paula_t Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magda222 napisał(a):Odpowiedź została skierowana do mnie po tym jak wysłałam uprzejme PW z prośbą o pomoc dla Aramisa. Nie mam zamiaru ukrywać czyjegoś chamstwa. Wiem Magda, jak najbardziej to rozumiem i się z Tobą zgadzam. Osoba na forum psiolubnych, która w tak chamski i ordynarny sposób pisze na ich temat powinna mieć całkowity zakaz uczestniczenia w tym całym "przedsięwzięciu". Quote
Avilia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Mam nowe zdjęcia Aramisa,ale skończył mi się transfer na fotosiku.Czy ktoś mógłby wstawić?Podesłałabym na meila. Quote
majku33krakow Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 paula_t napisał(a):Wiem Magda, jak najbardziej to rozumiem i się z Tobą zgadzam. Osoba na forum psiolubnych, która w tak chamski i ordynarny sposób pisze na ich temat powinna mieć całkowity zakaz uczestniczenia w tym całym "przedsięwzięciu". moderator czarodziejka tez powinien się tu nie udzielać a na pewno się udziela i psy trzyma w hotelu swoim(w raju),tu taj chyba nie możemy szukać sprawiedliwości. Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 majku33krakow napisał(a):moderator czarodziejka tez powinien się tu nie udzielać a na pewno się udziela i psy trzyma w hotelu swoim(w raju),tu taj chyba nie możemy szukać sprawiedliwości. Niestety, sprawiedliwość to pojęcie czysto abstrakcyjne.... Mam nadzieję ,że już nikt nie powierza psów tej osobie... Sako pamiętam....:( Quote
Avilia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 junoo napisał(a):hmm to może wrzuć na imageshack.us Niestety nie wczytują się;/ Czy ktoś wrzuciłby?Podeślę na maila. Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kamila Proc napisał(a):a ja przypomne o Aramisku Słusznie bo to jego wątek:) Wkurzyła nas odpowiedź, jaką dostała jedna z ciotek proszących o wsparcie dla psiaka i stąd emocje....Pamiętamy cały czas o chłopaczku ale nie pozwolimy żeby mu ktokolwiek źle życzył i bezkarnie obrażał :mad::mad::mad::mad: Aramisku do góry!!! Quote
esza Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Avilia napisał(a):Mam nowe zdjęcia Aramisa,ale skończył mi się transfer na fotosiku.Czy ktoś mógłby wstawić?Podesłałabym na meila. Podeślij na [email protected], wstawię na swój serwer. Quote
asiuniab Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 __Lara napisał(a):Jak teraz wygląda stan konta Aramisa? jutro odnajdę ostatni wpis z deklaracjami (bo mimo, że prosiłam moderatora, o to żebym mogła rozliczać Aramisa w drugim poście, do tej pory tego nie uczynił, i tak muszę co jakiś czas kopiować), a na konto jutro zaglądnę to też zaktualizuję; przepraszam, że to nie jest tak na super bieżąco, najgorzej mi się tu wyrobić w weekend; Quote
__Lara Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 asiuniab napisał(a):jutro odnajdę ostatni wpis z deklaracjami (bo mimo, że prosiłam moderatora, o to żebym mogła rozliczać Aramisa w drugim poście, do tej pory tego nie uczynił, i tak muszę co jakiś czas kopiować), a na konto jutro zaglądnę to też zaktualizuję; przepraszam, że to nie jest tak na super bieżąco, najgorzej mi się tu wyrobić w weekend; Rozumiem Cię doskonale cioteczko ;) Musimy wiedzieć na czym stoimy :p Quote
Kamila Proc Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Słusznie bo to jego wątek:) Wkurzyła nas odpowiedź, jaką dostała jedna z ciotek proszących o wsparcie dla psiaka i stąd emocje....Pamiętamy cały czas o chłopaczku ale nie pozwolimy żeby mu ktokolwiek źle życzył i bezkarnie obrażał :mad::mad::mad::mad: Aramisku do góry!!! tak to bywa, emocje Quote
natalka9860 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 DAWAJCIE na kolejny bazarek dla ARAMISKA:) Quote
Panna Marple Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Chyba może, założy inne konto , nowy nick i będzie udawać owieczkę.... Zastanawiam się nad odezwaniem na jej wątku ale sama nie wiem czy mam ochotę mieć do czynienia z taką "osobą"...... Słuchajcie, a może trzeba odezwać się na jej wątku? Nie po to, by się z nią wykłócać, ale po to by ostrzec innych...? Sama nie wiem... Kontakt z kimś takim jest obrzydliwy i człowiek potem czuję się brudny, ale może ludzie powinni wiedzieć z kim mają do czynienia? Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Panna Marple napisał(a):Słuchajcie, a może trzeba odezwać się na jej wątku? Nie po to, by się z nią wykłócać, ale po to by ostrzec innych...? Sama nie wiem... Kontakt z kimś takim jest obrzydliwy i człowiek potem czuję się brudny, ale może ludzie powinni wiedzieć z kim mają do czynienia? No właśnie, też mam mieszane uczucia........ Quote
Avilia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 esza napisał(a):Podeślij na [email protected], wstawię na swój serwer. Dziękuję,podeślę. AsiuniaB- masz zatkaną skrzynkę:) Quote
asiuniab Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Panna Marple napisał(a):Słuchajcie, a może trzeba odezwać się na jej wątku? Nie po to, by się z nią wykłócać, ale po to by ostrzec innych...? Sama nie wiem... Kontakt z kimś takim jest obrzydliwy i człowiek potem czuję się brudny, ale może ludzie powinni wiedzieć z kim mają do czynienia? też tak myślę, że trzeba byłoby ostrzec nawet hodowców, bo ile jest przypadków, że pies skrajnie zaniedbany ma tatuaż, przecież wiadomo, że ludzie krzywdzą wszystkie psy, a Ona jest jakaś niezrównoważona, nie powinna posiadać żywych zwierząt; Quote
asiuniab Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Avilia napisał(a):Dziękuję,podeślę. AsiuniaB- masz zatkaną skrzynkę:) ha wiem kochana, systematycznie próbuję ją odtykać, strasznie płytka ona jest; zaraz znów coś pousuwam; Quote
asiuniab Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 DEKLARACJE STAŁE: natalka9860 + tato-30zł Emiś-20zł agata51 - 20zł paulinken- 10 zł ???? beataczl - 10 zł ewu - 10 zł tofikowa - 10zł Aryste - 20zł Kaas1 - 20zł winter7 - 40zł kate78 - 20 dol=60zł Karrrolina - 20zł onga - 30zł madziak25 - 5zł agat21 - 20zł Karrolina - 20 zł esza - 20 zł RAZEM: 365zł Ada44 - 200 zł na pierwszy miesiąc pobytu u Jamora + dokładka na drugi miesiąc - tyle ile zabraknie DEKLARACJE JEDNORAZOWE: wolf122 - 10 zł do sierpnia ???? monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy stokrotka.af- 20 zł wiol - ???? Paja - 10 zł Phase - we wrześniu???? Panna Marple - 50zł katarzyna09 - 10zł ulka1108 - ???? takasobieagatka- po wypłacie pomyśli Lonley -10 zł lucySxy 20zł ada44-??? MarcinP- we wrześniu 100 lub 200 zł??? mparsley- 10 zł aluś0502 - 20 zł [B]wariusek - ? bazarek- 120 zł ANETTA - 10zł miesięcznie do końca roku Pani Danusia z fb - 10zł miesięcznie do końca roku czarna kafka - 30 zł Quote
asiuniab Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Rozliczenie wpłat jednorazowych na dzień 2012-09-09, wszystkim bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:: [TABLE="width: 197"] [TR] [TD]FB Danuta P.[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]mparsley[/TD] [TD="align: right"]20,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]LONLEY[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]Paja[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]STOKROTKA.AF[/TD] [TD="align: right"]20,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]katarzyna09[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]PANNA MARPLE[/TD] [TD="align: right"]50,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]czarna kafka[/TD] [TD="align: right"]30,00 zł [/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek natalka9860[/TD] [TD="align: right"]120,00 zł[/TD] [/TR] [/TABLE] razem: 280 zł czarna kafka, przepraszam za tę cioteczkę, w którymś poście, ale sam wiesz, że po nicku trudno zgadnąć :oops::oops: Quote
paula_t Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Super wyglądają te finanse, udało się odwalić kawał dobrej roboty :) Żeby ten czas szybciej biegł i Aramisek mógł być już u Jamora... Avilia, potwierdziłyście jednak pomimo tych wszystkich rozmów tu na wątku, Jamorowi, że chcemy, aby Aramisek do Niego trafił? Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 asiuniab napisał(a):też tak myślę, że trzeba byłoby ostrzec nawet hodowców, bo ile jest przypadków, że pies skrajnie zaniedbany ma tatuaż, przecież wiadomo, że ludzie krzywdzą wszystkie psy, a Ona jest jakaś niezrównoważona, nie powinna posiadać żywych zwierząt; Chyba trzeba.... Quote
Recommended Posts