Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak bylam! byla ze mna anielica i zrobila fotki, czy mam je wstawic tutaj, czy juz nie potrzeba ?
Bono to chudzinek, ale mam nadzieje,ze nabierze cialka! maja go tez juz wykapac i wizyta lekarza tez bedzie. Dzisiaj chyba ponad godzine byl ze mna i anielica na spacerku. W tej chwili interesuje sie tylko jedzeniem, co widac na fotkach, cala mnie obslinil .Jak ktos chce to moze dzwonic do kliniki i pytac o Bono. Moze cos anielica napisze od siebie o Bono?

Posted

dzis Bonka nie poznalam, moze dlatego ze bylam w okularach? wczoraj zostal wykąpany, byl tez badany przez lekarza ..odrobaczony . Bardzo chwalono , ze taki grzeczny. Ale na dworze oglada sie i przyglada kazdemu samochodowi jaki podjezdza pod klinike. Wskoczyl dzisiaj do bagaznika kombi , ludzie zostawili otwarty! chcial do pana.Szkoda mi go bardzo, mezowi tez! Max tez byl z nami , ale zostal w samochodzie. Ladnie chodzi na smyczy !ciagnal z powrotem jak podjechal samochod kombi do ktorego wskoczyl:shake:

Posted

mariee napisał(a):
nie byl nigdzie chyba , poza BF i boksery w potrzebie???

Tylko, żeby go wystawić na jakichś ogłoszeniach potrzebuje jakis numer kontaktowy do kogoś kto ew.udzieli info

Posted

Jaka Bidulina! Sądziłam, że w hotelu chociaż trszkę odżyje :-( Ale boksery są takie wrażliwe, jeśli Bono nie będzie miał pana na stałe przy sobie-nie wyciągnie się z tej okropnej depresji...
Domek potrzebny!!!!