Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest aniapiotrek
Posted

mogę go na troszkę zabrać do siebie, śliczny jest, tylko ktoś musi pomóc w transporcie do Opola

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aniapiotrek
Posted

dla mnie nie ma problemu, będziemy czekać na psiaka tylko tak możemy pomóc, niestety mąż pracuje a mi moje maleństwo w brzuszku nie pozwala na jakie kolwiek podróże

Guest aniapiotrek
Posted

dwa tygodnie temu przygarneliśmy Gniewka, niestety nie mamy warunków mieszkaniowych do tego aby mieć dwa psiaki, chętnie stworzymy mu DT, pomożemu w poszukiwaniu prawdziwego domu ale niestety tylko tyle możemy zrobić na chwilę obecną

Posted

[quote name='aniapiotrek']mogę go na troszkę zabrać do siebie, śliczny jest, tylko ktoś musi pomóc w transporcie do Opola[/QUOTE]
Z nieba spadasz- przywiozę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skontaktuj się z dziewczyną,która ma psiaka . Czekam na informacje:)))

Guest aniapiotrek
Posted

napisałam wiadomość do dziewczyny która go ma, czekamy na odzew

Posted

[quote name='Anula']A kto by mógł zrobić allegro dla maluszka!I tak trzeba malucha odrobaczyć a później musowo zaszczepić.Dołożę się do szczepień-chociaż tak pomogę.[/QUOTE]
Ktos tu pisal ,że odrobaczenie przed szczepieniem nie jest konieczne ? O ile wiem jednak ,to odrobaczenie przed szczepieniem jest niezbędne -ale wet wie chyba najlepiej ,niech decyduje .No i wpierw maluszek też musi byc osluchany i zbadany ,koniecznie.By nie byl np.zaziębiony albo nie mial infekcji gardła itp.

Posted

Jestem na zaproszenie Olgi...przepraszam, mam grypę żołądkową i jestem ledwo żywa.

Ależ wieści!
Na szczęście. Aniaipiotrek - ukłony! Cudni jesteście!
Pomogę w ogłoszeniach jakby co :-)

Posted

[quote name='aniapiotrek']napisałam wiadomość do dziewczyny która go ma, czekamy na odzew[/QUOTE]

zaraz na PW wyślę Ci do siebie nr bo do pracy wychodzę i na dogo może mnie nie być to dogadamy się co do dnia przywiezienia i w ogóle:)

Ja myślę że trzeba koniecznie z nim iść do weta, najpierw jest zawsze odrobaczania, potem szczepienia, wiem bo sama mam 5m-cznego malca:)

Guest aniapiotrek
Posted

Byłam u weterynarza z naszym Gniewkiem i najpierw trzeba odrobaczyć psiaka a potem po kilku dniach zaszczepić

Guest aniapiotrek
Posted

uważam, że odrobaczyć mogłabyś go zanim do nas dotrze, potem i tak kilka dni tzreba odczekać więc ja bym go zaszczepiła, a i dla mnie było by bezpieczniej gdyby dostał już tabletkę

Guest aniapiotrek
Posted

ustalone już jest, czekamy na małego i ja go zabiorę na wizytę do doktorka, tylko prosze o pomoc w zorganizowaniu funduszy na ten cel, bo niestety nie jest to mały wydatek

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']ja mogłabym jechać jakby ktoś mi pomógł, tzn by opiekował się małym:) pasowałoby mi w piątek rano albo w sobotę popołudniu[/QUOTE]
Ojej przegapiłam ten wpis i już też się oferowałam ale byłoby super gdybyś zajęła się transportem bo ja nie mam auta a w piątek zobowiązałam się zawieźć sunię ze Starachowic (też pociągiem , więc szaleństwo). Mam dodatkowo Tikę na parę dni. Napisałam smsa do dziewczyny , która ma pieska bo nie widziałam Twojego wpisu. oczywiście zadzwonię i odkręcę:) Sorry , bardzo chcę pomóc i dlatego nerwowo zadziałałam. Kochana jesteś:)))

Posted

[quote name='ewu']Ojej przegapiłam ten wpis i już też się oferowałam ale byłoby super gdybyś zajęła się transportem bo ja nie mam auta a w piątek zobowiązałam się zawieźć sunię ze Starachowic (też pociągiem , więc szaleństwo). Mam dodatkowo Tikę na parę dni. Napisałam smsa do dziewczyny , która ma pieska bo nie widziałam Twojego wpisu. oczywiście zadzwonię i odkręcę:) Sorry , bardzo chcę pomóc i dlatego nerwowo zadziałałam. Kochana jesteś:)))[/QUOTE]

Masz jakieś namiary na dziewczynę u której jest piesek?? tzn telefon, bo PW też jej mogę napisać:)

Za zamieszanie nie ma sprawy, do pomocy kogoś znajdę:)

Posted

Słuchajcie dziwna sprawa:(( Właśnie dostałam smsa od dziewczyny , która ma pieska,że ZNALAZŁ SIĘ WŁAŚCICIEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko co to za właściciel, jaki ma dowód ,że to jego piesek, co psiak robił na klatce na 9 piętrze????????????????
Nie podoba mi się to absolutnie:((((((((((((((((((((((((((((

Guest aniapiotrek
Posted

Pewnie za kilka dni ponownie znajdzie się sam na 9 piętzre i być może wtedy nikt go już nie zdąży uratować