basiagk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 SUPER WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całuski dla Bobo!!!! Quote
magosia99 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bardzo dawno nie pisałam o BONO, więc może parę słów dla zainteresowanych Bardzo wypiękniał i próżno mu szukać wystających żeber. Jest pełen energii i trudno nieraz nad nim zapanować. Dlatego oprócz wiktu i opierunku postanowiłam mu zapewnić także wykształcenie. Bono chodzi teraz na tresurę i już widać jak wiele zmieniło się jego zachowanie. Za chwilę dołączę zdjęcia :loveu: Quote
magosia99 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A oto obiecane zdjęcia z tresury: 1. W szkole jestem prymusem 2. Czasami jednak mylą mi się kierunki, ale co za różnica czy siadam przodem czy tyłem do koła i tak jestem najprzystojniejszy 3. A czasami uda mi się wykorzystać moment nieuwagi mojej pani i już się bawimy Quote
mariee Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No prosze jaki byczek! a czy jest pilnym uczniem:lol: Quote
mariee Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a gdzie wiecej fotek rozpieszczonego Bono? Quote
mariee Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No jasne ze Maksio, gdzie ja go wstawilam:crazyeye: zastanwialam sie dlaczego nie ma fotki w jego watku i drugi raz wstawilam... usnelam Maksia i wstawilam Bono Quote
magosia99 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dawno mnie tu nie było. A oto najnowsze zdjęcia Bono z zabawy z panem. Pan w zabawie w siłowanie ma coraz mniejsze szanse :evil_lol: Quote
mariee Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Bonus, to moj drugi boksio zabrany ze schronu. Ale jeste;)m dumna,ze znalazl taki domek:loveu: Quote
magosia99 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A jak mam ochotę na całowanie, to nie ma przeproś... Quote
magosia99 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dawno nie pisałam o Bonusiu. Oczywiście jest najsłodszy na świecie. Dotąd były zdjęcia z panem a dzisiaj dla odmiany z panią tak się bawię a tak odpoczywam z panią Quote
Masza4 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 O matko!!! Gdzie dupina, a gdzie głowa?!?! :crazyeye: :loveu: Quote
Masza4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Pytanie!...Jasne, że pamiętam! Przecież takich fafli się nie zapomina :razz: Quote
Recommended Posts