Jump to content
Dogomania

bokser Oskar - wreszcie ma wymarzony dom w Warszawie :)))))))))

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mOn4 napisał(a):
czy naprawdę nie ma nikogo kto mógłby go przewieźć bliżej? nie chodzi tu o pokonanie całej trasy, jakby ktoś go podrzucił w okolice Łodzi to istniałaby jakaś możliwość z mojej strony, a tak to nie dam rady pokonać takiej trasy:( Może ktoś może zapewnić transport do Piotrkowa Tryb. albo chociaż Częstochowy, żeby jakiś punkt zaczepienia był.

Jeszcze tak blisko do odzyskania nadziei Oskar nie był, pomóżmy mu!!

Mon4, Ja tak jak obiecalam pomoge w transporcie Oskarka.
Całej trasy niestety nie dam rady pokonac ale jestem przekonana ,ze cos wymyslimy i uda sie zeby Oskar jak najszybciej dotarl do Lublina.
Ja mogę odebrac Go z K-Kozla i moze gdzies na trasie na Łódz sie spotkamy? Do K-Kozla mam jakies 80 km + powrot do Katowic 80 km no i dalej moze za Częstochowe gdzies dojade.
No chyba ,ze jest osoba która moze z K-Kozla dostarczyc Oskarka do Katowic to wtedy moge Go dostarczyc do Piotrkowa albo Kielc?
Podaje moj nr telefonu bo niezawsze jestem dostepna na dogo: 600130821

Posted

no to musiałabym zobaczyć jak bardziej pasuje, czy do Kielc czy Piotrków, jeśli dałabyś radę agnes34, to może się uda :), tylko jeszcze z tego Kędzierzyna go wydostać, 8 marzec to odległy termin, choć zawsze to coś.

Posted

mOn4 napisał(a):
W takim razie transport potrzebny z Kędzierzyna do Katowic !!!

napiszcie na kiedy dokładnie ten transport to zmienię tytuł, nie mogę przeszukac wątku bo net mi muli :angryy:

Posted

katrinko napisał(a):
boksiedwa, chodziło mi o to, ze mogę go zawieźć do Katowic w niedzielę czwartego, jeśli innym będzie tak bardziej pasować.

czyli szukamy transportu Katowice - Lublin?

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jakieś wieści?

Jestem juz umowiona i o 10:24 w niedziele odbieram Oskarka z dworca PKP w Katowicach no i jedziemy dalej do Piotrkowa:lol:
Tak sie ciesze ,ze wszystko udalo sie pomyslnie zalatwic!!!!:lol: :lol: :lol: