Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obejrzałam właśnie na TV regionanej program a raczej wzmiankę o schronisku w Ostródzie...jak fajnie byo rodzinie pokazywac kolejno: to Pluto, to Aksel, to Marcel, Happy, Tears....i Paduś...mój Paduś też jest na tej "migawce tv"....

ja niestety nie mogłam uczestniczyć w tym programie gdyż było to kręcone w czwartek a w czwartek jechaliśmy z psiakami do szpitala w Olsztynie...więc to było ważniejsze...

ale powiem szczerze...zbyt mocno się nie popisali...ja myślałam, że ten materiał będzie konkretniejszy, ale.....lepsze to niż nic....nawet wspomnieli o www.dogomania.pl :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Obejrzałam właśnie na TV regionanej program a raczej wzmiankę o schronisku w Ostródzie...jak fajnie byo rodzinie pokazywac kolejno: to Pluto, to Aksel, to Marcel, Happy, Tears....i Paduś...mój Paduś też jest na tej "migawce tv"....

ja niestety nie mogłam uczestniczyć w tym programie gdyż było to kręcone w czwartek a w czwartek jechaliśmy z psiakami do szpitala w Olsztynie...więc to było ważniejsze...

ale powiem szczerze...zbyt mocno się nie popisali...ja myślałam, że ten materiał będzie konkretniejszy, ale.....lepsze to niż nic....nawet wspomnieli o www.dogomania.pl :)

a bedzie jakas powtórka ???? bo ja nie widzialem:shake::shake::razz::razz:

Posted

Mam dla Was wspaniałą widomość, kilkanaście minut temu spotkałam na spacerze Panią z ....Leą, pręguską z Ostródy:multi: :multi: :multi:. Zajęła miejsce poprzedniej bokserki Berty (znałam ją), teraz ma imię też na "B", nie zapamiętałam:oops:. Psina wygrała los na loterii, o takim domu marzy każdy piesek. Ja byłam ze swoją szaloną boksią i nie chciałam stresować. Jak boksinka przyzwyczai się, na pewno będziemy spotykać się, mieszkamy kilaset metrów od siebie. Przypomniałam o Gali, może ktoś zechce jej poświęcic trochę czasu... Byłaby też wspaniałym przyjacielem.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Mam dla Was wspaniałą widomość, kilkanaście minut temu spotkałam na spacerze Panią z ....Leą, pręguską z Ostródy:multi: :multi: :multi:. Zajęła miejsce poprzedniej bokserki Berty (znałam ją), teraz ma imię też na "B", nie zapamiętałam:oops:. Psina wygrała los na loterii, o takim domu marzy każdy piesek. Ja byłam ze swoją szaloną boksią i nie chciałam stresować. Jak boksinka przyzwyczai się, na pewno będziemy spotykać się, mieszkamy kilaset metrów od siebie. Przypomniałam o Gali, może ktoś zechce jej poświęcic trochę czasu... Byłaby też wspaniałym przyjacielem.

Ale to fainie, ciesze sie ze ma dobrze ! :)

Posted

Kasie my naprawdę nie wiemy co robić.... On jest agresywny nawet wobec praownika schroniska, który daje mu jeść... Trzeba psa najpierw zająć czymś, żeby w ogóle miał coś w misce. Sama widziałam,że jak pracownik podchodził do klatki,to Born rzucał się, pienił,tak zęby szczerzył,że się przeraziłam...

Nie wiem,co robić...:shake::shake::shake:

Posted

A jak inne psy reaguja na tego pracownika? Jeśliw podobny sposób albo uciekają przed nim to nie jest on najlepszym wskaźnikiem.

Jesli Born atakuje przez kratę to ja również przychylam sie do eutanazji. Nie ma właściwie szans na adopcje. A trzymać go w boksie żeby był to bezcelowe.
Aga pisała jednak ze byłyście przy jego boksie, ze merdał ogonem, że jego reakcja na Was była zupełnie psia. I przyznam, że tym sie sugerowałam.

Posted

Nasz pracownik jest dobrze odbierany przez inne psy, suki może troszkę nie go boją,ale nie...nie naprawdę psy nie rzucają się na niego ani nic...

Born merdał ogonem,ale jednocześnie szczekał, warczał i wystawial zęby... Nie rozumiem takiego zachowania. Słyszałam,że to "dla podpuchy",ale nie dam sobie uciąć palca,że tak jest...

Posted

never.....no nie popadajmy w takie skrajności...bo ja sama osobiście widziałam jak pracownik wszedł na boks a psy mało się o budę nie pozbaijały tak do niej wszystkie uciekały....
także nie wszystkie psy akceptują lubią...itd akurat tego pracownika...
jak również sa takie , które lubią...

kasie pracownik w sobotę powiedział, że raczej Born jest do uspienia...bo jest agresywny

Posted

tak mu wygodniej, albo sie boi, a pies to czuje?

Aga_Mazury napisał(a):
never.....no nie popadajmy w takie skrajności...bo ja sama osobiście widziałam jak pracownik wszedł na boks a psy mało się o budę nie pozbaijały tak do niej wszystkie uciekały....

kasie pracownik w sobotę powiedział, że raczej Born jest do uspienia...bo jest agresywny

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Mówiłam o suczkach...że się go boją..psy nie...

Posted

z tego co wiem to rozmowy z krakvetem trwają....szczerze powiem, że nie wiem na jakim to jest etapie, ale postaram się dowiedzieć....

co do kaukaza....szukam rozwiązania....najepszego dla tego psaaaa...musi się jakieś znaleźć...

Posted

matusz ja już chyba w sobotę pisałam Ci, że raczej nie dlatego prosiłam Cię o kontakt z wolontariuszami z Olsztyna...a Ty się pytasz znowu :mad: i to jeszcze dużą czcionką:eviltong:

jeżeli coś się zmieni dam znać...
(a co zdjęcia słyszałam chcesz mi na budzie robić:diabloti: ) :evil_lol: