daga10011 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 r_2005 napisał(a):A to chociaż z maluchami pokaż go, tak jak kiedyś:loveu: My tu z Tośką razem czekamy:eviltong: A w ogóle to jak Dali i pozostałe dorosłe leony reagują na maluchy? Zdziwione? Reszta leonow dobrze..ale nie on:-( .on ma taka przyware-jak jest jedzenie albo zabawka-jest jego:-( -bylo dobrze jakis czas temu,ale teraz nie chce szyc malych:oops: .Wujek Dali byl fajny jak mialy to 6 tygodni..11 tygodni juz nie:oops: .one juz maja swoje zdanie:oops: Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 dzis znowu maluchy-jak juz pojada do domkow,to obiecuje porzadna sesje Dalego i reszty:oops: Allegra(17.03) leci do domku na schodach leeceee moj patyk Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Apollo na schodach(11 i pol tygodnia) Kasia:loveu: (juz w weekend chyba jedzie do nowego domku) Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 o masz jaka mordeczka roześmiana:loveu::loveu::loveu: Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 i Madoxio -zdjecia od jego kochanej nowej mamusi:loveu: Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']o masz jaka mordeczka roześmiana:loveu::loveu::loveu: ona ma prawie zawsze uchachana mordke,nawet jak tylko sobie siedzi:lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 aaaaaaaaa no boskie boskie boskie :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jejku przepiekne one sa im wieksze tym sliczniejsze:loveu: :loveu: :loveu: Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 i sa brdzo kochane,ale maja dziwne zapedy:roll: .odciely mnie juz kilka razy od swiata:lol: .najpierw zjadly domowy telefon-jak podlaczylam nowy-odciely mnie od neta:lol: ,jak naprawilam-zjadly mi komorke:roll: :lol: .Poza tym zjadly wiele innych rzeczy,ale kontakt ze swiatem to sprawa najwyzszej wagi-bo przeciez w pierwszych tygodniach zycia mam duzo pytan od nabywcow a tez jakos sie musze komunikowac z tymi co je zamowili ale wciaz pieski sa u nas-moze nie chca isc???????:lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='daga10011']i sa brdzo kochane,ale maja dziwne zapedy:roll: .odciely mnie juz kilka razy od swiata:lol: .najpierw zjadly domowy telefon-jak podlaczylam nowy-odciely mnie od neta:lol: ,jak naprawilam-zjadly mi komorke:roll: :lol: .Poza tym zjadly wiele innych rzeczy,ale kontakt ze swiatem to sprawa najwyzszej wagi-bo przeciez w pierwszych tygodniach zycia mam duzo pytan od nabywcow a tez jakos sie musze komunikowac z tymi co je zamowili ale wciaz pieski sa u nas-moze nie chca isc???????:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u was chcą zostać;) Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='daga10011'] Rety ale cuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: :loveu: Quote
daga10011 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u was chcą zostać;) tez mam taka teorie:oops::lol: .Ale to niedobre dla nich-bo na ile jestem bardzo konsekwentna do moich psow(no moze nie az tak bardzo,ale jestem:oops: ) to do nich nie potrafie:shake: .znam je od takich malych fasolek i poblazam im za duzo:oops: Quote
daga10011 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 dzis w drodze do weta udalo mi sie zrobic zdjecie Eni-jechalismy na szczepienie..Wzielam tez Kaje zeby zbadac kontrolnie po cesarce i karmieniu-ale jej zdjec teraz lepiej nie robic-na wpol wyliniala kosmitka:roll: .Ale zdazylam zwazyc obie panie i Kajusia juz zdazyla wrocic do swojej wagi przedciazowej:multi: ,a kilka tygodni temu to byl oswiecim-ale jako mamusia sie wykazala przednio,bo jeszcze w 10 tygodniu zycia szczeniat w nocy bylo slychac odglos ssania-raz na dobe i niewiele,ale zawsze jednak cos:lol: a tu Enisia Quote
anetta Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Allegrapedzi.jpg Rewelacjaaaa:loveu: Quote
r_2005 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 daga10011 napisał(a):Dali bedzie ,tylko nie chce go na kanapie znowu focic,tym razem las i spacer;) ,spacery ma codziennie ale nie ze mna:-( I jak tam obiecane zdjęcia? W ogóle jakoś pusto tutaj:cool1: Quote
r_2005 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No daga10011, nie daj się prosić, daj zdjęcia piesków i Dalusia przede wszystkim!!! Quote
daga10011 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 nie mam..to znaczy jakies mam ale nie Dalego,szczeniaki juz pojechaly,byla wystawa teraz bedzie czas moze na jakies foty w koncu,jak sie ogarne po tym wszystkim,mam nowy komputer i zero oprogramowania-dopoki nie zainstaluje antywira to nie sciagne programu do obrobki fot chociazby nie wspominajac o programie do robienia strony www:placz: . W kazdym badz razie tak bez zdjec...Allegra sie zadomowila we Francji na dobre ,wszystkie maluchy rosna i maja sie dobrze,Apollo w niedziele ostatnia pojechal do nowego domku,do forumowiczki z dogomanii:multi: . Zaliczylismy tez wystawe w ostatnia sobote,moja mloda Eni wygrala najlepsza suke w rasie i tym samym rozpoczela championat uzyskujac swoje pierwsze CWC:multi: .Gala tez CWC i zloto w otwartej,juz jej piate z rzedu:oops: .Poza tym wszystkim zalatwilam krycie Enigmy psem z moich marzen na zime 2007 lub wiosne 2008-wiem ze to jeszcze dlugo ale jednak-jest sie z czego cieszyc bo hodowla daleko i jedna z najlepszych w europie,czesto odmawiaja kryc-mi juz odmowili tez raz,wiec wiem najlepiej:oops: ,Eni im sie spodobala wiec ..mam sie z czego cieszyc:lol: :multi: Quote
daga10011 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wstawie troszku stare fotki.. Allegra w nowym domku:loveu: jej psia rodzinka Quote
daga10011 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Apollo-Agat jakis czas temu-jeszcze z nami i Eni na porownaniu:loveu: Galcia na wystawie Madox czyli synek Kajci w wieku 13 tygodni:loveu: Quote
sota36 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam- przybylam tu,bo chce zobaczyc Agata!!!! Wiem, od Toski, ze to wlasnie ona stalasie szczesliwa opiekunka Agatak, wiec ciekawosc mnie zzerarala jak to Jej "cudo" wyglada! Fakt- "maluszek" jest cudny!!! Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 oooo Agat u dogomaniaczki :multi: super!!! Gratki za sukcesy Eni i Galci :multi: :loveu: tak trzymać!!!!!! noo i super,że Eni w super hodowli będzie kryta!!!!! trzymam :kciuki: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi::multi::multi:Daga dała nowe fotki ......super i jakie miłe nowinki:multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dziewczyny - teraz trzeba namowic Toske na galerie Agatowo - Apollowa!!!!!! Quote
daga10011 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 oj tak:loveu: .Tylko ze Toska zapracowana chyba:placz: .Ale chcialabym swoje dziecie ogladac czesciej -chocby wirtualnie:placz: .Poniewaz siedzial u nas tak dlugo to najbardziej sie z nim zzylam-z kazdym maluchem czulam sie zwiazana i czuje sie nadal ale on...zostal taki rodzyneczek:placz: .maly zbojnik i sikawka:loveu: :lol: ,ale slodziak Quote
Recommended Posts