Jump to content
Dogomania

Kasia-ONka bez lapy-w DT juz...od 2 lat (!)- Potrzebna karma RC Intestinal

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puchatek napisał(a):
A musi być jednosylabowe? Bo jednak dwusylabowe są bardziej "naturalne".

Moze byc i dwu -, nawet i dluzsze, ale zdrobnienie zeby bylo 1-,2-sylabowe wtedy.
Mnie nic fajniejszego od Zuzi nie chce do glowy przyjsc ....:oops:

Posted

[quote name='zuziaM']

Przecież to najsłodsza Zuzia na świecie!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Uwielbiam uwielbiam koty!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dużo zależy od jej charakteru i charakterystycznych zachowań.
Czy jest żywiołowa, czy spokojna, filozoficzna, czy bardzo psoci a jak psoci to jakieś ciekawe incydenty.

Posted

Trochę na szybko bez znajomości stworzenia :oops: zeby się zorientować w którą stronę zmierzać :lol: :
Zen, Pik, Ola, Riva, Zorka, Sorka, Kota, Zula, Nubia, Zwijka, Zadra, Zdrapka, Perła, Pusia, Frotka, Czuma, Czara, Szelma ;-), Czujka, Czuszka, Żarka, Iskra.

Posted

Puchatek napisał(a):
Trochę na szybko bez znajomości stworzenia :oops: zeby się zorientować w którą stronę zmierzać :lol: :
Zen, Pik, Ola, Riva, Zorka, Sorka, Kota, Zula, Nubia, Zwijka, Zadra, Zdrapka, Perła, Pusia, Frotka, Czuma, Czara, Szelma ;-), Czujka, Czuszka, Żarka, Iskra.

hihi... Gosiu masz z czego wybierać :p

Posted

To dopiero początek. Ja się wolno rozkręcam :evil_lol:
Zresztą myślę, że zaraz inni też się włączą :diabloti:

PS. A i tak wiem jak będzie miała na imię.

Posted

[quote name='Puchatek']Dużo zależy od jej charakteru i charakterystycznych zachowań.
Czy jest żywiołowa, czy spokojna, filozoficzna, czy bardzo psoci a jak psoci to jakieś ciekawe incydenty.

....spokojna ... ? ? ? ! ! ! TO DIABEL WCIELONY :eek2: :eek2: :eek2: ! ! !
Mam pogryzione rece i .... nie mam polowy wlosow na glowie !
Wczoraj mie sie czepila wlosow i tak sie wplatala, ze nie moglam jej wyciagnac :evil_lol: !
To slodkie malenstwo, ktoremu jola zaproponowala imie MILKA (:loveu: ) jest jak wulkan i tsunami razem wziete :evil_lol: !
Skad to ma tyle energii, kiedy je tyle , co do naparsteczka by sie zmiescilo :roll: ? ? ?
Ale jest przez to tak urocza, ze ... ja nie umiem nawet tego opisac :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: - i do potegi N ! ! !go

A co do imienia ..... mam wrazenie, ze Puchatek ma racje :lol: ( chociaz nie znam jego typu :lol: ).

Juz sie nie moge doczekac powrotu do domu.... tak tesknie do tego szatanka :evil_lol: :lol: !

Myslicie, ze to ja ja tam wsadzilam ....? ? ? NIE ! ! !

Ale bywa i slodziutka ...... :roll:

Posted

Seaside napisał(a):
Ona wygląda jakby się szaleju napiłą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Potwierdzam opinię;) ja myślałam np. Kleo ( od Kleopatry;)) Ale jak ona taka szalona to już nie wiem:shake:

Posted

Seaside napisał(a):
Ona wygląda jakby się szaleju napiłą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

heh Amisi chyba nie znasz :eviltong:
przy tym moim diable to jest przesliczna i grzeczna panienka.
Moja Amisia nauczyla sie otwierac lodowke:crazyeye: i wyciaga jakies wedlinki i rozne cuda, wciry w koncu dostanie diablatko :mad:

Zuziu nie odpuszczaj wychowania, poblazalismy pannie i mamy potworka :diabloti: chwilami rece mi z niemocy opadaja :diabloti:

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
Zuziu nie odpuszczaj wychowania, poblazalismy pannie i mamy potworka :diabloti: chwilami rece mi z niemocy opadaja :diabloti:

Ale chociaz tydzien jeszcze niech ma dobrze ......:oops: ...., a potem sie ostro do roboty zabieramy z wychowywaniem :lol: !
Zartuje.... jest z niej szaleniec, jakiego jeszcze nigdy nie widzialam, ale damy sobie rade.:lol:

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
Ja z Amisia sobie nie dalam a koty znam jak wlasna kieszen :diabloti:

To wyciągaj wnioski i Majeczkę od początku krótko trzymaj :diabloti:

Posted

Proszę mi tu nie napuszczać matki na dziecko!!! :mad:
Bo ciotka z odsieczą przyjedzie!!! Ostatnie zdjęcia bomba Jowitka!! Aśka u Was była?? I nic Małpa nie powiedziałą :mad:

A kartki dalej nie ma :placz:

Posted

Puchatek napisał(a):
A skoro kotka taka szalona to może Kaligulka albo jakoś tak .... :evil_lol:

Tylko, żeby sobie kicia za bardzo wtedy imienia do siebie nie wzięła, bo jeszcze psiny Zuzi poustawia po kątach:diabloti:

Posted

magda z. napisał(a):
Tylko, żeby sobie kicia za bardzo wtedy imienia do siebie nie wzięła, bo jeszcze psiny Zuzi poustawia po kątach:diabloti:

IMIE WYBRANE - zostaje jednak ZUZIA :lol: . Bylo kilka glosow za tym imieniem, wiec .... niech wiekszoscia ... bedzie Zuzia.

Zuzia jak nie spi, to nawet pol minutki w miejscu nie usiedzi . Wciaz biega po calym domu, nastroszona , jak jezozwierz i atakuje wszystko, co sie tylko w jej lapki i zabki nawinie :evil_lol: !
A jest jej wszedzie pelno :evil_lol: ! Wczoraj nauczyla sie wlazic na stol, wiec towarzyszy nam przy posilkach, wsadzajac nochal w nasze talerze.
I niestety, jak bumerang uparcie wlazi na gore, po kazdym zestawieniu jej na podloge :evil_lol: !
Moje dlonie i lydki juz zupelnie zmasakrowala :shake: ... to jest " mala bakteria ":cool3: . A jak juz sie rozkreci, to nic nie jest w stanie jej zatrzymac :evil_lol: !
Za to po takich wariactwach spi 2-3 godziny, zeby nabrac sil na kolejne pol godziny szalenstw.
Wiec widzicie sami, ze ogolnie Zuzia .... jest po prostu ... slodka :loveu: !
Zdjecia reszty towarzystwa beda, jak sie ociepli... teraz moje sunie wygladaja jak zmokle kurczaki po wyprawach w mokre laki. Wracaja umazane i mokre, z jezorami na wierzchu. Tylko Kasia grzecznie lezy pod domem i pilnuje nas.

A tutaj sobie sama wybrala miejsce do spania ( mimo, ze ma koszyczek woli spac pod stolem, schowana pod obrusem, na krzesle )