mariee Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Oskar jest kapany co 3 dzien, nadal czekaja na wyniki posiewu. W zeskrobinie nie stwierdzono nuzycy, ale nie jest wykluczone ,ze wczesniej byla. Robi strasznie duzo kupy, na razie obserwuja ..jezeli sytuacja nadal bedzie bez zmian zrobia badanie w kierunku trzustki. Tylne lapki szczegolnie jedna w stawie kolanowym jest bardzo niestabilna , bedzie konieczne RTG ! Na razie jest wzmacniany i odzywiany ( dostaje te samo karme co Tonga) dzisiaj mial doktor kupic nienasycone kwasy ktore bedzie mial podawane, na razie tyle...napisalam to co zdazylam zapamietac. Quote
mOn4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Oj tak, kupki to on robi ;) oby tylko, to nie były problemy z trzustką, za co 3mam kciuki. Kąpiel co 3 dni :cool3: no no, to kawaler teraz pachnący musi być:) Quote
mOn4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 mariee napisał(a):to sa kapiele lecznicze ;)więc jest pachnący i zdrowszy :P Quote
katrinko Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mam złą wiadomość, dotyczącą tym razem Cezara. Jest znowu w schronisku, uciekł od kolejnego właściciela :/ Nie wiem czy znajdzie w końcu opiekuna, który sobie z nim poradzi :shake: Powsinoga jeden Quote
la_pegaza Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 katrinko napisał(a):Mam złą wiadomość, dotyczącą tym razem Cezara. Jest znowu w schronisku, uciekł od kolejnego właściciela :/ Nie wiem czy znajdzie w końcu opiekuna, który sobie z nim poradzi :shake: Powsinoga jeden znowu na pkp?? :shake: Quote
mOn4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :((( ale wiadomo czemu ucieka?? może dobrze byłoby żeby go zaadoptował ktoś z innego rejonu Polski, choć sama nie wiem, bo nie znam przyczyny tych ucieczek. Qcze, już drugi raz wrócił do schronu:(( Quote
katrinko Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tym razem nie pkp, nie w centrum. W ogóle mnie to dziwi, bo miał mieszkać w innej miejscowości w ogóle. Quote
Recommended Posts