Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

r_2005 napisał(a):
A to chociaż z maluchami pokaż go, tak jak kiedyś:loveu: My tu z Tośką razem czekamy:eviltong: A w ogóle to jak Dali i pozostałe dorosłe leony reagują na maluchy? Zdziwione?

Reszta leonow dobrze..ale nie on:-( .on ma taka przyware-jak jest jedzenie albo zabawka-jest jego:-( -bylo dobrze jakis czas temu,ale teraz nie chce szyc malych:oops: .Wujek Dali byl fajny jak mialy to 6 tygodni..11 tygodni juz nie:oops: .one juz maja swoje zdanie:oops:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i sa brdzo kochane,ale maja dziwne zapedy:roll: .odciely mnie juz kilka razy od swiata:lol: .najpierw zjadly domowy telefon-jak podlaczylam nowy-odciely mnie od neta:lol: ,jak naprawilam-zjadly mi komorke:roll: :lol: .Poza tym zjadly wiele innych rzeczy,ale kontakt ze swiatem to sprawa najwyzszej wagi-bo przeciez w pierwszych tygodniach zycia mam duzo pytan od nabywcow a tez jakos sie musze komunikowac z tymi co je zamowili ale wciaz pieski sa u nas-moze nie chca isc???????:lol:

Posted

[quote name='daga10011']i sa brdzo kochane,ale maja dziwne zapedy:roll: .odciely mnie juz kilka razy od swiata:lol: .najpierw zjadly domowy telefon-jak podlaczylam nowy-odciely mnie od neta:lol: ,jak naprawilam-zjadly mi komorke:roll: :lol: .Poza tym zjadly wiele innych rzeczy,ale kontakt ze swiatem to sprawa najwyzszej wagi-bo przeciez w pierwszych tygodniach zycia mam duzo pytan od nabywcow a tez jakos sie musze komunikowac z tymi co je zamowili ale wciaz pieski sa u nas-moze nie chca isc???????:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u was chcą zostać;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u was chcą zostać;)
tez mam taka teorie:oops::lol: .Ale to niedobre dla nich-bo na ile jestem bardzo konsekwentna do moich psow(no moze nie az tak bardzo,ale jestem:oops: ) to do nich nie potrafie:shake: .znam je od takich malych fasolek i poblazam im za duzo:oops:

Posted

dzis w drodze do weta udalo mi sie zrobic zdjecie Eni-jechalismy na szczepienie..Wzielam tez Kaje zeby zbadac kontrolnie po cesarce i karmieniu-ale jej zdjec teraz lepiej nie robic-na wpol wyliniala kosmitka:roll: .Ale zdazylam zwazyc obie panie i Kajusia juz zdazyla wrocic do swojej wagi przedciazowej:multi: ,a kilka tygodni temu to byl oswiecim-ale jako mamusia sie wykazala przednio,bo jeszcze w 10 tygodniu zycia szczeniat w nocy bylo slychac odglos ssania-raz na dobe i niewiele,ale zawsze jednak cos:lol:
a tu Enisia

• 3 weeks later...
Posted

daga10011 napisał(a):
Dali bedzie ,tylko nie chce go na kanapie znowu focic,tym razem las i spacer;) ,spacery ma codziennie ale nie ze mna:-(

I jak tam obiecane zdjęcia? W ogóle jakoś pusto tutaj:cool1:

Posted

nie mam..to znaczy jakies mam ale nie Dalego,szczeniaki juz pojechaly,byla wystawa teraz bedzie czas moze na jakies foty w koncu,jak sie ogarne po tym wszystkim,mam nowy komputer i zero oprogramowania-dopoki nie zainstaluje antywira to nie sciagne programu do obrobki fot chociazby nie wspominajac o programie do robienia strony www:placz: .
W kazdym badz razie tak bez zdjec...Allegra sie zadomowila we Francji na dobre ,wszystkie maluchy rosna i maja sie dobrze,Apollo w niedziele ostatnia pojechal do nowego domku,do forumowiczki z dogomanii:multi: .
Zaliczylismy tez wystawe w ostatnia sobote,moja mloda Eni wygrala najlepsza suke w rasie i tym samym rozpoczela championat uzyskujac swoje pierwsze CWC:multi: .Gala tez CWC i zloto w otwartej,juz jej piate z rzedu:oops: .Poza tym wszystkim zalatwilam krycie Enigmy psem z moich marzen na zime 2007 lub wiosne 2008-wiem ze to jeszcze dlugo ale jednak-jest sie z czego cieszyc bo hodowla daleko i jedna z najlepszych w europie,czesto odmawiaja kryc-mi juz odmowili tez raz,wiec wiem najlepiej:oops: ,Eni im sie spodobala wiec ..mam sie z czego cieszyc:lol: :multi:

Posted

Witam- przybylam tu,bo chce zobaczyc Agata!!!! Wiem, od Toski, ze to wlasnie ona stalasie szczesliwa opiekunka Agatak, wiec ciekawosc mnie zzerarala jak to Jej "cudo" wyglada! Fakt- "maluszek" jest cudny!!!

Posted

oj tak:loveu: .Tylko ze Toska zapracowana chyba:placz: .Ale chcialabym swoje dziecie ogladac czesciej -chocby wirtualnie:placz: .Poniewaz siedzial u nas tak dlugo to najbardziej sie z nim zzylam-z kazdym maluchem czulam sie zwiazana i czuje sie nadal ale on...zostal taki rodzyneczek:placz: .maly zbojnik i sikawka:loveu: :lol: ,ale slodziak