Jump to content
Dogomania

Kasia-ONka bez lapy-w DT juz...od 2 lat (!)- Potrzebna karma RC Intestinal

Recommended Posts

Posted

Jola_K napisał(a):
co u naszej gwiazdeczki :) :)
poprawila sie, grzeczna w weekend byla?

Owszem, calkiem znosna :lol: .
Zartuje.... to kochana dziewczynka, tylko ja musze bardziej uwazac, bo trzeba myslec podwojnie, zeby siebie i Kasie ustrzec przed narobieniem jakiegos "bigosu" :lol: .

Weekend mielismy pogodny, wiec psiaki spedzily sporo czasu na dworku.
Kasia sie nie oddala sama nigdzie. Tylko sprowokowana przez Ine - gna za nia po polach w pogoni za " niewiadomo czym" , bo niczego , jak okiem siegnac zwykle nie widac :evil_lol: .
To taka gonitwa .... dla zasady ...

Wczoraj wieczorem za to Kasia przegonila :Dog_run: :wolfie: "moja" kicie, ktora sie u nas stoluje od jakiegos czasu.
Przychodzi sobie wieczorkami i czeka na kolacyjke.
Dobrze, ze moje dziewczyny nie dojadaja zwykle wszystkiego, to zbieram z miseczek i ... kicia dostaje jedzonko + kocie chrupeczki ).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majafaja napisał(a):
ale masz fajna rodzinke Zuzia, pozazdroscic!!!

Tylko czemu moj maz jakos nie moze tego zrozumiec, ze .... fajna rodzinka - to podstawa ! :lol: :evil_lol:
Chociaz wczoraj ryzykowal zycie:-o , kiedy sie wdrapal na maly , aczkolwiek dosc wysoki stolek, ....... zeby ta kicie lobuzice wszedobylska :evil_lol: , sciagnac z dachu :crazyeye: ! ! !
Jak ona tam wlazla :roll: ? ? ? Nie mam pojecia :roll: .

Nasze stworzonka sprawiaja mi wiele radosci. To niesamowite, ale potrafia tak bardzo poprawic nastroj, ze najczarniejsze chmurzyska zostaja przegnane, kiedy tylko przez chwilke sie zajme tylko moimi kochanymi psinami :lol: :loveu: .

Posted

a bo twoj maz tylko taka stanowcza poze przybiera a tak naprawde uwielbia te wasza trzodke :lol: :lol:

schroniskowe psinki sa bardzo wdzieczne i na codzien te wdziecznosc sie odczuwa:

potrafia tak bardzo poprawic nastroj, ze najczarniejsze chmurzyska zostaja przegnane

znam to uczucie :loveu:

Posted

I kolejne zdjecia.

Pani mnie obudzila .....

Wiecie, ze ostatnio patrzac na Kasie, mam wrazenie, jakby ona ..... urosla.
Nie przytyla za bardzo, ale jest jakby taka wieksza.....:roll: .
Moze ona jest jeszcze bardzo mloda sunia i jeszcze rosnie.....

Zobaczcie, co mi sie udalo wczoraj uchwycic z mojego okna ..... tecza i piekne gory ( jak jest dobra widocznosc, to pieknie je widac, mimo, ze sa tak daleko od nas )

.

Posted

Kasia Krychowska napisał(a):
Śliczności!!!

Zuziu, czy Kasieńka jest u Ciebie juz na forever?

No coz, te zdjecia chce wykorzystac w Allegro, ktore jutro jej zaloze, ale ..... nie licze za bardzo na pomyslne i szybkie znalezienie domku.... mimo, ze Kasia jest najbardziej urocza sunia, jaka kiedykolwiek mialam okazje poznac.
To tak inteligentna i madra psina :loveu: , ze ... wstyd sie przyznac:oops: , ale moje wszystkie trzy dziewczyny razem wziete :lol: .... wysiadaja w przedbiegach przy Kasi :lol: .
Najwazniejsze, zeby domek byl najlepszy z najlepszych ... nie musi byc szybko.
Do tej pory Kasia bedzie u mnie i .... moze czekac, jak dlugo bedzie trzeba.

Posted

Zuzia, dziekujemy za zdjecia naszej gwiazdeczki Kasi :)
biorac pod uwage, jak ostatnio "chodzi" forum, wierze ze wymagalo to wiele cierpliwosci ;)

zrobilas Kasi super sesje zdjeciowa, swietnie sie prezentuje :)

widac ze ona jest w coraz lepszej kondycji, wydaje mi sie ze ciut przytyla, ale czy urosla? to nie umie powiedziec

przesylam usciski dla wszystkich dziewczynek :loveu: :loveu:

ps
piekna tecza, piekne tereny!

Posted

Domek musi być wspaniały dla takiej panny:) a co do urośnięcia to Bismarck tez się wyciągnął, chyba jak przestają się bać to nie przykurczają się. Są odważniejsze i prostują się ślicznoty:)

Posted

Zdjęcie z Isią jest bardzo ładne . Mam nadzieję ,że Kasia znajdzie dobry dom . Niedawno w Warszawie znalazł dom King ,który również stracił przednią łapkę .

Posted

[quote name='Jo37'] Mam nadzieję ,że Kasia znajdzie dobry dom . Niedawno w Warszawie znalazł dom King ,który również stracił przednią łapkę .

Takie informacje napawaja nadzieja .... Kasia musi miec domek najlepszy z najlepszych i .... bardzo odpowiedzialny... to sunia, ktora do konca zycia bedzie placila za bledy ... czlowieka :angryy: ! Sama sobie nie poradzi.....

Dziewczyny po kilkugodzinnej szwedaczce po okolicznych polach .... przesychaja z .... najwiekszego blota , korzystajac z goscinnosi Kasi .... w wiatrolapie.

Posted

Dziewczyny pomagajace naszym jeleniogorskim psiakom - mam ogromna prosbe !

Prosze , jesli bedziecie kupowac cokolwiek dla psow, kotow, czy innych stworzen - BIERZCIE FAKTURY NA :
AFN ( adres : ul. Jagielly 5 M 19 , 14 - 100 OSTRODA , NIP : 7412025929 ) - mimo, ze wyslalam dziewczynom paragony na 340 zl, to nadal nie przelaly mi pieniedzy ze skarpetek - jeleniogorskiej i Plastusia ( dostalam jedynie zapytanie : " czy na te kwoty beda faktury ?" ).
W tej chwili na AFN-ie jest ponad 150 zl, a nie mamy ich w rekach !
KONIECZNIE - FAKTURY ! ! ! - juz chyba nawet paragony nie moga byc ....:shake:

Nie wiem, jak to bedzie z faktura za hotelik, bo przeciez jesli wezme fakture, to bedzie trzeba zaplacic dodatkowo VAT, wiec wolalabym, zeby jednak faktury przedkladac z innych zrodel.

Posted

Robi sie cieplej i .... wkrotce zabieramy sie do klecenia dwoch budek, ktore zostana zasiedlone przez .... Inusie i Isiunie.....:evil_lol:
Dziewczyny beda oddychac swiezym wiejskim powietrzem ( a z nimi tez Kasia ) na dworze - kojczyki piekne czekaja, wystarczy tylko budki powstawiac.
Polcia pewnie bedzie sie czula samotna, kiedy 3 jej kolezanki wywedruja na dwor, ale poradzi sobie. To juz wiekowa dziewczynka i lubi spokoj i cisze.... mysle, ze bedzie zadowolona z samotnosci...:lol: .

Posted

Seaside napisał(a):
padły "trupem":diabloti:
Ale się musiały nalatać :D

nooooo :D :D
swietne zdjecia, uwielbiam na nie patrzec, na te noski, lapki... w blotku :lol:
oj zuzia, masz z nimi urwanie glowy... ale i radosci kupa, co?

ps
zuzia, przelalam na twoje konto 40zl