Puchatek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zuziu, przecież Ty tu rządzisz. :lol: Rozumiem że wrodzony takt spowodował iż miałaś potrzebę zadania tego pytania ale jestem pewien że spożytkujesz pieniądze najlepiej jak mogą być wydane. Quote
agpol Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Przecież masz całe mnóstwo wydatków związanych z utrzymaniem i leczeniem tych psiaków i na pewno nie raz dokładałaś do tego "złotego interesu" z własnej kieszeni, więc NIKT nie będzie ci miał za złe, jak zrobisz zapasik karmy, czy zostawisz rezerwę na leki :roll: , skąd wogóle taki pomysł???? Mizianko dla Kaśki poproszę :loveu: P.S. a Pan Doktor, to prawdziwy skarb, jest naprawdę wspaniały, wiem co to znaczy, bo mam panią, która robi sterylki za 80-100zł i to tak, że sunie na drugi dzień biegają:p i już nie raz byłam jej wdzięczna za tę cenę Quote
Jola_K Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 zuziaM napisał(a):... i dlatego zrobie zapas jednego worka..... bede wtedy spokojniejsza.:roll: Moge ? ? ? ? ? :roll: Zgodzicie sie ? ? ? ? ? :roll: ech, co za pytanie? :roll: :mad: ;) pozdrawiam Quote
Seaside Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj Gośka Gośka :loveu::loveu::loveu: Wstydziłąbyś się takie pytania zadawać... My tu małe pionki do Ciebie jesteśmy :loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No nie , dziewczyny .... nie zawstydzajcie mnie :oops: , bo nie jestem az tak bardzo zasluzona, jak mowicie .....:razz: Owszem, mam kilka psiatek .... biednych bardzo, ale tylko dlatego, ze je kocham i zawsze marzylam o duzej gromadce futrzaczkow wokolo domu.... To wspaniale uczucie, kiedy marzenia sie powoli spelniaja ....:lol: Teraz marze o wygraniu w TOTKA :evil_lol: ..... wiec moze i tym razem sie uda :lol: . A wracajac do rzeczywistosci .... dzieki za wyrozumialosc. Wiec Kasia dostanie dodatkowy wor karmy, a potem bede zbierala na jej sterylizacje. Moj pan doktor kochany, ale .... jesc tez cos musi .... no i powiedzial.... 250 zl. Planuje sterylizacje Kasi i Inusi ( bo sa mlodziutkie jeszcze ). Isie i Polunie poki co zostawie w spokoju ( 8-letnie panny dostana hormony, a gdyby cos sie dzialo zlego - wtedy mozna wysterylizowac ) - tak zasugerowal pan doktor. Ale POLA, ISIA i INA - to oczywiscie na moj koszt, bo to moje skarby sa ......;) Quote
zuziaM Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No to spiesze doniesc, ze na zabieg usuniecia skorzakow u Kasi .... wplacila dzisiaj Agnieszka, ktora wzruszyla historia Kasi wypatrzona na Allegro ! Dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Quote
agpol Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No więc teraz sterylka, no i zapasik karmy :multi: wszystko układa się z górki Quote
magda z. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :multi: :multi: :multi: dziękujemy bardzo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Huuuuraaaaaaaaaa!!!!!!!! Dziękujemy Agnieszce!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 super wiadomosc! Agnieszko, dziekujemy, pozdrawiam goraco :loveu: :loveu: Quote
agnieszka8 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witam wszystkich:) Rzeczywiscie Kasie poznałam przez allegro..tam ją zobaczyłam kilka dni temu...ciągle o niej myślałam dlatego postanowiłam pomóc...jestem pod wrażeniem,że tak wielu z Was pomaga skrzywdzonym zwierzakom. Tym bardziej jest mi miło, że i ja choć troszkę mogę pomóc Kasi ;) . dziekuje Gosiu, ze o mnie wspomniałaś- to miłe;) . Kasia to śliczna sunia...hmm mój Rokuś i Tikuś pewnie by się zakochali:multi: Pozdrowienia dla wszystkich....Agnieszka Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja rowniez Agnieszko Ci podziekuje :multi: Bo Kasia to cudna sunia i ja mam nadzieje ze zostanie u Zuzi :oops: a my bedziemy pomagac :) Quote
Puchatek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy Agnieszkę :-) A ty Jowita kobieto wysypiaj się bo Majeczka Ci i tak pobudkę zrobi z rana a nie po nocach łazisz ;-) Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a kiedy mam poserfowac spokojnie? dziecie spi wiec ja szaleje hihi :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
zuziaM Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 agnieszka8 napisał(a):Witam wszystkich:) Rzeczywiscie Kasie poznałam przez allegro..tam ją zobaczyłam kilka dni temu...ciągle o niej myślałam dlatego postanowiłam pomóc...jestem pod wrażeniem,że tak wielu z Was pomaga skrzywdzonym zwierzakom. Tym bardziej jest mi miło, że i ja choć troszkę mogę pomóc Kasi ;) . dziekuje Gosiu, ze o mnie wspomniałaś- to miłe;) . Kasia to śliczna sunia...hmm mój Rokuś i Tikuś pewnie by się zakochali:multi: Pozdrowienia dla wszystkich....Agnieszka No, psiaki maja szanse sie zapoznac, jesli bedziecie mieli tylko czas do nas zboczyc..... zapraszamy.:lol: Quote
Seaside Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Korzystając z tego, że tak licznie jesteśmy zgromadzeni na wątku Kasiulki JOWITKO- STOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAATTTTT!!!!!!!:Rose::Rose: :Rose::BIG::BIG::new-bday::new-bday::tort::tort: :laola: Quote
zuziaM Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Seaside napisał(a):Korzystając z tego, że tak licznie jesteśmy zgromadzeni na wątku Kasiulki JOWITKO- STOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAATTTTT!!!!!!! Nie pytam wiec ktore .... ale przylaczam sie z zyczeniami :loveu: :lol: :loveu: :Rose::Rose: :Rose::loveu: :BIG::BIG: :loveu: :new-bday::loveu: :new-bday::loveu: :tort::tort::loveu: :laola: :lol: :loveu: Quote
Seaside Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pewnie odsypia nockę..... Jeśli jej Maja pozwoliła :diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Oj dziewczyny, DZIĘKUJĘ BARDZO!!!! :lol: :multi: :loveu: Quote
Jola_K Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jowitko, i ode mnie przyjmij najlepsze zyczenia z okazji urodzin duuuuuzo zdrowka i spelnienia wszystkich najskrytszych marzen! Sto lat! :Rose: :Rose: :Rose: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :tort::new-bday::tort: :new-bday: :tort: :laola: :laola: Quote
Jola_K Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 i chyba przekopiuje post dla Jowity i wkleje go dla Ciebie, Seaside bo dopiero co odkrylam (rychlo wczas :roll: ) ze i Ty mialas ostatnio urodziny nie wiem czy na ktoryms watku skladano ci zyczenia, ja sie na nie nie natknelam i dlatego przegapilam te date, wybacz a wiec: teraz przyjmij spoznione: STO LAT, STO LAT :new-bday: NIECH ZYJE, ZYJE NAM :tort: STO, LAT, STO LAT :beerchug: NIECH ZYJE, ZYJE NAM :bday: JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ :BIG: NIECH ZYYYJEEEE, ZYYYJEEEE NAAAAAAM :Rose: NIEEECH ZYYYJEEE, NAAAAM!!!! :drink1: /ten tort ma oczy, czy mi sie wydaje?/ Quote
Jowita Poznań Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 oj dziekuje Jolu!!! :loveu: :loveu: :loveu: az sie wzruszylam normalnie dziewczyny :loveu: a Seaside miala 9 czerwca (blizniaczek) ;) Quote
zuziaM Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Jola_K'] STO LAT, STO LAT :new-bday: NIECH ZYJE, ZYJE NAM :tort: STO, LAT, STO LAT :beerchug: NIECH ZYJE, ZYJE NAM :bday: JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ :BIG: NIECH ZYYYJEEEE, ZYYYJEEEE NAAAAAAM :Rose: NIEEECH ZYYYJEEE, NAAAAM!!!! :drink1: /ten tort ma oczy, czy mi sie wydaje?/ Nooooo, ma oczy .... i jak tu taki zjesc ? ? ? :lol: Jagodka ! Zdrowka, szczescia i pomyslnosci :Rose: :lilangel: :bday: :drink1: ! ..... i CZEMU TAK CICHO SIEDZIALAS :cool3: :cool3: :cool3: ? ? ? ! ! ! Quote
Recommended Posts