Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:raj na ziemi [/FONT] Quote
McDzik Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wow...2 pierwsze foty jak jest taka gromadka na tle zieleni i jeziorka...powalają....:eek2: Quote
malawaszka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='McDzik']wow...2 pierwsze foty jak jest taka gromadka na tle zieleni i jeziorka...powalają....:eek2:[/quote] i Wiki z nimi - to jest najpiekniejsze :loveu: pokaż więcej Magii :loveu: Quote
daga10011 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Magisia wyglada jak pajak i chwilowo jest malo fotogeniczna ale obfoce ja na zlocie leonow gdzie bedzie mi towarzyszyc z eni i bajka;).Magia bardzo dziwnie rosnie -prosto ale w gore nogi rosnaaaa do nieba:lol: i kufa rosnie:lol:.wyglada komicznie choc wage ma niesamowita na swoj wiek :roll: mimo ze chuda :p.Jest przekochana ,ma niesamowity charakter:loveu: Quote
Ana04 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przepiękne. :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam Leosie. :loveu: Quote
daga10011 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 a tak wyglada hol po czesaniu Baloo:roll: to tak ku przestrodze:cool1:.jutro pokaze co z psa zostalo......... Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
daga10011 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 ku przestrodze jakby ktos zamarzyl o takim kudlatym psie i stawie:lol: a na dodatek zaniedba futerko:( a to co zostalo z psa:roll: Quote
daga10011 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 a od paru dni mamy gosci:p Enigma jr-siostra Bajeczki,siedzi po lewej i Kajci synus z pierwszego miotu-Agatek a tu Kaja 2 tygodnie przed porodem ,ostatni jej miot to bedzie Magia 15 lipca skonczy 4 miesiace... i Baloo jeszcze raz z ogolona klatka ....a za 10 dni przyjezdza narzeczona z norwegii:mad: Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wspaniała gromadka :-) rudo aż milo popatrzeć a niedługo dojdą małe kluseczki. Byliście na usg? Ile przewidziano klusków? :-) Quote
daga10011 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 no bylismy ale nie chcial mi policzyc.Znalazl na szybko 4,widzialam jak ruszaja nozkami:loveu:.Zobaczymy,tydzien temu wydawalo mi sie ze ma wielki brzuch a teraz jakby nie rosl,wiec sadze ze znowu bedzie malo -oby bylo 4,2 suczki i 2 pieski bo tyle zamowione mamy:roll:w sumie chcialabym co najmniej 3 suki w miocie bo jedna zostawiam na wspolwlasnosc i chce miec w czym wybierac ale natura zrobi swoje i nie mam wplywu:lol:.Najgorsze jest to ze chyba porod zbiegnie sie z kryciem Blutowym ,nie chce jej stresowac goscmi ,ale nie odmowie takiej hodowli ,bardzo fajna suka,swietny rodowod no i prestizowy przydomek....Ale moze zdazymy przed porodem ,maja byc za 9 dni okolo..... Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 daga10011 napisał(a):no bylismy ale nie chcial mi policzyc.Znalazl na szybko 4,widzialam jak ruszaja nozkami:loveu:.Zobaczymy,tydzien temu wydawalo mi sie ze ma wielki brzuch a teraz jakby nie rosl,wiec sadze ze znowu bedzie malo -oby bylo 4,2 suczki i 2 pieski bo tyle zamowione mamy:roll:w sumie chcialabym co najmniej 3 suki w miocie bo jedna zostawiam na wspolwlasnosc i chce miec w czym wybierac ale natura zrobi swoje i nie mam wplywu:lol:.Najgorsze jest to ze chyba porod zbiegnie sie z kryciem Blutowym ,nie chce jej stresowac goscmi ,ale nie odmowie takiej hodowli ,bardzo fajna suka,swietny rodowod no i prestizowy przydomek....Ale moze zdazymy przed porodem ,maja byc za 9 dni okolo..... No to wszystko jak na szpilkach! :crazy: życzę pomyślnego przebiegu planów. No ale co tam natura spłata, to nigdy nie wiadomo..:-) Quote
Rinuś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Daga jestem obrażona!!!!! Nie odzywasz się w ogóle :angryy: Jak tam mąż? Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Trzymam :kciuki: żeby sie udało z kryciem przed porodem - jakkolwiek by to nie zabrzmiało :lol: a Baloo aż tak źle nie wygląda - spodziewałam się że będzie gorzej :lol: ale Twoje ku przestrodze podziałało na mnie i wyczesałam i powycinałam dziś Lunkowe kołtuny na łapach :lol: Quote
daga10011 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Rinuś napisał(a):Daga jestem obrażona!!!!! Nie odzywasz się w ogóle :angryy: Jak tam mąż? Kasia,my juz w Toruniu nie mieszkamy ,ja mam ciagle mlyn:lol:.najpierw szczeniory i pakowanie domu,potem remont,teraz znowu szczeniory :roll:,bylam na zlocie leonbergerow i wystawie ,powstawiam fotki ktoregos dnia-tyyle leonow w jednym miejscu:loveu:.Moja Enisia dostala CACIBA a coreczka Balootkowa res CACIBA i CWC pierwsze dorosle a ma niecale 18 miesiecy:loveu:.Bajeczka best puppy;).A Ty Kasia muszisz do nas przyjechac z Brutuskiem ale to po miocie D -pociagiem z Torunia to 40 minut :p. i Quote
daga10011 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 powstawiam troszke fotek ale bedzie wiecej grupowych,na razie troszke uczestnikow zlotu milosnikow leonbergera:evil_lol: to sama nie wiem co ale jedno z ciemnym lbem to na bank moje:cool3: ta biala panda to azjatka,mieszka z ogolonym na lyso madoxem-synkiem Kaji z miotu A:loveu: corcia Balootka w wieku roku lysa na lato Drago czyli pies z mojego miotu C:loveu: ma 9 miesiecy Agat-pies z mojego miotu A Quote
daga10011 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 piekna Arwena Bertusowy Gaj ze swoja mala pania:loveu: 9 cio miesieczny synek Baloo -BJ ...a tatko to DJ hihi Elza-17 miesieczna coreczka Baloo i lysa roczna Birma-tez Balootowa corka:p Bajka kafarek;) Quote
daga10011 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 jeszcze raz Elza spiaca Eni jr a na koniec moje 3 suki,z przodu eni,za nia bajka z Magia zyrafa:lol: Quote
Justa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Taki zlot to przepiękna sprawa :multi: :loveu: Zobaczyć je wszystkie razem.. jak biegają, bawią się i to jeszcze przecież spotkanie pokoleń ! Zakochałam się w Bajce.. Jest przepiękna :loveu: http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/bajeczka-4.jpghttp://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/bajeczka-4.jpg Quote
malawaszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 o jezu jak cudownie :mdleje: :loveu::loveu::loveu: ja bym chciała na taki zlot pojechać jako fotograf :loveu: :lol: Quote
daga10011 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Justa dzieki ,Bajeczka to moj skarb :loveu: Waszka-przyjedz za rok,tam byly rozne psy ale w wiekszosci leony,obrobie z czasem te pare tysiecy fot i wstawie grupowe ale nie calosci bo juz czesc wyjechala ,tam byla CTRka i azjatka,owczarek dlugowlosy ,jakis terier maly nawet nie pamietam jaki:lol:.5 hektarow ziemi i hektar stawu,czesc zalesiona,po prostu raj dla psow i ludzi:loveu:.bardzo niechetnie wyjezdzalam stamtad:oops: Quote
malawaszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 wow pokazuj grupowe - CTRkę :oops: :loveu::loveu::loveu: jak będę miała swojego dużego to chciałabym pojechać na taki zlot bo z tymi małymi moimi to nei ma co - na zawał by zeszły ze strachu :lol: Quote
daga10011 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Ctr mam osobno raczej ,ona sie z boku trzymala i miala gdzies ruda holote:oops: ale to fotki grupowe,to polowa psow ze zlotu chyba to tylko mala czesc psow ktora tam byla:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 aaaaaaaaaaaa normalnie siedzę i kwiczę do tych fot!!! ale REWELACJA!!!!! nie było awantur? :lol: Quote
Recommended Posts