Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Masza4 napisał(a):Jutro schron będzie już otwarty. Norbitko podjęłaś jakąś decyzję? Prawdopodobnie bedę tam rano jechać, więc dałabym Ci znać SMSem czy Bosksio jeszcze jest. Z przyczyn osobistych musze sie wstrzymac z decyzja. Jest to pies wiec koniecznosc izolacji :( Przede mną remanent i malo czasu. podwójne spacery......... gdyby to byla dziewczynka nie zastanawialbym sie ani chwili Quote
Masza4 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Rozumiem Norbitko. Jednak prawdopodobnie dziś albo jutro Mariee wyciąga Boksia! Umieści go w hoteliku. Dla niego nie ma czasu...Każdy dzień jest ryzykowny, tym bardziej, że robi się coraz zimniej, a on ciągle wystaje przy kratach, zamiast schować się w budzie :-( Udało mi się zrobić mu kilka zdjęć. Chudzinka z niego straszna... Jest śliczny! I bardzo bardzo sympatyczny! Merda uciętym ogonem, aż cała doopka chodzi :loveu: :loveu: :loveu: Jutro lub dziś pojedzie do hoteliku. Czy możemy liczyć na Wasze symboliczne wsparcie finansowe? Założę skarpetę na AFN... Quote
Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Bije sie z myślami....... ten smutny wzrok......... Quote
la_pegaza Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Masza, boksery mają skarpete na AFN - wystarczy dopisać, że na Maxia z Lublina. Quote
Masza4 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Aha rozumiem. Dzięki, tak zrobię! Quote
mariee Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Boxio od 30 min jest juz w hotelu! Jest malym boxiem, dzisiaj wazyl niecale 25 kg! Lagodny jak aniolek, pani czyscila uszy a on nic! On nie reaguje na Max! pytalam jak sie nazywa , dzisiaj powiedziano mi ,ze nie ma imienia. Musimy jakos go nazwac. W hotelu jest dopisany do mnie, a ja juz mam Maxa . Jak go nazwiemy??? Quote
AgaiTheta Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Super!!! Teraz musimy szybko organizować domek, bo fundusze nam topnieją. Trzeba pokazać go Dharmie by wstawiła go na stronkę bokserów w potrzebie. no i zaczynamy ogłaszać chłopaka. Mariee Ty będziesz go odwiedzała? Będziemy wiedzieć więcej o jego charakterku? Quote
mariee Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Tak, ja bede odwiedzac. Bedzie mial tez konsultacje lekarska i kapiel. Dla mnie to takie maly potulny, lagodny boxio! Quote
joaaa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 On jest śliczny!!! :loveu: Dobrze, ze już w hotelu! Norbitko, a może pomyślisz o wzięciu jakiejś suczki boksinki na tymczas?! :roll: Quote
Masza4 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Musimy szukać mu domu! W hotelu też sam, za kratami :-( Oczywiście to dla niego raj w porównianiu ze schronem, ale widać, że to ogromny pieszczoch, że kocha ludzi, chce być ciągle blisko nich... Dzisiejszy dzień bardzo nam się udał! 2 psiaki już bezpieczne, wszystko poszło gładko. Dzięki Mariee!!! :Rose: :loveu: :Rose: :loveu: Quote
Masza4 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Norbitko a może stara Sonieczka z naszego schrona?...To taka bida :-( Ona jest bardzo potrzebująca, naprawdę... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23844 Quote
Norbitka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Masza4 napisał(a):Norbitko a może stara Sonieczka z naszego schrona?...To taka bida :-( Ona jest bardzo potrzebująca, naprawdę... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23844 Monika wiem, że trudno jest wybierac wsród tysiecy nieszczęsników. Będę szczera. Boję się, że starsza sunia nie znajdzie domu, a to zablokuje tymczas. Wiem to bardzo przykre co pisze. Nie wiem co lepsze. And będzie się też na mnie "stawiał" bo nie chce drugiego psa na stałe momo, że to ja chodze przy psach. Quote
la_pegaza Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 podnosimy faflaka :) prosimy również o wpłaty na AFN, tudzież nowy dom :modla: Quote
AgaiTheta Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Prosimy o wpłaty: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA nr konta dla przelewów z zagranicy BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 z dopiskiem: "na boksery w potrzebie-Bono" Kochani wpłaty są konieczne, fundusz boksiowy ma teraz pieniążki ale mamy też na utrzymaniu kilka chorych boksi. Prosimy o pomoc. Można zakupić kalendarze. Może znajomi jeszcze nie mają (ja mam jeszcze ok 90 szt.) PROSIMY!!!! Mariee zaproponowała imię Bono dla boksia - dla mnie bomba :loveu: Quote
la_pegaza Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 imię super :loveu: Bono szuka domu :) Quote
Masza4 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 OK. tak więc zmieniamy dopisek :) nie-Maxio-hotel, a Bono :) ładnie :cool3: Quote
mariee Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Bono lezy w kąciku przestraszony, jest grzeczniutki. reaguje tylko na psy przychodzace. Je 3 razy dziennie . Potrzebny domek,inaczej zalamie sie calkiem! Quote
mariee Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wrocilam wlasnie od Bono. Kiedy podeszlam do klatki, lezal zwiniety w klebuszek w kacie . Podszedl dopiero jak zawolalam, wziol zabawke i ja polozyl po czym odszedl w kat ..to znowu zawolalam (trzymajac w reku ciasteczka) wstal i podszedl do mnie , zjadl ciasteczka popil woda i znowu do kacika. Chyba wpada w depresie! Jutro znowu bede u niego, moze bedzie juz inny. Wyglada na bardzo lagodnego, mysle ze do dzieci tez. Kiedy weszlam psy zaczely szczekac, a on nic! lezal zwiniety w kacie.Szybko potrzebny dom!!! Quote
AgaiTheta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mariee słońce, zrób mu zdjęcia :-( Pokażemy smutaska musi ktoś otworzyć serce. Quote
mariee Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moze jutro zrobie! Strasznie mi go szkoda, ale Max by go zagryzl jakbym go wziela do domu. Quote
AgaiTheta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Błagam o wpłaty!!!!!!!!!!!! Liczyłam że piniążki będą z kalendarzy ale z nich będzie można skorzystać po rozliczeniu, czyli pod koniec stycznia :-( Mamy 38 zł dla boksi a pooootrzeb od ....... Błagam!!!!! Popytajcie znajomych czy nie chcą kalendarza, czy nie dadzą 5 zł na pomoc psiakom :placz: Quote
Recommended Posts