Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']wow...2 pierwsze foty jak jest taka gromadka na tle zieleni i jeziorka...powalają....:eek2:[/quote]

i Wiki z nimi - to jest najpiekniejsze :loveu:

pokaż więcej Magii :loveu:

Posted

Magisia wyglada jak pajak i chwilowo jest malo fotogeniczna ale obfoce ja na zlocie leonow gdzie bedzie mi towarzyszyc z eni i bajka;).Magia bardzo dziwnie rosnie -prosto ale w gore nogi rosnaaaa do nieba:lol: i kufa rosnie:lol:.wyglada komicznie choc wage ma niesamowita na swoj wiek :roll: mimo ze chuda :p.Jest przekochana ,ma niesamowity charakter:loveu:

Posted

a od paru dni mamy gosci:p
Enigma jr-siostra Bajeczki,siedzi po lewej

i Kajci synus z pierwszego miotu-Agatek

a tu Kaja 2 tygodnie przed porodem ,ostatni jej miot to bedzie

Magia 15 lipca skonczy 4 miesiace...

i Baloo jeszcze raz z ogolona klatka ....a za 10 dni przyjezdza narzeczona z norwegii:mad:

Posted

no bylismy ale nie chcial mi policzyc.Znalazl na szybko 4,widzialam jak ruszaja nozkami:loveu:.Zobaczymy,tydzien temu wydawalo mi sie ze ma wielki brzuch a teraz jakby nie rosl,wiec sadze ze znowu bedzie malo -oby bylo 4,2 suczki i 2 pieski bo tyle zamowione mamy:roll:w sumie chcialabym co najmniej 3 suki w miocie bo jedna zostawiam na wspolwlasnosc i chce miec w czym wybierac ale natura zrobi swoje i nie mam wplywu:lol:.Najgorsze jest to ze chyba porod zbiegnie sie z kryciem Blutowym ,nie chce jej stresowac goscmi ,ale nie odmowie takiej hodowli ,bardzo fajna suka,swietny rodowod no i prestizowy przydomek....Ale moze zdazymy przed porodem ,maja byc za 9 dni okolo.....

Posted

daga10011 napisał(a):
no bylismy ale nie chcial mi policzyc.Znalazl na szybko 4,widzialam jak ruszaja nozkami:loveu:.Zobaczymy,tydzien temu wydawalo mi sie ze ma wielki brzuch a teraz jakby nie rosl,wiec sadze ze znowu bedzie malo -oby bylo 4,2 suczki i 2 pieski bo tyle zamowione mamy:roll:w sumie chcialabym co najmniej 3 suki w miocie bo jedna zostawiam na wspolwlasnosc i chce miec w czym wybierac ale natura zrobi swoje i nie mam wplywu:lol:.Najgorsze jest to ze chyba porod zbiegnie sie z kryciem Blutowym ,nie chce jej stresowac goscmi ,ale nie odmowie takiej hodowli ,bardzo fajna suka,swietny rodowod no i prestizowy przydomek....Ale moze zdazymy przed porodem ,maja byc za 9 dni okolo.....

No to wszystko jak na szpilkach! :crazy: życzę pomyślnego przebiegu planów. No ale co tam natura spłata, to nigdy nie wiadomo..:-)

Posted

Trzymam :kciuki: żeby sie udało z kryciem przed porodem - jakkolwiek by to nie zabrzmiało :lol:

a Baloo aż tak źle nie wygląda - spodziewałam się że będzie gorzej :lol: ale Twoje ku przestrodze podziałało na mnie i wyczesałam i powycinałam dziś Lunkowe kołtuny na łapach :lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
Daga jestem obrażona!!!!!
Nie odzywasz się w ogóle :angryy:

Jak tam mąż?

Kasia,my juz w Toruniu nie mieszkamy ,ja mam ciagle mlyn:lol:.najpierw szczeniory i pakowanie domu,potem remont,teraz znowu szczeniory :roll:,bylam na zlocie leonbergerow i wystawie ,powstawiam fotki ktoregos dnia-tyyle leonow w jednym miejscu:loveu:.Moja Enisia dostala CACIBA a coreczka Balootkowa res CACIBA i CWC pierwsze dorosle a ma niecale 18 miesiecy:loveu:.Bajeczka best puppy;).A Ty Kasia muszisz do nas przyjechac z Brutuskiem ale to po miocie D -pociagiem z Torunia to 40 minut :p.

i

Posted

powstawiam troszke fotek ale bedzie wiecej grupowych,na razie troszke uczestnikow zlotu milosnikow leonbergera:evil_lol:
to sama nie wiem co ale jedno z ciemnym lbem to na bank moje:cool3:

ta biala panda to azjatka,mieszka z ogolonym na lyso madoxem-synkiem Kaji z miotu A:loveu:

corcia Balootka w wieku roku lysa na lato

Drago czyli pies z mojego miotu C:loveu: ma 9 miesiecy

Agat-pies z mojego miotu A

Posted

piekna Arwena Bertusowy Gaj ze swoja mala pania:loveu:

9 cio miesieczny synek Baloo -BJ ...a tatko to DJ hihi

Elza-17 miesieczna coreczka Baloo i lysa roczna Birma-tez Balootowa corka:p

Bajka kafarek;)

Posted

Justa dzieki ,Bajeczka to moj skarb :loveu:
Waszka-przyjedz za rok,tam byly rozne psy ale w wiekszosci leony,obrobie z czasem te pare tysiecy fot i wstawie grupowe ale nie calosci bo juz czesc wyjechala ,tam byla CTRka i azjatka,owczarek dlugowlosy ,jakis terier maly nawet nie pamietam jaki:lol:.5 hektarow ziemi i hektar stawu,czesc zalesiona,po prostu raj dla psow i ludzi:loveu:.bardzo niechetnie wyjezdzalam stamtad:oops:

Posted

wow pokazuj grupowe - CTRkę :oops: :loveu::loveu::loveu: jak będę miała swojego dużego to chciałabym pojechać na taki zlot bo z tymi małymi moimi to nei ma co - na zawał by zeszły ze strachu :lol:

Posted

Ctr mam osobno raczej ,ona sie z boku trzymala i miala gdzies ruda holote:oops:
ale to fotki grupowe,to polowa psow ze zlotu chyba

to tylko mala czesc psow ktora tam byla:evil_lol: