Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mogę go na troszkę zabrać do siebie, śliczny jest, tylko ktoś musi pomóc w transporcie do Opola Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ja mogłabym jechać jakby ktoś mi pomógł, tzn by opiekował się małym:) pasowałoby mi w piątek rano albo w sobotę popołudniu Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 dla mnie nie ma problemu, będziemy czekać na psiaka tylko tak możemy pomóc, niestety mąż pracuje a mi moje maleństwo w brzuszku nie pozwala na jakie kolwiek podróże Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 aniapiotrek a na stałe byście malucha nie chcieli??:):> Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 dwa tygodnie temu przygarneliśmy Gniewka, niestety nie mamy warunków mieszkaniowych do tego aby mieć dwa psiaki, chętnie stworzymy mu DT, pomożemu w poszukiwaniu prawdziwego domu ale niestety tylko tyle możemy zrobić na chwilę obecną Quote
Lili8522 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Matko ale się zamieszanie zrobiło hehe... Czyli ten szczeniak już ma DT tak? Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='aniapiotrek']mogę go na troszkę zabrać do siebie, śliczny jest, tylko ktoś musi pomóc w transporcie do Opola[/QUOTE] Z nieba spadasz- przywiozę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skontaktuj się z dziewczyną,która ma psiaka . Czekam na informacje:))) Quote
Celina12 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Za Anię ręczę.....to właśnie moja Synowa.... Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 napisałam wiadomość do dziewczyny która go ma, czekamy na odzew Quote
Olga7 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Anula']A kto by mógł zrobić allegro dla maluszka!I tak trzeba malucha odrobaczyć a później musowo zaszczepić.Dołożę się do szczepień-chociaż tak pomogę.[/QUOTE] Ktos tu pisal ,że odrobaczenie przed szczepieniem nie jest konieczne ? O ile wiem jednak ,to odrobaczenie przed szczepieniem jest niezbędne -ale wet wie chyba najlepiej ,niech decyduje .No i wpierw maluszek też musi byc osluchany i zbadany ,koniecznie.By nie byl np.zaziębiony albo nie mial infekcji gardła itp. Quote
Jasza Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jestem na zaproszenie Olgi...przepraszam, mam grypę żołądkową i jestem ledwo żywa. Ależ wieści! Na szczęście. Aniaipiotrek - ukłony! Cudni jesteście! Pomogę w ogłoszeniach jakby co :-) Quote
Jasza Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jak weterynarz go zobaczy, to zdecyduje kiedy szczepienie a kiedy odrobaczenie. Meaw - dzięki, że go nie zawiozłaś do schroniska. Quote
Celina12 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak Cioteczki poprosimy o jak największą liczbę ogłoszeń....no i jakby były domki o pomoc w wizytach przedadopcyjnych,gdyby były w innych miejscowościach Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='aniapiotrek']napisałam wiadomość do dziewczyny która go ma, czekamy na odzew[/QUOTE] zaraz na PW wyślę Ci do siebie nr bo do pracy wychodzę i na dogo może mnie nie być to dogadamy się co do dnia przywiezienia i w ogóle:) Ja myślę że trzeba koniecznie z nim iść do weta, najpierw jest zawsze odrobaczania, potem szczepienia, wiem bo sama mam 5m-cznego malca:) Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Byłam u weterynarza z naszym Gniewkiem i najpierw trzeba odrobaczyć psiaka a potem po kilku dniach zaszczepić Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 tylko zastanawiam się Aniu czy zrobić to teraz czy po przywiezieniu go do Was?? na szczepienie cioteczki coś zaofiarowały się dać więc o to nie mamy się co martwić:) Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 uważam, że odrobaczyć mogłabyś go zanim do nas dotrze, potem i tak kilka dni tzreba odczekać więc ja bym go zaszczepiła, a i dla mnie było by bezpieczniej gdyby dostał już tabletkę Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ustalone już jest, czekamy na małego i ja go zabiorę na wizytę do doktorka, tylko prosze o pomoc w zorganizowaniu funduszy na ten cel, bo niestety nie jest to mały wydatek Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']ja mogłabym jechać jakby ktoś mi pomógł, tzn by opiekował się małym:) pasowałoby mi w piątek rano albo w sobotę popołudniu[/QUOTE] Ojej przegapiłam ten wpis i już też się oferowałam ale byłoby super gdybyś zajęła się transportem bo ja nie mam auta a w piątek zobowiązałam się zawieźć sunię ze Starachowic (też pociągiem , więc szaleństwo). Mam dodatkowo Tikę na parę dni. Napisałam smsa do dziewczyny , która ma pieska bo nie widziałam Twojego wpisu. oczywiście zadzwonię i odkręcę:) Sorry , bardzo chcę pomóc i dlatego nerwowo zadziałałam. Kochana jesteś:))) Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Anula i Ewu mówiły o dołożeniu do szczepień tylko pewnie nr konta będą potrzebować, myślę, że można to już załatwiać jak malec będzie u Ciebie:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ewu']Ojej przegapiłam ten wpis i już też się oferowałam ale byłoby super gdybyś zajęła się transportem bo ja nie mam auta a w piątek zobowiązałam się zawieźć sunię ze Starachowic (też pociągiem , więc szaleństwo). Mam dodatkowo Tikę na parę dni. Napisałam smsa do dziewczyny , która ma pieska bo nie widziałam Twojego wpisu. oczywiście zadzwonię i odkręcę:) Sorry , bardzo chcę pomóc i dlatego nerwowo zadziałałam. Kochana jesteś:)))[/QUOTE] Masz jakieś namiary na dziewczynę u której jest piesek?? tzn telefon, bo PW też jej mogę napisać:) Za zamieszanie nie ma sprawy, do pomocy kogoś znajdę:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ale gapa ze mnie, przecież tel w pierwszym poście jest:) Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Słuchajcie dziwna sprawa:(( Właśnie dostałam smsa od dziewczyny , która ma pieska,że ZNALAZŁ SIĘ WŁAŚCICIEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko co to za właściciel, jaki ma dowód ,że to jego piesek, co psiak robił na klatce na 9 piętrze???????????????? Nie podoba mi się to absolutnie:(((((((((((((((((((((((((((( Quote
Guest aniapiotrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Pewnie za kilka dni ponownie znajdzie się sam na 9 piętzre i być może wtedy nikt go już nie zdąży uratować Quote
Recommended Posts