce. Kiedys nielubiana przeze mnie rasa (znałam tylko wygląd) teraz coraz bardziej mnie kręcąca. Bardzo chcialabym ja poznać a przy okazji zrobić dobry uczynek :)
Przełom nastąpił gdy wyadoptowałam na siebie Helenkę. Wtedy miałam dom po nosówce lub innego psa na tymczasie(nie pamietam) i nie mogłam jej przyjąc. Zakochałam sie w niej w drodze pomiedzy schronem a DT :)
A beda fotki tego nieszczesnika?

Posted

Norbitko postaram się zrobić jakies fotki, ale nie wiem czy po Świętach dam radę, bo zostanie mi jeden wolny dzień-już 28 wyjeżdżam. W sumie nie ma co oglądać na tych zdjęciach. Kupa nieszczęścia po prostu. I wiele radochy z głaskania. To naprawdę bardzo sympatyczny boksio...

A jeśli nie zdecydujesz się na niego, to może sunię Jagę?...Głupio tak wymieniać z boksera na paskudna, małą, pokrzywioną kundlicę, ale Jaga też jest bardzo słaba. Niestety coraz słabsza :-( I też kocha nad życie, niestety ludzie tego nie widzą :-(

Posted

w swieta juz i tam musi chyba tam zostac....... chyba ze jutro zrobic akcje...ale ja nie przyjade jutro ...Przemysle najwyzej sprawe przez swieta. Kurcze Hugo nie ma szans by go polubil ;(

Posted

Jutro schron będzie już otwarty. Norbitko podjęłaś jakąś decyzję? Prawdopodobnie bedę tam rano jechać, więc dałabym Ci znać SMSem czy Bosksio jeszcze jest.

Posted

Tak to jest ten sam boksio , ktoremu zalozylam watek na FB. Mial ktos robic zdjecia z Kuriera . Przegladalam i nie znalazlam zadnych zdjec. W sobote mialam pojechac zrobic fotki, ale mnie rozlozylo! :cool3:

Posted

mariee jeszcze nie wiem, ale można się jakoś zgrać. Podaj mi do siebie namiary na kom. na pw, to się odezwę, ale myślę, że jechałabym przed południem, może ok. 11.