Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jetrel napisał(a):
Ciocie kochane, przepraszam że przeszkadzam ale PILNIE potrzebuję wizyty przed adopcyjnej w miejscowości: Strzegom na Dolnym śląsku!

HELP!

tam mieszka Marta1990 i z 2 kolezankami troch tam dziala.

co z sunia? dzwonilas tam?

Posted

Tiga już u mnie od pół godziny, czuje się dobrze, przez najbliższe dni ma jeść mokre, dziś nic, dr tak wyciął tą narośl że w ogóle nie widać że ona tam była
wycinek leci na badanie i w nast tyg już powinny być wyniki
trzymajcie kciuki by nic nie wyszło

Posted

a jeszcze dopiszę że Asia opowiada lekarzowi że to taka dzikowata sunia, że nie gryzie ale się bedzie kulić, itd
lekarz poszedł po nią a Tigunia stała pod bramką i machała ogonkiem :)

Posted

Tiga to wersja czarna Cherry, czyli pies do miziania, tulenia, rozpieszczania, bez ciągotek do dominacji:) Jakoś się dogadała z naszą nawet śpiąc z nami:)
Kiedy będzie mogła jeść mięso?

Posted

Tiga czuje się dobrze, już nie mogę doczekać się wyników

pisałam już że ten poprzedni dom Tigi jest cały czas ze mną w kontakcie? czekają na wyniki.. i ciągle mówią że nie daliby rady tak od razu po tamtym psie przeżywać to samo z tym..
nie wiem co o tym myśleć, bo z jednej strony nie ma co im dawać skoro nie umieli się nią zająć, al;e z drugiej o tego swojego poprzedniego naprawdę walczyli, czyli że potrafią..

Tiga uwielbia spacery, wtedy skacze, biega, zaczepia mnie :) wszystko się ładnie goi

Posted

Nikaragua napisał(a):
poczekajmy na wyniki, jeśli będą dobre to dała bym Tigę tamtemu domowi...

Ja chyba również. To dość mocno trudne jak traci się psa, a za chwilę jest możliwość, że straci się drugiego. Człowiek nie cyborg, uczucia ma...

Posted

puszki no problem
natomiast problem w tym że ona boi się wyjść spod kompa i pójść zjeść, musi się czaić pół dnia i dopiero wystrachana stoi i wcina w sekundę wszystko co jej pdoano

Posted

Kurcze, co ona taka niespokojna, jeśli chodzi o jedzenie. może zostawiaj jej miskę jak wychodzicie z domu? Może jak będzie cisza i spokój to dziewczyna naje się bez stresu. Tak w ogóle to strasznie mi jej szkoda, bo biedna żyje w ciągłym strachu:(