Jump to content
Dogomania

bokser Oskar - wreszcie ma wymarzony dom w Warszawie :)))))))))

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskar jest kapany co 3 dzien, nadal czekaja na wyniki posiewu. W zeskrobinie nie stwierdzono nuzycy, ale nie jest wykluczone ,ze wczesniej byla. Robi strasznie duzo kupy, na razie obserwuja ..jezeli sytuacja nadal bedzie bez zmian zrobia badanie w kierunku trzustki. Tylne lapki szczegolnie jedna w stawie kolanowym jest bardzo niestabilna , bedzie konieczne RTG ! Na razie jest wzmacniany i odzywiany ( dostaje te samo karme co Tonga) dzisiaj mial doktor kupic nienasycone kwasy ktore bedzie mial podawane, na razie tyle...napisalam to co zdazylam zapamietac.

Posted

Oj tak, kupki to on robi ;) oby tylko, to nie były problemy z trzustką, za co 3mam kciuki.
Kąpiel co 3 dni :cool3: no no, to kawaler teraz pachnący musi być:)

Posted

Mam złą wiadomość, dotyczącą tym razem Cezara. Jest znowu w schronisku, uciekł od kolejnego właściciela :/ Nie wiem czy znajdzie w końcu opiekuna, który sobie z nim poradzi :shake: Powsinoga jeden

Posted

katrinko napisał(a):
Mam złą wiadomość, dotyczącą tym razem Cezara. Jest znowu w schronisku, uciekł od kolejnego właściciela :/ Nie wiem czy znajdzie w końcu opiekuna, który sobie z nim poradzi :shake: Powsinoga jeden

znowu na pkp?? :shake:

Posted

:((( ale wiadomo czemu ucieka?? może dobrze byłoby żeby go zaadoptował ktoś z innego rejonu Polski, choć sama nie wiem, bo nie znam przyczyny tych ucieczek.
Qcze, już drugi raz wrócił do schronu:((