Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, w wekend

a poki co, czy macie te klatke wolna w tej chwili? mozna ja pozyczyc do przewozu psa od _ogonek? z uciechowa.
jakie ona ma wymiary? wejdzie do osobowki na siedzenie do tylu?
ta, w ktorej Kama jechala nad morze

Posted

koles, ktory wiezie psy, wyjezdza z domu z lodzi, wiec przez wroclaw musi do mnie jechac- podskoczyl by po nia w dzien transportu. czyli musi byc wszystko pewne. w poniedzialek rano.

Posted

podnoszę wątek, Tiguniu może ktoś Cię wypatrzy

byli wczoraj Państwo na spotkaniu z Tigą, niestety nie wyszło nic z tego, Tigunia bardzo się boi innych ludzi oprócz mnie, nawet mojego Tżta, siedzi sobie pod komputerem i tyle, jak ja ją głaszczę to widać że się rozluźnia, natomiast każdy inny to zło

Posted

od wczoraj jakaś podekscytowana jest, jak dziecko śpi to nawet chodzi po mieszkaniu, patrzy za mną, macha ogonem, nawet do zabawy jest skora :) na spacerze wesoło biegnie, czasem robi kółka :)
ale to tylko do mnie.

Posted

Ideałem chyba byłby ktoś, kto chce ją adoptować i kto przychodziłby do Ciebie i troszkę się z nią zaprzyjaźnił. Jesteś pewnie pierwszą osobą, która okazała jej uczucie, troskę, dba o nią, nie krzyczy i nie bije. Może z czasem, dziewczyna się zorientuje, że innym też można choć trochę zaufać:)

Posted

zadzwoń, jak nie będzie na stronie to ja Ci załatwię numer bo tam jakieś roszady w organizacji były

jak zgniłe jedzenie to źle, natomiast jak zlewki (jakiś mix) to z tym się nie da nic zrobić, za to ta sprzączka (czy jak to się nazywa) przy obroży jest za ciężka. Co do "schronienia", zależy co ma tam w środku, bo pies budy nie musi mieć, może mieć "schronienie"